- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
ne oluyo nevoşş tamam anladık pinkoyu ayrı bi seviyorsun sustum sustum ama yeterr kıskandıkk ayollll... pinkoo saçını yolucamm seninnn..Amin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oluyo nevoşş tamam anladık pinkoyu ayrı bi seviyorsun sustum sustum ama yeterr kıskandıkk ayollll... pinkoo saçını yolucamm seninnn..Amin inşaallah
Ciddi misin ya? Ne zaman dedin? Ben nasıl kaçırdım Çay aycam senden önümüzde ki ay, içine koyuverirsin artıkteee ağzını öpeyim aynısını bende dedimm ver adresi dedimm çıt yokk tutturmuş patateslide patateslii.. eee bee hatun nasıl gelecek bu patatesliler sanaaa..
Yok tatlım ya hiç etmiyorum. Yemeği az yiyorum ama tatlıyı çok yiyorum, hiç kasmıyorum kendimi tatlı konusundaTabi canım. Zaten yiyemezki pinkstrap ,o yediklerine dikkat ediyor
Biz cekilelim aradan valla çok ciddi bu hatunlarne oluyo nevoşş tamam anladık pinkoyu ayrı bi seviyorsun sustum sustum ama yeterr kıskandıkk ayollll... pinkoo saçını yolucamm seninnn..
hımm bak bu senenin çayları geliyor 1 ay içinde iste yollayayımmCiddi misin ya? Ne zaman dedin? Ben nasıl kaçırdım Çay aycam senden önümüzde ki ay, içine koyuverirsin artık
Yok çok usluyum hiçbirşey yapmıyorumHazırlık yapıyordun, kesin yapacaktın birşeyler, ben seni bilmiyor muyum
Ama tatlı deyince bendede akan sular durur ne yalan söyleyeyimYok tatlım ya hiç etmiyorum. Yemeği az yiyorum ama tatlıyı çok yiyorum, hiç kasmıyorum kendimi tatlı konusunda
Kakao'cum sende sevdiğim bir arkadaşımsınPinko izin vermiyor dövüyor beni sürekline oluyo nevoşş tamam anladık pinkoyu ayrı bi seviyorsun sustum sustum ama yeterr kıskandıkk ayollll... pinkoo saçını yolucamm seninnn..
Tabi beni ayrı sevecek akıllımne oluyo nevoşş tamam anladık pinkoyu ayrı bi seviyorsun sustum sustum ama yeterr kıskandıkk ayollll... pinkoo saçını yolucamm seninnn..
Neden kiKızlar oylamadan işkillenmeye başladım ben..
Tatlı yemeyin kilo alırsınız hikaye 55 e düştüm tatlı yiyerek, hem bol su da içiriyorAma tatlı deyince bendede akan sular durur ne yalan söyleyeyim
hahh bi sen eksiktin kız bulandırma ortalığı yok öyle bişiiKızlar oylamadan işkillenmeye başladım ben..
Bana tatlı versinler yemek yemesemde olur valla aramam ama tatlisız hayat düşünemiyorum. Evet tatlı yiyerek diyet yapan duymuştum bendeTatlı yemeyin kilo alırsınız hikaye 55 e düştüm tatlı yiyerek, hem bol su da içiriyor
aa gerçekmii dur bende başlayayım tatlıyaa o zamannn ..Tatlı yemeyin kilo alırsınız hikaye 55 e düştüm tatlı yiyerek, hem bol su da içiriyor
Neden ki
nyseeehahh bi sen eksiktin kız bulandırma ortalığı yok öyle bişii
Bana tatlı versinler yemek yemesemde olur valla aramam ama tatlisız hayat düşünemiyorum. Evet tatlı yiyerek diyet yapan duymuştum bende
Başlayayım derken? Yaptığın tatlıları ne yapıyorsun ki senaa gerçekmii dur bende başlayayım tatlıyaa o zamannn ..
Bende başlayayım o diyete çok güzel tatlı yerimaa gerçekmii dur bende başlayayım tatlıyaa o zamannn ..