Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beşamel soslu kıymalı poğaça yapacağım diyip susuyorum yıldırım bir yere iki kere düşmezmişHodri meydan
Canım özelden yazın yapacaklarınız burada görmeyebilirim veya unutabilirimbeşamel soslu kıymalı poğaça yapacağım diyip susuyorum yıldırım bir yere iki kere düşmezmiş
ben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/Önemli olan şekil verme aşamasında benim fırın manyak köşeleri yakıyor keki iyi kabartmıyor bla bla bla
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimiSormadinmi ayyyy aşıktım ben ona nasıl ayırırlar bizi ya sevenleri ayırmak gunahhhh
Gönder bana cocom da koyan canım maymusumuben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi
Yok abla öyle bir poğaça olabileceğini sanmıyorum özelden aklımdakini ileteceğim sana:)Canım özelden yazın yapacaklarınız burada görmeyebilirim veya unutabilirim
Belki vardır yine 1 .olursunYok abla öyle bir poğaça olabileceğini sanmıyorum özelden aklımdakini ileteceğim sana:)
İyi kötü yapcaz bakalım cocom bicim şekil veremiyorum çaktırmaben pogaca borek turevlerini hic beceremiyom cano.onun haricinde ne olsa yaparim ama onlar olmiyi nedense :/
Maymuşu sen koy madem cicegaaamm ayrılmayın gı üzülürüm nasil da datli datli bakiyodu dimi
Bir hayal ettim de bu arada bugün böreğimden yaptım birinci olan böreğim diye kasım kasım kasıldım durdum iki nispet yaptım milleteBelki vardır yine 1 .olursun
Tamam canım
Sayılır :)) bayadır yapıcam ama dayanamam tadına bakarım diye yapmadımMezun oldum diye mi
Cıksssss poğaçası olmadıBir hayal ettim de bu arada bugün böreğimden yaptım birinci olan böreğim diye kasım kasım kasıldım durdum iki nispet yaptım millete
Duu bakalım...O zaman poğaçaları bekliyoruz
Bebisim zayıflama hallerindeyiz yaevlaefe nereye kayboldun şekercim
Poğaça yapamam mı diyorsunÇocuklara yapmıyor musunBebisim zayıflama hallerindeyiz ya
Sanırım ben pek becerikli değilim NevoşummmHerkes becerikli canım
Gurbet bunu begendiiiiiiii
Hiç olur mu öyle şey canımOylama becerikli olup olmadığımızı göstermezSanırım ben pek becerikli değilim Nevoşummm
Tarifini bekliyoruz canımGurbet bunu begendiiiiiiii
sirf bir ürün olunca oda Burda olmayinca katilamadim cok uzuldum serbest olmasi iyidir sagolunevet diğerin de deneme yapmıştık acaba becerebilecekmiyiz diye.... Bunda serbest