• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Sağolasın canım benim.:KK19::KK74:

Kayınvalidemler yeni daireye, ben onun çıktığı daireye geçeceğim. Görümcem de en alt kata gelecek Ramazandan sonra, topluca aynı binada olacağız.
Artık hakkımızda hayırlısı:KK70:
Aynı binada yaşamak biraz zor olabilir:110:Yani ben düşünemiyorum:ıslık::ıslık:
Peki şu an hangi yakınlıktasınız:KK45:Şimdi uzak değilseniz sorun olmaz:KK19:

Aynı binada yaşamak biraz zor olabilir:110:Yani ben düşünemiyorum:ıslık::ıslık:
Peki şu an hangi yakınlıktasınız:KK45:Şimdi uzak değilseniz sorun olmaz:KK19:
Kayınvalidemle aynı binadayız, görümcem 7-8 dakikalık mesafede oturuyor.
Allah kolaylık versin:skandal:Görümce seni kıskanmıyorsa sorun yok:ıslık:
13 senedir hiç hırgür yaşamadık şükür ki, ben ailemin tek kızıyım, abla oldu bana. 7 sene aynı sokakta da yaşadık, sabah aksam beraberdik hiç sorun olmadı. İnşallah aynen devam eder.

Kayınvalidemle aynı binadayız, görümcem 7-8 dakikalık mesafede oturuyor.

13 senedir hiç hırgür yaşamadık şükür ki, ben ailemin tek kızıyım, abla oldu bana. 7 sene aynı sokakta da yaşadık, sabah aksam beraberdik hiç sorun olmadı. İnşallah aynen devam eder.
O zaman sorun olmaz canım:nazar:Olsaydı şimdiye kadar olurdu:KK19:Rabbim muhabbetinizi artırsın:KK15:

İltifat etmedim ama netten alınmış gibi işte :)) gerçekten hepsi de birbirinden güzel.
Zaten burası da internet ortamı,yapan kişinin yaptığı poğaçayı kopyalasam ben de netten almış olurum:confused:,yarışma olduğu için sunumlarda çaba sarfediliyor.

Zaten burası da internet ortamı,yapan kişinin yaptığı poğaçayı kopyalasam ben de netten almış olurum:confused:,yarışma olduğu için sunumlarda çaba sarfediliyor.
:63::63::63::63:

Back