Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba adra'cım
Nasılsın
Merhaba Nevoş.İyiyim canım ne olsun.Adana'dan misafirlerimiz var onları ağırlıyoruz.Bir tanesi hemşon:)Sen nasılsın?Merhaba adra'cım
Nasılsın
Merhaba canım.selammm
Öyle mi Çok selamlarMerhaba Nevoş.İyiyim canım ne olsun.Adana'dan misafirlerimiz var onları ağırlıyoruz.Bir tanesi hemşon:)Sen nasılsın?
Merhaba canım.
Söylerim. Ablamın misafiri ama ayrı gayrı olmadığı için iki ev arası mekik dokuyoruz. Bir hafta buradalar.Yemek veriyoruz tabiki.Pastalar,börekler de cabası.Çok kilo almadan atlatırsam iyi olacak.Öyle mi Çok selamlar
Neler yaptınız misafirlere
İyiyim canım çok şükür
Kalıcı misafir o zaman Allah kolaylık versinSöylerim. Ablamın misafiri ama ayrı gayrı olmadığı için iki ev arası mekik dokuyoruz. Bir hafta buradalar.Yemek veriyoruz tabiki.Börekler,pastalar da cabası.Çok kilo almadan atlatırsam iyi olacak.
Evet canım kalıcı.Sağol.Sizin de öyledir eminim.Neyse toptan diyete başlarız artık.Kalıcı misafir o zaman Allah kolaylık versin
Pastalar,börekler,yemekler bizimde öyle geciyor Kilo almadan olur mu
Harbim hoşgeldin Nasılsın
Selaaammmm
Hoş buldum datlum,iyiyim sen nassinHarbim hoşgeldin Nasılsın
Kim bu arkadaş
İyiyim datlum bidenemHoş buldum datlum,iyiyim sen nassin
Yeni evcil hayvanim
pinkstrap bak hemsom bana ne dediİyiyim datlum bidenem
Evcil olduğuna emin misin
Pinko gelmesin kıskanıp üstümüze kusar Birde poğaçalara dadanıyorpinkstrap bak hemsom bana ne dedi
Ivittt çok evcil bi hayvan,yakinda babacik,cicikus demeyi de ogretcem
Pis yaa bir gün ben gerçekten onun üzerine kusucam görecek gününüPinko gelmesin kıskanıp üstümüze kusar Birde poğaçalara dadanıyor
Benim adımıda söylesin
Yanına gidince benim içinde yaparsan sevinirimPis yaa bir gün ben gerçekten onun üzerine kusucam görecek gününü
Hmm,öğretirim ama bu sana pahaliya patlar
Büyük bir zevkleeeYanına gidince benim içinde yaparsan sevinirim
Bedava yapsan olmaz mı