• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evet kızlar müjdemi isterim :KK200: elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun :KK36::KK36:
Rabbimin mucizesi canım, sizin adınıza çok mutlu oldum. :KK68::KK73:

Evet kızlar müjdemi isterim :KK200: elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun :KK36::KK36:
Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik :nazar:
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine :anne::dua:

İnşallah bebişin müjdesi olarak da sana bir poğaça yaparım ben:hamarat::KK76::halay:

Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik :nazar:
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine :anne::dua:
Amin, inşallah canım:KK200: çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah :KK200:

Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm:kk77:

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah:anneadayı:
Seni de tebrik ederim ablaa @EmiraSalih :lülülü::KK15:

Amin, inşallah canım:KK200: çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah :KK200:

Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm:kk77:
Ayyy ayyyy bu gözler neler görüyor...:anneadayı::nazar:Canım hamile misin sahiden:halay:Çok şükür:dua:

Back