• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yavvv jeste bak neler de düşünmüş benim kaptanım
Buldum ben olayı çözdüm bu arada beklentim çok büyük senden ama yerinde olsam o kadar ugrasmam ki ugrasmicam daaa
Neymiş tahminin gel söyle özelden bakim bana ben severim uğraşmayı

nehirnil111 nehirnil111 nehirim yavrum senin bu yarismalara katilmaman cok büyük kayıp.tariflerini paylastigin konunu gorunce agzim acik kaldi.sende yarismaya katilsana..o guzel maharetlerini bi bizde gorek :KK45:

Kırmızı örtuyu unutma :sus:

Kim demiş :21:

Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye :KK70:

:ukala::ukala:

:KK20: Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee :ıslık::ıslık::ıslık:

Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam :KK28: :confused:
Biz de alırız kırmızı örtü:110:
Tamam bundan sonra benim gibi minnoş minnoş takıl:21:

Benim için farkeden birşey yok ,ben nasılsa yapmadan önce sana yazıyordum ne yapacağımı zaten :KK45:

Masummun diyet poğaça tarifi vardı,tb unundan :sus:

Ben de her hafta yapıyorum genelde ,bizimkiler de seviyor ,tabii ben de:KK45:
İyi o zaman bu sefer yarışma için yapacaksın:KK45:

Of ya yıllardır üyeyim buraya . Hiç heveslenmemiştim yarışmaya katılmaya . Şimdi ilk defa heves ettim şuan katılmak istiyorum ama evimden çok uzaktayım . Allahım inşallah yarışma bitmeden evimize sağlıkla gideriz de bende artık her yarışmaya katılırım ne olur allahım lütfen o_O:KK61::KK36::KK42:
Bundan sonra her kategoriye bekliyoruz:KK73:

İyilik benden de. Ozlemisim seni.

Ah ben beceriksizin tekiyim :KK66: seni gormeye geliyorum. Tek bir pogaca tarifim var zaten bakarsin bi ugrayiveririm be nevosum
Canımsın ben de seni özledim:KK74:
Tamam canım inşaallah:KK19:Aramızda kalsın baklavalar açarım,börekler açarım ama poğaça dediğinde orada duracaksın.O meziyet istiyor.Ben de yeni yeni mayalı poğaçalarımı tutturuyorum:sus:

Canımsın ben de seni özledim:KK74:
Tamam canım inşaallah:KK19:Aramızda kalsın baklavalar açarım,börekler açarım ama poğaça dediğinde orada duracaksın.O meziyet istiyor.Ben de yeni yeni mayalı poğaçalarımı tutturuyorum:sus:
Sekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha ;)
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete

Sekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha :KK66:
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete
Kabartma tozu ile yapılan poğaçaları tutturmak kolay oluyor:ıslık:Sen bilirsin canım sohbetin ile bize katılabilirsin:KK19::KK60:

Back