• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaa nerelerdesin ben siyasetten uzaklastim o yuzden gormuyorum seni fazla:KK70:banlanasim geldi nede guzel cimbizliyordun elini sevsinler :KK66: oy kullandin mi sen buralaaa cok sessiz:rolleyes:
Sitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünkü :confused:

Cıksss daha kullanmadım, zaman dolmadı değil mi?
Vakit bulunca dalarım buraya, neden sessiz bıraktınız diye hesap sorarım :KK70:

Sitedeyim :) ablacım ben de oraya bir sorun şikayet olmadıkça girmemeye çalışıyorum, dipsiz bir kuyu gibi çünkü :confused:

Cıksss daha kullanmadım, zaman dolmadı değil mi?
Vakit bulunca dalarım buraya, neden sessiz bıraktınız diye hesap sorarım :KK70:
O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gun:confused:son dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman

O dipsiz kuyuya girince cikamiyosun zatiigerinsayim son 3 gun:confused:son dakikaya kadar heyecanlandiracaksin bizi o zaman

Aksiyon, gerilim, heyecan dolu bir müzik koyayım oy verirken :KK70:
3 gün varsa iyiymiş, anacım diğer bölümlere bakmaktan yarışma tarihini takip edemiyorum ki :-)

Hayırdır ne yaptın:KK60:
İyiyim canım çok şükür:KK19:Ben de bugün yorgunum:olamaz:
Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.:deli:
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.:işsiz:

Görümcemin bebek mevlüdü vardı bugün, dün temizliğini yaptım, bugünde yemekleri yaptık kayınvalidemle. Misafir karşıla, servisleri yap, topla-yıka-kaldır. Büyük tencereleri de eve getirdim, ovup yıkadım. Resmen pertin de pertiyim.
Daha evleri temizleyip, taşınma işi var.:deli:
Takviye almadan, güne başlayamaz hale geldim.:işsiz:
Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallah:nazar::nazar::nazar:Rabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah:KK15:
Kolay değil canım o kadar işi yapmak:confused:
Evi neden taşıyorsunuz;)Yeni ev mi:KK19:

Rabbim herkese senin gibi gelin nasip etsin maşaallah:nazar::nazar::nazar:Rabbim gönlündekini en yakında nasip etsin inşaallah:KK15:
Kolay değil canım o kadar işi yapmak:confused:
Evi neden taşıyorsunuz:KK66:Yeni ev mi:KK19:
Sağolasın canım benim.:KK19::KK74:

Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı:KK70:

Back