- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
pohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatimTarifini bekliyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatimTarifini bekliyoruz canım
Canım bana özelden ne yapacağını bildirmen lazımpohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatim
ok yazdim kenara ben bi dusuneyimCanım bana özelden ne yapacağını bildirmen lazım
Tamam canımok yazdim kenara ben bi dusuneyim
msj atarim
Heh nasıl guzel olmuş
bn de diyetteyim yapip yapip yediriomBebisim zayıflama hallerindeyiz ya
Sevenleri kavusturdunn cocommmHeh nasıl guzel olmuş
Sevenleri kavusturdunn cocommm
Seninle konuşunca kendimi baya baya becerikli hissediyorum Nevoşummm iyi ki varsın benim güzel NevoşummmHiç olur mu öyle şey canımOylama becerikli olup olmadığımızı göstermez
Gerçekten becerikli olduğun için olabilir miSeninle konuşunca kendimi baya baya becerikli hissediyorum Nevoşummm iyi ki varsın benim güzel Nevoşummm
Cansın be Nevoşummm Rabbim o güzel gönlüne göre versinGerçekten becerikli olduğun için olabilir mi
Sen de canım
Amin canım Allah razı olsunCansın be Nevoşummm Rabbim o güzel gönlüne göre versin
Ay bende aynennnbn de diyetteyim yapip yapip yediriom
Bebeğim aklımda çok güzel seylerrrr varrrr ay heyecan yaptım yapma mi yapıyorum da yediriyorumPoğaça yapamam mı diyorsunÇocuklara yapmıyor musun
Aynen biz yapıcıyız ama yemiyoruzBebeğim aklımda çok güzel seylerrrr varrrr ay heyecan yaptım yapma mi yapıyorum da yediriyorum
Nevoşşş ablaaaaa
Kırmızı örtuyu unutmaPudingli poğaça yapacağım H E
Kim demişO madalyasını parlatacak, bu defa katılmayacak
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diyeBdv’nin gülü H E , nereyesun?
Biliyor muydu ki
Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzeeAman o ne anlar poğaçadan H E
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcamHayırlı geceler canım benim.
3 saatlik uykuylayım, bende artık yavaştan çıkıyorum. H E kuzu, yarın tatil diye bdv ye takılıpta mapıs damlarına düşmeyesin. Sabah dipçik gibi kırmızı nickname ile görüşmek üzere.
Benim için farkeden birşey yok ,ben nasılsa yapmadan önce sana yazıyordum ne yapacağımı zaten
Masummun diyet poğaça tarifi vardı,tb unundanNevroş poğaça diyorlar, diyet poğaça yapsak olur mu bundan da eksik kalmayayım
Ben de her hafta yapıyorum genelde ,bizimkiler de seviyor ,tabii ben deBen zaten her hafta yapıyorum.Buzluğa atıyorum çocuklar okula götürüyor
Sabıka kaydını temizledin yani, Nevreste ile inanmış gibi yapacağız.Kırmızı örtuyu unutma
Kim demiş
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye
Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam