- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bende katilmam daha diyodum. Tarif dusunuyorum suanda hirs fena bir seyBırakmam tabi ki, yine buralarda olurum. Ama bazen ara verebilirim yarışmalara. Şu anda hırslandım tekrar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katilmam daha diyodum. Tarif dusunuyorum suanda hirs fena bir seyBırakmam tabi ki, yine buralarda olurum. Ama bazen ara verebilirim yarışmalara. Şu anda hırslandım tekrar.
Yok o yemez hamur işiKaradeniz erkağa sever hamurişini,herifin hiç istemedi mi senden ?
Tamam canım, düşünelim bir. Tarif belli, sunumu nasıl yapsak?Biz de alışveriş yapalım
Evet sen ne yapacağını bildirdinTamam canım, düşünelim bir. Tarif belli, sunumu nasıl yapsak?
İyi bir hırs bu canım, yapılanları yemediğimiz sürece. Allahtan poğaçayı sevmem.Bende katilmam daha diyodum. Tarif dusunuyorum suanda hirs fena bir sey
Su donemde istesem de yiyemem kilo vermeye cabaliyorum. Yaparim sonrada konu komsuya dagitirim herhalde. Ama azcik ucundan tadabilirimİyi bir hırs bu canım, yapılanları yemediğimiz sürece. Allahtan poğaçayı sevmem.
Bu defa erken davrandımEvet sen ne yapacağını bildirdin
Ben zaten her hafta yapıyorum.Buzluğa atıyorum çocuklar okula götürüyorİyi bir hırs bu canım, yapılanları yemediğimiz sürece. Allahtan poğaçayı sevmem.
Evet öyle olduBu defa erken davrandım
Bende eşime yapıyorum, bazen fabrikaya götürüyor. Bazen arkadaşları ile balığa çıktığı zaman yanına yaparım.Ben zaten her hafta yapıyorum.Buzluğa atıyorum çocuklar okula götürüyor
Denedim gülo olmuyoruuuuu keske olsa idüüü bi katilirdim kimsenin şansı kalmazdı dermişimYapmadan,denemeden anlayamazsın zaten
Ben severim ama çok fazla yemiyorumBende eşime yapıyorum, bazen fabrikaya götürüyor. Bazen arkadaşları ile balığa çıktığı zaman yanına yaparım.
Fakat nedense hiç yemem, canım da çekmez.
Kız topu topu 10 tane oy aldım, 1 tanesi de kendi oyumduTamamen yalan, daha 2 kategori öncesi sonuncu bendim, bu kategori de sondan 2-3 falandım galiba, bakmaya yüzüm yoktu
Püf noktalarını kapman lazım bu kategorideBu kategoriden sonra herkes çok iyi poğaça yapacakDenedim gülo olmuyoruuuuu keske olsa idüüü bi katilirdim kimsenin şansı kalmazdı dermişim
Bak işte bende o da yokKız topu topu 10 tane oy aldım, 1 tanesi de kendi oyumdu
Sırf ben istiyorum diye demi sevmediğinizi biliyidim beniUzun süre tavuk yapmayı düşünmüyoruz
Hadi insallah buradan birseyler ogrenirsem belki bende yapabilirim.takipteyim gülooooPüf noktalarını kapman lazım bu kategorideBu kategoriden sonra herkes çok iyi poğaça yapacak
Abla sen ne zaman sonuncu oldun, o güzel tarifler sonuncu olamazBen de sonuncu olabiliyorum ama hiç pes etmeden katılıyorum
Benim tarifim tam ölçü olacak, muhakkak dene derim. Eminim çok güzel yapacaksın, tutmamasının imkânı yok.Hadi insallah buradan birseyler ogrenirsem belki bende yapabilirim.takipteyim güloooo