Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
ara verdimm yaa farkındaysan ne zamandır bişi yapmıyorumm.. ama madem kilo verdiriyor (tabi benim bahanem buu) yapmaya başlıyayım hemenn

Ayy.. gündüz dondurma kasesinin yarısını yedim aklım diğer yarısında, yarın olsun da bitireyim diye bekliyorum
Bide bagırsakları çalıştiriyor tatlı ozellikle sütlu tatlilar yani bende öyle etki ediyor.
Dondurmam bile kalorili benim sen simdi kibar kibar vanilyalı yiyorsundur beni karamelden başkası kesmiyor

Bide bagırsakları çalıştiriyor tatlı ozellikle sütlu tatlilar yani bende öyle etki ediyor.
Dondurmam bile kalorili benim sen simdi kibar kibar vanilyalı yiyorsundur beni karamelden başkası kesmiyor
Kibarlıktan değil ya, Karamelin tadı ağır geliyor bana Vanilyalı kakao lu seviyorum
Atatürk Orman Çiftliğinin dondurmasını tavsiye ediyorum mutlaka denemelisin. Öyle bir tat yok. Et ve Süt Kurumu' da varmış.

Hareket etmeyince olmuyor canım ben bu yıl pek hareketsiz kaldım o yüzden aldım kilo
Tabi hareket şart canım haklısın, verirsin ama bence sen.
Aoç'nin günlük sütü ve keçi sütü satıliyor 5m migrosta ama dondurmasinı gormedim hiç. Aklimda olsun canım. Ben Gelato Venexıa alıyorum genelde oda muazzam oluyor. Migrosta 1 alana 1 bedavaydı stokladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…