- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 33
Ohoo fark aciyosun bak olmuyor boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo fark aciyosun bak olmuyor boyle
Bu sefer sondan bi onceki olucaz bence beraberOhoo fark aciyosun bak olmuyor boyle
Sitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünküMune ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazlabanlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz
O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunson dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zamanSitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünkü
Cıksss daha kullanmadım, zaman dolmadı değil mi?
Vakit bulunca dalarım buraya, neden sessiz bıraktınız diye hesap sorarım
O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gunson dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman
Hahahahasen cimbizla abla biz tarihi takip ediyoruzAksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki
Hahahahasen cimbizla abla biz tarihi takip ediyoruz
Cok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Hayırdır canım ne olduCok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Hayırdır canım ne olduCok zor saatler gecirfim nevrestem beynim donuyor
Nasılsın şekerimİyi akşamlar hanımlar.
Hayırdır ne yaptınBitkin
Sen nasılsın kuzumm?
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.Hayırdır ne yaptın
İyiyim canım çok şükürBen de bugün yorgunum
Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallahGörümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.
Sağolasın canım benim.Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallahRabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah
Kolay değil canım o kadar işi yapmak
Evi neden taşıyorsunuzYeni ev mi