• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Of ya yıllardır üyeyim buraya . Hiç heveslenmemiştim yarışmaya katılmaya . Şimdi ilk defa heves ettim şuan katılmak istiyorum ama evimden çok uzaktayım . Allahım inşallah yarışma bitmeden evimize sağlıkla gideriz de bende artık her yarışmaya katılırım ne olur allahım lütfen o_O:KK61::KK36::KK42:

Nevoş o işini beş dakke bırakıp geliversen ya canoooooo benim durun çok acil yapmaya başlamam lazimmmmmmmmmmmmmmm
baba baba baba baba baba baba baba baba Kaptan ne işin var burada senin hem bugün daha ayın 31'i 1 Nisan'da başlıyor yarışma tarih notu iliştirilmesine gerektiği için kabul edilmeyebilir

baba baba baba baba baba baba baba baba Kaptan ne işin var burada senin hem bugün daha ayın 31'i 1 Nisan'da başlıyor yarışma tarih notu iliştirilmesine gerektiği için kabul edilmeyebilir
Yawrucum sen rahat ol ben bugün başlasam 3 güne ancak yetişecek bir poğaça olacak o zaten nevoşum kabul ederse kapişşş:KK39::KK39::KK39:

Ahahahahahhah teşekkür ederim beni düşündüğün için bebeğim sunum resmimde sana da yer vericem insallahhh:KK69:
Yavvv jeste bak neler de düşünmüş benim kaptanım
Buldum ben olayı çözdüm bu arada beklentim çok büyük senden ama yerinde olsam o kadar ugrasmam ki ugrasmicam daaa

Back