• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bak Sidelyanın da kaçıncı katılışı. Ben de 5.katılışta almıştım madalyayı ki daha çok katılıp öyle alanlar da oldu canım :KK74:
İftar sofrası geliyor inşallah şimdi, en güzel kategorilerden biriydi bence. Ben ilk Ramazanda katılmıştım, tam bir yıl olmuş :KK36:

İnşallah toparlarım kendimi ve ben de katılabilirim :KK36:
Masallah canima :7:
insallah ikinci madalyani Ramazandan sonraki kategoride alirsin ben alirim insallah Ramazanda :53: :dua:

Canım bu da benim 6. Katılışım. Zamanla hiç olmayacakmış gibi geliyor ama yarıştıkça oylayanın neyi sevip beğeneceğini anlıyorsun. Pes etmeyin bence. yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. sen de :KK66:
Ve ayrıca yasminin tarifi daha önce yaptım enfes gerçekten. Senin tarifi de mutlaka deneyeceğim. Sunum da çok başarılıydı.Tadı da çok güzeldir eminim.

Teşekkür ederim canım :KK60:

Teşekkür ederim çok sağol ❤

Çok teşekkür ederim. Mahlep benim de vazgeçilmezim. Mutlaka koyardım ama telaştan unuttum. :-)
bu pohacadan vaz gecemedigim bir tat birde tututamami gibi birsey yok kim yaparsa tutuyor

Günaydın hepimizin cuması mübarek olsun inşallah! :KK68:
Poğaça çok çok severim... :KK74:
Gönül ister ki her birinin tadına bakalım ve hepsine ayrı ayrı beş yıldız verelim.:sampiyon:
Herkesin ellerine,kollarına ve emeğine sağlık. :KK28:
Ben oyumu "Papatya Çiçek Poğaça" ya veriyorum.:KK31:
Ama yine diyorum hepsi muhteşemdir eminim!!! :KK19:
Cok tesekkurler
Cumlemizin vumasi mubarek olsun:KK200:

Bak Sidelyanın da kaçıncı katılışı. Ben de 5.katılışta almıştım madalyayı ki daha çok katılıp öyle alanlar da oldu canım :KK74:
İftar sofrası geliyor inşallah şimdi, en güzel kategorilerden biriydi bence. Ben ilk Ramazanda katılmıştım, tam bir yıl olmuş :KK36:

İnşallah toparlarım kendimi ve ben de katılabilirim :KK36:
Ben katilis sayimi bile unuttum

Gunaydin herkesin hem kesesine hem emegine saglik hepsi cok leziz ve emek verilmis ben oyumu sevimli hayvan figurluden yana kullandim lezzet disinda yuzumdede ister istemez bir tebessume sebep oldugu icin
Hepinize basarilar
Teşekkür ederimm:KK36:

Back