- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
KK şekle şemale pek bakmıyorSekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KK şekle şemale pek bakmıyorSekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete
Yapicam yapicam brek beklemedeyim brekkkkkk bekle beni nevoş brekkkkkkHadi çabuk yap bekliyoruz
Merhabaaaaa benimde ayni tek poğaça tarifim varrİyilik benden de. Ozlemisim seni.
Ah ben beceriksizin tekiyim seni gormeye geliyorum. Tek bir pogaca tarifim var zaten bakarsin bi ugrayiveririm be nevosum
LezzetliCipetpet abowww gözlerim takvim görüyor
Evet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsunLezzetliCipetpet canım, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağında göstersin.
Rabbimin mucizesi canım, sizin adınıza çok mutlu oldum.Evet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelikEvet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
İnşallah bebişin müjdesi olarak da sana bir poğaça yaparım benEvet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
Beraber rezil olak gel hahahahahMerhabaaaaa benimde ayni tek poğaça tarifim varr
Beraber rezil olak gel hahahahah
Amin, inşallah canım çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillahMaşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine
Kamuoyu bize alisti aslinda cok da rezil sayilmayizSen varsan ben de varım kanka ayıpsın Ha ha ha ha ha ha ha
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşaallahEvet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
BekliyorumYapicam yapicam brek beklemedeyim brekkkkkk bekle beni nevoş brekkkkkk
Ayyy ayyyy bu gözler neler görüyor...Canım hamile misin sahidenÇok şükürAmin, inşallah canım çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah
Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm
Ablacım bir tariften iki tane yapılamayacak mı ?Tarifler bir bir kapılıyor siz de kararınızı verin bana bildirin
Yok canım yapılmayacakElimden geldiği kadar kabul etmeyeceğim(z)Ablacım bir tariften iki tane yapılamayacak mı ?