poisa Meme Estetiği Ameliyatı

hadi bende yok, eee dinime küfreden müslüman sende de yok ya.... :KK70:DD

ABCJ'cim seni tekrar bu sayfalarda görmek ne güzel :)
ne var ne yok haberlerini alalım şöyle.. 12.gündesin, nasıl bombaların,görüntün nasıl, hislerin nasıl, izlerin nasıl, kalkmaan etmen (olmayan:) ağrın sızın.... kısaca kendini anlat bize merak ettik biz seni çok ve bu sayfadan seni takip eden herkes ..
or.

bu hafta kontrolum var , bakalmım durumum nasıl doktorum söyleyecek :)
kollarımı kullanabilme konusunda gun gectıkce daha ıyı oluyorum cok sukur. hala tam anlamıyla kaldıramıyorum . kaldırmaya calısırken kol altımda bıraz acı oluyor. siz 12. gununuzde kollarınızı kullanma , kaldırma konsunda nasıldınız kızlar.? ne zaman tam anlamıyla kaldırabilirim ?
bunun dısında beni tedirgin eden bişey oldu . , sag üst kısımda dalgalı bi sertlik var. kapsül mü vs diydeğe tedirgin oldum . inşaallah bişey değildir. ama yüce allah a güveniyorum, O 'na emanet ettim , bu yüzden kapsül olmayacak allah ın izniyle. :)
bi tarafımda hissizlik var , bir kaç ay sürecek sanırım , okuduklarımdan kendimce bu yorumu çıkardım .
bunun dışında aldığım şeyleri denemek için sabırsızlanıyorum :)ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlıkla bekliyorum:)
bir dee dışarda yürürken rahat hareket etmediğimden sanırım , omuzlarım ağrıyor hemen .. işte böyle kızlar.

or.

kollarımı kullanabilme konusunda gun gectıkce daha ıyı oluyorum cok sukur. hala tam anlamıyla kaldıramıyorum . kaldırmaya calısırken kol altımda bıraz acı oluyor. siz 12. gununuzde kollarınızı kullanma , kaldırma konsunda nasıldınız kızlar.? ne zaman tam anlamıyla kaldırabilirim ?
bunun dısında beni tedirgin eden bişey oldu . , sag üst kısımda dalgalı bi sertlik var. kapsül mü vs diydeğe tedirgin oldum . inşaallah bişey değildir. ama yüce allah a güveniyorum, O 'na emanet ettim , bu yüzden kapsül olmayacak allah ın izniyle. :)
bi tarafımda hissizlik var , bir kaç ay sürecek sanırım , okuduklarımdan kendimce bu yorumu çıkardım .
bunun dışında aldığım şeyleri denemek için sabırsızlanıyorum :)ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlıkla bekliyorum:)
bir dee dışarda yürürken rahat hareket etmediğimden sanırım , omuzlarım ağrıyor hemen .. işte böyle kızlar.
Abcj'cim, sanıyorum 15. gün kontrolünle beraber önereceği masajla yavaştan yumuşaman başlar.yine de okuduklarımıza bakarsak 6 ay hatta 1 yıl gerekecek gibi...
açıkçası ben kollarımı yukarıya doğru sıfır vaziyette ağrısız sızısız 1. ayda kaldırabildim.. onun öncesinde biraz acıyordu çok sıfırlayınca.. yine de çok takmadım kafama.. alt taraflarım yani dikişlerimin çevresi hala ve hala tamamen HİSSİZ .. akşamları jel sürülürken hiç hissedemiyorum jelin sürüldüğünü örneğin..(eşim sürüyor ben aşağıyı göremediğim için)
ama hiç kafama taktığım şeyler değil,ben hep diyorum benim için görüntüydü bu ameliyatın sebebi ve kendim için de değil eşim içindi, o sebeple,hiç bir kötü durumu kafama dert edecek konumum yok benim..
aklımada gelmişken, cinsel hayatla ilgili sorular oluyor his açısından, yukarıda da yazdığım gibi sadece aşağı kısımlarımı hissetmiyorum onun haricinde herşey NORMAL,merak buyurmayın :)
anlayan anladı,diye düşünüyorum..

eeeee bu da doktorlarımızın marifeti olsa gerek:KK9:

Doktorlarımızı seviyoruz.. onlara burdan bize bu güzel duyguları yaşattıkları için teşekkür ediyoruz o zaman...

TEŞEKKÜRLER BARIŞ ÇAKIR :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

abcj,canım dalgalı bi sertlikten bahsetmişsin.büyük ihtimalle silikonu hissediyorsundur.en kısa zamanda doktoruna bi uğra ona da söyle.umarım daha kötü bişey değildir

çiçeğim . silikon mu bilmiyorum , ama sol tarafta bu sekilde hissetmiyorum . . inşaallah geçicek bir şeydir.

gerçekten de mutluyum ya inkar edemem yani... ki zaten bu ameliyatı mutlu olmak için yaptırdım.. Allah Oraletten razı olsun, karşıma çıktığı için...

darısı isteyen herkesin başına :KK66:)

Mutluluğun, mutluluğundur dostum :) Allah senden de razı olsun, çevremdeki mutlu insan sayısını arttırdığın için :))

or.

Canım 15.gün verilen masajın faydası oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek. Şu an vücudun alışmış sayılmaz bu demek değilki alışmayacak :) Masaja başla, yumuşasınlar bir de o zaman gör sen cicilerini :) Ben 15.günde kollarımla ilgili sıkıntı yaşamıyordum diye hatırlıyorum hatta 15.gün çekmeye başlamıştım evde :)) Ne kadar az stresle geçerse ameliyat sonrası o kadar rahat atlatıyorsun. En ufak bir moral bozukluğu süreci yavaşlatmaya yetiyor. Sen şehir dışından geldiğin için kendini biraz yormuş olabilirsin. Masaj yaptırmayı dene Cubur masaj sayesinde fazla ağrı yaşamamış.
Hissizlik sıkıntında geçecek kesi yerlerin şu an iyileşme evresinde oranında etkisi var bunda. :)

Abcj'cim, sanıyorum 15. gün kontrolünle beraber önereceği masajla yavaştan yumuşaman başlar.yine de okuduklarımıza bakarsak 6 ay hatta 1 yıl gerekecek gibi...
açıkçası ben kollarımı yukarıya doğru sıfır vaziyette ağrısız sızısız 1. ayda kaldırabildim.. onun öncesinde biraz acıyordu çok sıfırlayınca.. yine de çok takmadım kafama.. alt taraflarım yani dikişlerimin çevresi hala ve hala tamamen HİSSİZ .. akşamları jel sürülürken hiç hissedemiyorum jelin sürüldüğünü örneğin..(eşim sürüyor ben aşağıyı göremediğim için)
ama hiç kafama taktığım şeyler değil,ben hep diyorum benim için görüntüydü bu ameliyatın sebebi ve kendim için de değil eşim içindi, o sebeple,hiç bir kötü durumu kafama dert edecek konumum yok benim..
aklımada gelmişken, cinsel hayatla ilgili sorular oluyor his açısından, yukarıda da yazdığım gibi sadece aşağı kısımlarımı hissetmiyorum onun haricinde herşey NORMAL,merak buyurmayın :)
anlayan anladı,diye düşünüyorum..

Aslında alt bölgeler hissiz değilde kesi yerinin iyileşmeye çabalamasından dolayı uyuşuktur :) Jeli sürerken sürüldü mü sürülmedi mi az mı geldi çok mu geldi durumunu ameliyat olan herkes yaşamıştır. Benim özellikle sol göğsümde bir tembellik uyuşukluk vardı. Sol tarafım sağa göre ameliyatta daha fazla işlem görmüştü. Bu yüzden iyileşirken sağa göre geriden geliyordu. İlk ayımın içindeyken geçmişti. Ben Barış Bey'den en ağrısız şekilde iyileşen hasta ünvanını aldım hatta bunu bana değil Mumu02'ye söylemiş :)) Çok sürmez ama illaki düzelir bu durumlar. Ben şu an ameliyat öncesine göre fazla hisliyim :) Şaka olarak değil ciddi olarak yazıyorum bu arada.

beni de ekler misin resimlerine bakabilmem için :KK3:

görebilmen için resimlerimi ekledim seni tuuba...

aklıma bişey takılmaya başladı ayrıca.. bunca kişi neden sayfalarımızı okumadan özelden msj yazıyorlar kaça oldun, kime oldun diye yahu ben süs diye mi yazmışım o kadar şeyi ya da biz burda bu kadar müdavim , bu kadar paylaşımı vakit bolluğundan mı yapıyoruz, neden,madem ameliyat olmak isteyen birisin,baştan alıp da şöyle herkesinkin yazdıklarını her sayfayı adamakıllı okumazsın be kardeşim..

sinirlendim wallahi heeee............ höyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt

Oralettt..yarın büyük gün arkadaşımmm...:KK62::KK66::KK9::KK16::KK70::81:

arzum'cum yarın bu vakitler, ellerini göğüslerinin üstüne koy ve o dolu dolu hisle beraber bizi hatırla olur mu :))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
poisacğm özelden msjmın gdp gtmediğinden emin olamadım.
resimlerde sonuçta mükemmel bir doğallıkta oralet için de aynı şeyi söyledim:)çok güzell:)) güle güle kullan:)insanın dişiliğini hissetmesi kadar güsel bi şey yoktur glb:))
wala böle güsel sonuçlar gördüm çok cesaretlendm sayenisde gerçekten:))ha bu arada kırmızı bikiniinde çok cici:)
artık okul bitince darısı bnm başıma:)

arzum'cum yarın bu vakitler, ellerini göğüslerinin üstüne koy ve o dolu dolu hisle beraber bizi hatırla olur mu :))))))))))))))))))))))

Eskiden elini kalbinin üzerine koy beni hatırla derlerdi :)) Şimdi göğüs daha anlamlı geliyor bana da :))

Kesinlikle sizleri düşünecegimden emin olabilirsiniz arkadaşlar.Biran önce eve,bilgisayarın başına geçip yazmak istiyecegim,çünkü sizlerle konuşmak,daha dogrusu yazışmak beni bagımlı yaptı.Artık bilgisayarın başına geçince hemen bu siteyi açıyorum.Facebookum neredeyse kapanmak üzeredir herhalde:KK9:Bagımlılık yaptı yani,o derecedeyim.Sizleri seviyorum arkadaşlar,iyiki varsınız.:KK54:

yaptıranlar arkadaşlar lütfen fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz...

X