- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
KK şekle şemale pek bakmıyorSekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KK şekle şemale pek bakmıyorSekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete
Yapicam yapicam brek beklemedeyim brekkkkkk bekle beni nevoş brekkkkkkHadi çabuk yap bekliyoruz![]()
Merhabaaaaa benimde ayni tek poğaça tarifim varrİyilik benden de. Ozlemisim seni.
Ah ben beceriksizin tekiyimseni gormeye geliyorum. Tek bir pogaca tarifim var zaten bakarsin bi ugrayiveririm be nevosum
Evet kızlar müjdemi isterim
Rabbimin mucizesi canım, sizin adınıza çok mutlu oldum.Evet kızlar müjdemi isterimelhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
![]()
Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelikEvet kızlar müjdemi isterimelhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
![]()
İnşallah bebişin müjdesi olarak da sana bir poğaça yaparım benEvet kızlar müjdemi isterimelhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
![]()
Beraber rezil olak gel hahahahahMerhabaaaaa benimde ayni tek poğaça tarifim varr
Beraber rezil olak gel hahahahah
Amin, inşallah canımMaşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine![]()
Kamuoyu bize alisti aslinda cok da rezil sayilmayizSen varsan ben de varım kanka ayıpsın Ha ha ha ha ha ha ha
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşaallahEvet kızlar müjdemi isterimelhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
![]()
BekliyorumYapicam yapicam brek beklemedeyim brekkkkkk bekle beni nevoş brekkkkkk![]()
Ayyy ayyyy bu gözler neler görüyor...Amin, inşallah canımçok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah
Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm![]()
Ablacım bir tariften iki tane yapılamayacak mı ?Tarifler bir bir kapılıyor siz de kararınızı verin bana bildirin![]()
Yok canım yapılmayacakAblacım bir tariften iki tane yapılamayacak mı ?