- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
ara verdimm yaa farkındaysan ne zamandır bişi yapmıyorumm.. ama madem kilo verdiriyor (tabi benim bahanem buu) yapmaya başlıyayım hemennYemekten kısarak yiyince kilo aldırmıyor demek ki. Ekmeği bıraktım mesela bayağıdır yemiyorum. Yazın zaten sıcaktan öyle çok yemek yenmiyor.
Başlayayım derken? Yaptığın tatlıları ne yapıyorsun ki sen
bendeeeeee..Bende başlayayım o diyete çok güzel tatlı yerim
Aynen ben yemek öğünü yerine yiyorum sorun olmuyor canim.Yemekten kısarak yiyince kilo aldırmıyor demek ki. Ekmeği bıraktım mesela bayağıdır yemiyorum. Yazın zaten sıcaktan öyle çok yemek yenmiyor.
Başlayayım derken? Yaptığın tatlıları ne yapıyorsun ki sen
Bünyeden bünyeye değişiyorsa bilemem, abartıp kilo alırsan bana gelme senin yüzünden oldu diyeara verdimm yaa farkındaysan ne zamandır bişi yapmıyorumm.. ama madem kilo verdiriyor (tabi benim bahanem buu) yapmaya başlıyayım hemenn
bak bu iyi fikir bende bunu yapacağımm bakalım ne sonuç verecekk.. tatlıya devammm..Aynen ben yemek öğünü yerine yiyorum sorun olmuyor canim.
Ayy.. gündüz dondurma kasesinin yarısını yedim aklım diğer yarısında, yarın olsun da bitireyim diye bekliyorumAynen ben yemek öğünü yerine yiyorum sorun olmuyor canim.
gelmemm kuzum gelirmiyimm hiçç.. bütün kk ya dağıtırımm pinkonun verdiği diyet beni OBEZ yaptı diyeee..Bünyeden bünyeye değişiyorsa bilemem, abartıp kilo alırsan bana gelme senin yüzünden oldu diye
Gördünüz hanımlar şahitsiniz, ben uyarımı yaptımgelmemm kuzum gelirmiyimm hiçç.. bütün kk ya dağıtırımm pinkonun verdiği diyet beni OBEZ yaptı diyeee..
Yemek yemeyip abartmadan tatlı yemek kilo aldırmıyorbak bu iyi fikir bende bunu yapacağımm bakalım ne sonuç verecekk.. tatlıya devammm..
Bide bagırsakları çalıştiriyor tatlı ozellikle sütlu tatlilar yani bende öyle etki ediyor.Ayy.. gündüz dondurma kasesinin yarısını yedim aklım diğer yarısında, yarın olsun da bitireyim diye bekliyorum
Hareket etmeyince olmuyor canım ben bu yıl pek hareketsiz kaldım o yüzden aldım kiloYemek yemeyip abartmadan tatlı yemek kilo aldırmıyor
Bide bagırsakları çalıştiriyor tatlı ozellikle sütlu tatlilar yani bende öyle etki ediyor.
Dondurmam bile kalorili benim sen simdi kibar kibar vanilyalı yiyorsundur beni karamelden başkası kesmiyor
aynen canımm masa başında işim sporsuzluk yaptı benim kalçalarımı böylee..Hareket etmeyince olmuyor canım ben bu yıl pek hareketsiz kaldım o yüzden aldım kilo
Sen de Allah'a Emanet oliyi sohbetler canlar çıktım ben kuzuma gidiyorum mesaim biterrr.. ALLAHA emanet olunn..
Benimde öyle canımaynen canımm masa başında işim sporsuzluk yaptı benim kalçalarımı böylee..tee şimdi kızdım kendimee..
Hayırlı günler canımiyi sohbetler canlar çıktım ben kuzuma gidiyorum mesaim biterrr.. ALLAHA emanet olunn..
Tabi hareket şart canım haklısın, verirsin ama bence sen.Hareket etmeyince olmuyor canım ben bu yıl pek hareketsiz kaldım o yüzden aldım kilo
Aoç'nin günlük sütü ve keçi sütü satıliyor 5m migrosta ama dondurmasinı gormedim hiç. Aklimda olsun canım. Ben Gelato Venexıa alıyorum genelde oda muazzam oluyor. Migrosta 1 alana 1 bedavaydı stokladımKibarlıktan değil ya, Karamelin tadı ağır geliyor bana Vanilyalı kakao lu seviyorum
Atatürk Orman Çiftliğinin dondurmasını tavsiye ediyorum mutlaka denemelisin. Öyle bir tat yok. Et ve süt kurumu' da varmış.
Iyi aksamlar canım. Sende Allaha emanet oliyi sohbetler canlar çıktım ben kuzuma gidiyorum mesaim biterrr.. ALLAHA emanet olunn..