- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
pohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatimTarifini bekliyoruz canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatimTarifini bekliyoruz canım![]()
Canım bana özelden ne yapacağını bildirmen lazımpohocalarimi gözden geireyim hafta arasi yapar atatim
ok yazdim kenara ben bi dusuneyimCanım bana özelden ne yapacağını bildirmen lazım![]()
Tamam canımok yazdim kenara ben bi dusuneyim
msj atarim
bn de diyetteyim yapip yapip yediriomBebisim zayıflama hallerindeyiz ya
Sevenleri kavusturdunn cocommmHeh nasıl guzel olmuş![]()
Seninle konuşunca kendimi baya baya becerikli hissediyorum NevoşummmHiç olur mu öyle şey canımOylama becerikli olup olmadığımızı göstermez
![]()
Gerçekten becerikli olduğun için olabilir miSeninle konuşunca kendimi baya baya becerikli hissediyorum Nevoşummmiyi ki varsın benim güzel Nevoşummm
![]()
Cansın be NevoşummmGerçekten becerikli olduğun için olabilir mi
Sen de canım![]()
Amin canımCansın be NevoşummmRabbim o güzel gönlüne göre versin
![]()
Ay bende aynennnbn de diyetteyim yapip yapip yediriom
Bebeğim aklımda çok güzel seylerrrr varrrr ay heyecan yaptım yapma mi yapıyorum da yediriyorumPoğaça yapamam mı diyorsunÇocuklara yapmıyor musun
![]()
Aynen biz yapıcıyız ama yemiyoruzBebeğim aklımda çok güzel seylerrrr varrrr ay heyecan yaptım yapma mi yapıyorum da yediriyorum![]()
Nevoşşş ablaaaaa
Kırmızı örtuyu unutma
Kim demişO madalyasını parlatacak, bu defa katılmayacak![]()
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye
Biliyor muydu ki![]()
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcamHayırlı geceler canım benim.
3 saatlik uykuylayım, bende artık yavaştan çıkıyorum.H E kuzu, yarın tatil diye bdv ye takılıpta mapıs damlarına düşmeyesin. Sabah dipçik gibi kırmızı nickname ile görüşmek üzere.
![]()
Benim için farkeden birşey yok ,ben nasılsa yapmadan önce sana yazıyordum ne yapacağımı zaten
Masummun diyet poğaça tarifi vardı,tb unundanNevroş poğaça diyorlar, diyet poğaça yapsak olur mubundan da eksik kalmayayım
![]()
Ben de her hafta yapıyorum genelde ,bizimkiler de seviyor ,tabii ben deBen zaten her hafta yapıyorum.Buzluğa atıyorum çocuklar okula götürüyor
![]()
Sabıka kaydınıKırmızı örtuyu unutma
Kim demiş
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye
Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam![]()
![]()