• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kırmızı örtuyu unutma :sus:

Kim demiş :21:

Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye :KK70:

:ukala::ukala:

:KK20: Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee :ıslık::ıslık::ıslık:

Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam :KK28: :confused:
Biz de alırız kırmızı örtü:110:
Tamam bundan sonra benim gibi minnoş minnoş takıl:21:

Of ya yıllardır üyeyim buraya . Hiç heveslenmemiştim yarışmaya katılmaya . Şimdi ilk defa heves ettim şuan katılmak istiyorum ama evimden çok uzaktayım . Allahım inşallah yarışma bitmeden evimize sağlıkla gideriz de bende artık her yarışmaya katılırım ne olur allahım lütfen o_O:KK61::KK36::KK42:
Bundan sonra her kategoriye bekliyoruz:KK73:

İyilik benden de. Ozlemisim seni.

Ah ben beceriksizin tekiyim :KK66: seni gormeye geliyorum. Tek bir pogaca tarifim var zaten bakarsin bi ugrayiveririm be nevosum
Canımsın ben de seni özledim:KK74:
Tamam canım inşaallah:KK19:Aramızda kalsın baklavalar açarım,börekler açarım ama poğaça dediğinde orada duracaksın.O meziyet istiyor.Ben de yeni yeni mayalı poğaçalarımı tutturuyorum:sus:

Canımsın ben de seni özledim:KK74:
Tamam canım inşaallah:KK19:Aramızda kalsın baklavalar açarım,börekler açarım ama poğaça dediğinde orada duracaksın.O meziyet istiyor.Ben de yeni yeni mayalı poğaçalarımı tutturuyorum:sus:
Sekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha ;)
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete

Back
X