poisa Meme Estetiği Ameliyatı

bu siteyi bulmadan önce dünyada bu sıkıntıyı çeken tek kız benmişim gibi hissediyordum.. ama şimdi benim durumumda olup, gidip iyileşen mutlu olan insanları görmek nasıl mutluluk verici nasıl heycan verici bi duygu anlatamam gerçi anlatamasam da eminim siz anlarsınız beni

altın ve abcj hiç tanımıyorum ama mutluluğunuzu canıgönülden paylaşıyorum kızlar :81: ve dört gözle paylaşımlarınızı bekliyorummm :92: yeni cicileriniz hayırlı olsuuuuuunn

:) Yeni göğüslerinle bu yaz tatilinden sonra seni şu sayfada tutabilene aşk olsun diyorum :))
:82:

beni kimse tu-ta-mazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

eşim hariç ://

:)) Turistler gibi çıplak güneşlenmek istiyor insan ah ah şu çevre baskısı olmasa

Allah size ben ne diyim... çatladınız siz baya baya büsbütün çatladınızzzz... yahuu laflara bi bakın :))) çıplaklar kampına katılalım biz senle gel büsbütün sereriz artık olmadı :))))))))))))

bu arada beni ara sen bugün bi.

poisacım pek bi çoşmuş gördüm seni..dur senin hissettiklerini tarif edeyim..ayakalrın yere basmıyor mutluluktan ve için içine sığmıyor,ne tuhaf bi mutluluk bu yahu..şimdi sen şu andan itibaren yazın tatile gideceğin ve giyeceğin kıyafetleri düşün bakalım..kimse tutamaz bizi yupppi

Kızlar Süpersiniz İzmire Bekliyorum Yolunuz Düşerse Yaz tatiline deniz Güneşş Keyiff

yok yahu ben değilim çoşan baksana bizim kızlar çoşmuş büsbütün :)) beni de kendilerine uyduruyorlar ama onlardan zarar gelmez bu güne kadar hep iyi şeyler geldi başımıza onlara uydukta:)

yazın giyeceim kıyafetleri aynen walla deneyip deneyip duruyorum bu soğuklarda.. içim içime sığmıyor..
yıllardır giydiğim ettiğim kıyafetlere anlam geldi ahenk geldi ne güzel bluzlarım atlerim varmış meğer de ben gösteremiyormuşum :))
benden ötürü bea benden ötürü

o halde sana ne zaman nazar boncuğu takıyoruzzz sıra sana gelsin o zaman..

:) süpermiş ...evet sizin sayenizde karar verdim uymaktada sıkıntı görmüyorum (üstsüz güneşlenmek mi ? hımmm ) siz varsanız bende varım

bu arada arkadaşlar bana hep özelden ameliyat izimin akıbeti ile ilgili sorular geliyo bikaç güne kalmaz 2. aya yaklaşan ameliyat izimin resimlerini koyucam.. çok derin bir iz değil artık ama yine de bariz belli tabii..

o halde sana ne zaman nazar boncuğu takıyoruzzz sıra sana gelsin o zaman..

bu ay içinde doktoruma karar verip ameliyat olayım istiyorum ben de çabucakkk ben de ameliyat sonrasında sargılarımı gördüğümde bile mutlu mutlu bakmak istiyorum vücudumdaki şişkinlikleree nebil bozdoğana karar verirsem hemen önümüzdeki pazartesi yapalım diyor :18: barış çakır Ankarada olsa şimdi çoktan almış olurdummm ameliyat günümü kesin

en geç bikaç aya kadar boncuklarımı takmış olursunuz umarım benim de

Canım görüşme sonuçlarını bekliyoruz :) Bakalım Nebil Bey ne önerecek sana. Bonucuğun elimde sabırsızlıkla bekliyorum takmak için Hakkında hayırlısı canım :)

Yavrucum geçmiş olsun soğuk havalara aman dikkat :) Bol portakallı oralet tavsiye ediyorum sana :))

cnm koltuk altından ameliyat biraz riskli.göğüs hizası ayarlamada. badehanla konus istersen öyle karar ver. ben daha çok bişey demeyeyim .

Yavrucum geçmiş olsun soğuk havalara aman dikkat :) Bol portakallı oralet tavsiye ediyorum sana :))[/QUOTE]

yahu nazar bu kesin nazar insan hiç her hafta 1 defa gripten yataklara düşer mi hiç,nazar değmese ( yanarım yanarım her aradığında konuşamadığımıza yanarım :// ama oralet fikri hiç fena değil , hele de diyorsun portakalı ballı yani SEN. . . walla nasıl da iyi gelirdi şimdi

bence madem barış çakır ankarada olsa ona hemen olacak kadar bu dr.a güvenmiş,çıkarttığı işlere bu denli beğeni göstermişsin, ben şahsen sana ister istanbul ister barcelona nerede olursa olsun atla adamın peşinden git o'na ameliytını ol,derim..

bilemiyorum tabii belki iş durumlarından ötürü gidemiyorsun ama bi şekilde 5 günlük bi hastalık raporu ile 1 hafta içinde herşeyi bitirebilirsin..ki işte bir sürü örnek olarak bu sayfalarda yazan insanlarız biz...
bi düşün derim.

cnm koltuk altından ameliyat biraz riskli.göğüs hizası ayarlamada. badehanla konus istersen öyle karar ver. ben daha çok bişey demeyeyim .

ABCJ'cim seni tekrar bu sayfalarda görmek ne güzel :)
ne var ne yok haberlerini alalım şöyle.. 12.gündesin, nasıl bombaların,görüntün nasıl, hislerin nasıl, izlerin nasıl, kalkman etmen (olmayan:) ağrın sızın.... kısaca kendini anlat bize merak ettik biz seni çok ve bu sayfadan seni takip eden herkes ..

çok geçmiş olsunn kocaman bi maşallah diyimde nazarda değmesin

yazdıklarınızdan mutluluğunz okadar belliki okurken bende sizin adınıza çok sevindim

resimlerinizide çok merak ettim ekledim eğer kabul edersiniz tekrar geçmiş olsun

gerçekten de mutluyum ya inkar edemem yani... ki zaten bu ameliyatı mutlu olmak için yaptırdım.. Allah Oraletten razı olsun, karşıma çıktığı için...

darısı isteyen herkesin başına )

tatlım harikaa olmuşş tek kelimeyle mükemmell şu konu olmasa asla silikon olduğunu anlamazdım çok çok güzell maşallahhh

şimdi ben bunları okuyup, nasıl mutlu olmayayım söyler misiniz... herkes gerçek sanıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…