• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bak Sidelyanın da kaçıncı katılışı. Ben de 5.katılışta almıştım madalyayı ki daha çok katılıp öyle alanlar da oldu canım :KK74:
İftar sofrası geliyor inşallah şimdi, en güzel kategorilerden biriydi bence. Ben ilk Ramazanda katılmıştım, tam bir yıl olmuş :KK36:

İnşallah toparlarım kendimi ve ben de katılabilirim :KK36:
Masallah canima :7:
insallah ikinci madalyani Ramazandan sonraki kategoride alirsin ben alirim insallah Ramazanda :53: :dua:

Canım bu da benim 6. Katılışım. Zamanla hiç olmayacakmış gibi geliyor ama yarıştıkça oylayanın neyi sevip beğeneceğini anlıyorsun. Pes etmeyin bence. yasminsay yasminsay sen de :KK66:
Ve ayrıca yasminin tarifi daha önce yaptım enfes gerçekten. Senin tarifi de mutlaka deneyeceğim. Sunum da çok başarılıydı.Tadı da çok güzeldir eminim.

Teşekkür ederim canım :KK60:

Teşekkür ederim çok sağol ❤

Çok teşekkür ederim. Mahlep benim de vazgeçilmezim. Mutlaka koyardım ama telaştan unuttum. :-)
bu pohacadan vaz gecemedigim bir tat birde tututamami gibi birsey yok kim yaparsa tutuyor

Günaydın hepimizin cuması mübarek olsun inşallah! :KK68:
Poğaça çok çok severim... :KK74:
Gönül ister ki her birinin tadına bakalım ve hepsine ayrı ayrı beş yıldız verelim.:sampiyon:
Herkesin ellerine,kollarına ve emeğine sağlık. :KK28:
Ben oyumu "Papatya Çiçek Poğaça" ya veriyorum.:KK31:
Ama yine diyorum hepsi muhteşemdir eminim!!! :KK19:
Cok tesekkurler
Cumlemizin vumasi mubarek olsun:KK200:

Bak Sidelyanın da kaçıncı katılışı. Ben de 5.katılışta almıştım madalyayı ki daha çok katılıp öyle alanlar da oldu canım :KK74:
İftar sofrası geliyor inşallah şimdi, en güzel kategorilerden biriydi bence. Ben ilk Ramazanda katılmıştım, tam bir yıl olmuş :KK36:

İnşallah toparlarım kendimi ve ben de katılabilirim :KK36:
Ben katilis sayimi bile unuttum

Back
X