Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beşamel soslu kıymalı poğaça yapacağım diyip susuyorumHodri meydan![]()
Canım özelden yazın yapacaklarınız burada görmeyebilirim veya unutabilirimbeşamel soslu kıymalı poğaça yapacağım diyip susuyorumyıldırım bir yere iki kere düşmezmiş
![]()
ben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/Önemli olan şekil verme aşamasında benim fırın manyak köşeleri yakıyor keki iyi kabartmıyor bla bla bla
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimiSormadinmi ayyyy aşıktım ben ona nasıl ayırırlar bizi ya sevenleri ayırmak gunahhhh![]()
Gönder bana cocom da koyan canım maymusumuben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi![]()
Yok abla öyle bir poğaça olabileceğini sanmıyorum özelden aklımdakini ileteceğim sana:)Canım özelden yazın yapacaklarınız burada görmeyebilirim veya unutabilirim![]()
Belki vardır yine 1 .olursunYok abla öyle bir poğaça olabileceğini sanmıyorum özelden aklımdakini ileteceğim sana:)
İyi kötü yapcaz bakalım cocom bicim şekil veremiyorum çaktırmaben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi![]()
Bir hayal ettim deBelki vardır yine 1 .olursun
Tamam canım![]()
Sayılır :)) bayadır yapıcam ama dayanamam tadına bakarım diye yapmadımMezun oldum diye mi![]()
Cıksssss poğaçası olmadıBir hayal ettim debu arada bugün böreğimden yaptım birinci olan böreğim diye kasım kasım kasıldım durdum iki nispet yaptım millete
![]()
Duu bakalım...O zaman poğaçaları bekliyoruz![]()
Bebisim zayıflama hallerindeyiz ya
Poğaça yapamam mı diyorsunBebisim zayıflama hallerindeyiz ya
Sanırım ben pek becerikli değilim NevoşummmHerkes becerikli canım![]()
Gurbet bunu begendiiiiiiii
Hiç olur mu öyle şey canımSanırım ben pek becerikli değilim Nevoşummm![]()
Tarifini bekliyoruz canımGurbet bunu begendiiiiiiii
sirf bir ürün olunca oda Burda olmayinca katilamadim cok uzuldum serbest olmasi iyidir sagolunevet diğerin de deneme yapmıştık acaba becerebilecekmiyiz diye.... Bunda serbest