- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
nuryolu kiz bdvde konu dışından banlancaz buraya gel
kendimi daha rahat dedikodu yapabilmek icin yan odaya gecen kadinlar gibi hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nuryolu kiz bdvde konu dışından banlancaz buraya gel
Ne istiyorsunBüyük bir zevkleee
Ayyy yokkk nevosum kurtarmaz inan
Gel tatlım yaramazlık yapmakendimi daha rahat dedikodu yapabilmek icin yan odaya gecen kadinlar gibi hissettim
hahahahah aynen yaa öyle oldumerak ettiklerin arasindan mune hariç hepsini gördümkendimi daha rahat dedikodu yapabilmek icin yan odaya gecen kadinlar gibi hissettim
Yabancı değilsin,ayağın alissin sana özel fiyat 1000 tlNe istiyorsun
Allah'tan yabancı değilimhahahahah aynen yaa öyle oldumerak ettiklerin arasindan mune hariç hepsini gördüm
Yabancı değilsin,ayağın alissin sana özel fiyat 1000 tl
hahahahah aynen yaa öyle oldumerak ettiklerin arasindan mune hariç hepsini gördüm
Yabancı değilsin,ayağın alissin sana özel fiyat 1000 tl
Şanslı seniiii yine 4 ayak üzerine düştünAllah'tan yabancı değilim
Görürüm bennn olmaz çok ayiphadi ya ! nerde gordun gi ,
bana da qostert
Gel tatlım yaramazlık yapma
Mune cımbızlamasın
Senin gibi kankam var Ben şanslı olmayayım kim olsunŞanslı seniiii yine 4 ayak üzerine düştün
Yaramazlık yapmazsan korkacak birşey yokmune nin profilinden cok tirsiyom zati:)
Görürüm bennn olmaz çok ayip
Bari ayni msj içinde demeyeydin
Hahah kız bak gelme üstüme ayıplı konusturma beniniye ayip nerelerine baktin ki sen
Benim sağım solum belli olmuyor biliyorsunBari ayni msj içinde demeyeydin
Hahah kız bak gelme üstüme ayıplı konusturma beni
Ikizlerdin dimi senBenim sağım solum belli olmuyor biliyorsun
Avatarda resmi var yakiz seni goster o zaman baa
bu merak beni oldurecuk
Evet ondanIkizlerdin dimi sen
Kız ben nasıl göstereyim başkasının resmini ozelden msj at sana göstersinler. Senin resmin bende olsa,başkasına göstersem razi olur musunkiz seni goster o zaman baa
bu merak beni oldurecuk