• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Pudingli poğaça yapacağım H E H E :p:p:p
Kırmızı örtuyu unutma :sus:

O madalyasını parlatacak, bu defa katılmayacak :KK70::KK70:
Kim demiş :21:

Bdv’nin gülü H E H E , nereyesun?:işsiz:
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye :D
Biliyor muydu ki :sus:
:ukala::ukala:
Aman o ne anlar poğaçadan H E H E :p
:KK20: Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee :ıslık::ıslık::ıslık:
Hayırlı geceler canım benim.:KK60:
3 saatlik uykuylayım, bende artık yavaştan çıkıyorum. H E H E kuzu, yarın tatil diye bdv ye takılıpta mapıs damlarına düşmeyesin. Sabah dipçik gibi kırmızı nickname ile görüşmek üzere.:KK20:
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam :KK28: :confused:

Tamamdır:)
Sponsor serbest sadece yapmadan önce Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. benimle iletişime geçilecek :KK52:
Benim için farkeden birşey yok ,ben nasılsa yapmadan önce sana yazıyordum ne yapacağımı zaten :KK45:

Nevroş poğaça diyorlar, diyet poğaça yapsak olur mu :KK53: bundan da eksik kalmayayım :confused:
Masummun diyet poğaça tarifi vardı,tb unundan :sus:

Ben zaten her hafta yapıyorum.:KK53:Buzluğa atıyorum çocuklar okula götürüyor:KK45:
Ben de her hafta yapıyorum genelde ,bizimkiler de seviyor ,tabii ben de:KK45:

Kırmızı örtuyu unutma :sus:

Kim demiş :21:

Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye :KK70:

:ukala::ukala:

:KK20: Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee :ıslık::ıslık::ıslık:

Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam :KK28: :confused:
Sabıka kaydını :temizlik:temizledin yani, Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ile inanmış gibi yapacağız.:KK53:

Bende bugün çıkacağım, akşama kadar sahilde çocukluk arkadaşlarımla takılıp, birlikte sabahlayacağım.:KK5:
Bu gün kafa boşaltma günü.:temizlik:

Back