- 2 Aralık 2015
- 31.704
- 105.675
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sana
Yada Pınar kategorisi yaptınız bir de dr .oetker kategorisimi yapın diyorlarGeçen kategori magnolia 1.oldu,kaç gündür Dr.Oetkerin pudingli reklamı var,bu kadar oy aldığına göre tarif,bu ürünümüzü de alırlar diyorlar herhalde
Açma kazanınca hazır açma da çıkarmasınlar
Sen benimle niye hiç ilgilenmiyorsunBen de sana
Google reklamı mı,siteden mi?Yada Pınar kategorisi yaptınız bir de dr .oetker kategorisimi yapın diyorlar
Yok bu benim şahsi fikrimRamazan geliyorGoogle reklamı mı,siteden mi?
Hıııı,bir dahaki kategori cısslı olacak yani
PC ye oğlum el koydu,telden okumakla yetiniyorumSen benimle niye hiç ilgilenmiyorsun
Ramazana kadar kategori olmayacak mı?Yok bu benim şahsi fikrimRamazan geliyor
Yasak koyman lazımPc zararlı yavrucuğum, ben senin yerine zararlarına kucak açarım diyebilirsinPC ye oğlum el koydu,telden okumakla yetiniyorum
Ben bilmem Kazen bilirRamazana kadar kategori olmayacak mı?
Ama PCden ders çalışıyor,o yüzden diyemiyorumYasak koyman lazımPc zararlı yavrucuğum, ben senin yerine zararlarına kucak açarım diyebilirsin
Rabbim zihin açıklığı versinO zaman pc ona feda olsunAma PCden ders çalışıyor,o yüzden diyemiyorum
Ben bağrıma taş bastım ,yeter ki o çalışsın
Sabah saatlerinde bende .O zaman da kimseler fazla olmuyor.
Nasıl yani?Deynebim, benim yerime sunumları şeeetsen?
Ben tarifi yapayım, sen yemeye gelip sunumu yapıp fotoğraflaNasıl yani?
8 kere sunum yaptım 1 kere madalya aldım ,başka birine teklif götür istersenBen tarifi yapayım, sen yemeye gelip sunumu yapıp fotoğrafla
8 kere sunum yaptım 1 kere madalya aldım ,başka birine teklif götür istersen
Sen de bu beceri varken ,bu sefer olmasa da illa bir gün alacaksın madalya
Gelmez ayın son çarşambasını bulacak ama, denemeye devamSen de bu beceri varken ,bu sefer olmasa da illa bir gün alacaksın madalya