- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı binada yaşamak biraz zor olabilirYani ben düşünemiyorumSağolasın canım benim.
Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı
Allah kolaylık versinGörümce seni kıskanmıyorsa sorun yokBirde BDV de konuları açmaya başlarmışım
Zaten kayınvalideyle altlı üstlüydük, şimdi görümce de katılıyor bize
Kayınvalidemle aynı binadayız, görümcem 7-8 dakikalık mesafede oturuyor.Aynı binada yaşamak biraz zor olabilirYani ben düşünemiyorum
Peki şu an hangi yakınlıktasınızŞimdi uzak değilseniz sorun olmaz
13 senedir hiç hırgür yaşamadık şükür ki, ben ailemin tek kızıyım, abla oldu bana. 7 sene aynı sokakta da yaşadık, sabah aksam beraberdik hiç sorun olmadı. İnşallah aynen devam eder.Allah kolaylık versinGörümce seni kıskanmıyorsa sorun yok
O zaman sorun olmaz canımOlsaydı şimdiye kadar olurduRabbim muhabbetinizi artırsınKayınvalidemle aynı binadayız, görümcem 7-8 dakikalık mesafede oturuyor.
13 senedir hiç hırgür yaşamadık şükür ki, ben ailemin tek kızıyım, abla oldu bana. 7 sene aynı sokakta da yaşadık, sabah aksam beraberdik hiç sorun olmadı. İnşallah aynen devam eder.
Allah razı olsun kuzum.O zaman sorun olmaz canımOlsaydı şimdiye kadar olurduRabbim muhabbetinizi artırsın
Bazı poğça görselleri yapılmamıs netten alınmış gibi ,Nedir o netten alınan ?
Heran oylama değişebilir gibi görünüyorOylamaya baktımda, peynirli çiçek poğaça,açma poğaça ve katmer poğaça arasında çekişme olacak gibi.
Sunumlar çok başarılıBazı poğça görselleri yapılmamıs netten alınmış gibi ,
İltifat etmedim ama netten alınmış gibi işte :)) gerçekten hepsi de birbirinden güzel.Iltifat etmis galiba netten alinmis gibi guzel fotograflar demek istemis
Detaylı tarifleri var baktınız mı?İltifat etmedim belki yanılıuorumdur ama bi kaçı netten alınmış gibi duruyor, öyle de olmayabilir ama
Bakıyorum ama gerçekten çok güzellerDetaylı tarifleri var baktınız mı?
Zaten burası da internet ortamı,yapan kişinin yaptığı poğaçayı kopyalasam ben de netten almış olurum,yarışma olduğu için sunumlarda çaba sarfediliyor.İltifat etmedim ama netten alınmış gibi işte :)) gerçekten hepsi de birbirinden güzel.
Yarışmacılarımız çok hamarat ve sunum konusunda çok başarılılarBakıyorum ama gerçekten çok güzeller
Zaten burası da internet ortamı,yapan kişinin yaptığı poğaçayı kopyalasam ben de netten almış olurum,yarışma olduğu için sunumlarda çaba sarfediliyor.
Ben de sana
Sunum tencerenin etrafına kaşıkları dizesim var artıkYarışmacılarımız çok hamarat ve sunum konusunda çok başarılılar
Ben de sana
Olacak merak etme hepimiz o yollardan geçtikHala tutturamıyoruzSunum tencerenin etrafına kaşıkları dizesim var artık