- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Ohoo fark aciyosun bak olmuyor boyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo fark aciyosun bak olmuyor boyle
Bu sefer sondan bi onceki olucaz bence beraberOhoo fark aciyosun bak olmuyor boyle![]()
Sitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünküMune ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazla
banlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler
oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz
![]()
O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunSitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünkü
Cıksss daha kullanmadım, zaman dolmadı değil mi?
Vakit bulunca dalarım buraya, neden sessiz bıraktınız diye hesap sorarım![]()
O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunson dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman
HahahahaAksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki![]()
Hahahahasen cimbizla abla biz tarihi takip ediyoruz
![]()
Cok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Hayırdır canım ne olduCok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Hayırdır canım ne olduCok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Hayırdır ne yaptınBitkin
Sen nasılsın kuzumm?![]()
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.Hayırdır ne yaptın
İyiyim canım çok şükürBen de bugün yorgunum
![]()
Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahGörümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.![]()
Sağolasın canım benim.Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi
![]()