Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuda ben rahatım dimi nevoşYok canım yapılmayacakElimden geldiği kadar kabul etmeyeceğim(z)
Ama poğaça benzerlik gösterebilir
Sponsorların dikkatinii çekmek :)Hayali sponsor yazmanin amaci nedir acaba?
Aynen senin tarif belliO konuda ben rahatım dimi nevoş
Yarışmanın sonuna kadar beklesem yapan çıkmazAynen senin tarif belli
Yo o zaman başkasına veririmYarışmanın sonuna kadar beklesem yapan çıkmaz
Veremezsin kimse yapmaz kiiiiii herkes ben gibi deli miYo o zaman başkasına veririm
Senin tarif orjinal henüz taliplisi çıkmadıAma diğer tarifleri isteyen oldu ben vermedimVeremezsin kimse yapmaz kiiiiii herkes ben gibi deli mi
Ahahahahhaha yürü be nevoş güzel olmazsa başka tarife geçerim belki hahahahahahhaSenin tarif orjinal henüz taliplisi çıkmadıAma diğer tarifleri isteyen oldu ben vermedim
Tamam haber verisin12 tarif kapıldıAhahahahhaha yürü be nevoş güzel olmazsa başka tarife geçerim belki hahahahahahha
Yuhhhhhh ahahahahhahahah bu kızlar çok fena yarın yapan yapana ben en iyisi elindekini sıkı tutayımTamam haber verisin12 tarif kapıldı
Acele etmeniz lazımYuhhhhhh ahahahahhahahah bu kızlar çok fena yarın yapan yapana ben en iyisi elindekini sıkı tutayım
Anlaşıldı nevoş brekkkkkkAcele etmeniz lazım
Nevoş ablaaaam balıııımSelenofil ne yapacaksın karar vermedin miÖzel mesajını bekliyorum
Hadi o zaman mesajını bekliyorum14 tarif kapıldı haberin olsunNevoş ablaaaam balıııım
Sana mesaj atmadan durur muyum
Diyorum ki nevoş ablma vaaaaooov hazal sen bunu kesin alasını yaparsın dedirtecek bi mesaj atim diyom hahahah
Zaten bende alışkanlık yaptı bu yarışmalar
Anaaam ciddi misin ya benimkinde varsaHadi o zaman mesajını bekliyorum14 tarif kapıldı haberin olsun
O zaman hala ne bekliyorsunAnaaam ciddi misin ya benimkinde varsa
Ooo piti piti yapıp geliyom hemenO zaman hala ne bekliyorsun