- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayy bahçede yaprak var tazecik.. toplamaya da sarmaya da vaktim yokAynen canım benim, bol acı biber salçalı, sumak ekşili, reyhanlı. Ağlamak istiyorum, sarmaaaaaaa SARMAAAAAA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bahçede yaprak var tazecik.. toplamaya da sarmaya da vaktim yokAynen canım benim, bol acı biber salçalı, sumak ekşili, reyhanlı. Ağlamak istiyorum, sarmaaaaaaa SARMAAAAAA
Bende annemden getirdim geçen gün, malzemelerim eksik, markete gitmeye ne fırsatım ne de mecalim var.Ayy bahçede yaprak var tazecik.. toplamaya da sarmaya da vaktim yok
Ben de acılı yaparımKuru biberlerim acı zatenYok işte bizim zeytinyağlı da acılı fln olur..
Sende bendensin antepli nevroş :))Ben de acılı yaparımKuru biberlerim acı zaten
Cook tesekkur ederim ablacim
Evet ya, başabaş gidince oylama çok zor oluyordur eminim. Ben o açıdan çok şanslıydım, stresi yaşamadım. Bana ablam haber verdi, senin oylar koptu gitti diye çok güzeldiay @Sidelya95 aynı benım gibi oldu oylaman yaa 2 . aranda çok az oy var :) 1 olcaksın ama aklında hep ya geçerse dıye korkuyosun
Allahım bu çok zorrr en rahat LezzetliCipetpet ' ti
Teşekkür ediyorum.Hepsi birbirinden nefis görünüyor , susamı sevdiğim için susamlılardan birine verdim oyumu
Senin ki biraz eze eze olmustuEvet ya, başabaş gidince oylama çok zor oluyordur eminim. Ben o açıdan çok şanslıydım, stresi yaşamadım. Bana ablam haber verdi, senin oylar koptu gitti diye çok güzeldi
Evet ya, başabaş gidince oylama çok zor oluyordur eminim. Ben o açıdan çok şanslıydım, stresi yaşamadım. Bana ablam haber verdi, senin oylar koptu gitti diye çok güzeldi
Evet canım benim, en yakınındaki ile 120 küsür oy vardıSenin ki biraz eze eze olmustu
Bak Sidelyanın da kaçıncı katılışı. Ben de 5.katılışta almıştım madalyayı ki daha çok katılıp öyle alanlar da oldu canımSenin ki biraz eze eze olmustu