Sen tavuğu yapıp bir daha katılmayacağım demedin miOndan yapmayacağızSırf ben istiyorum diye demi sevmediğinizi biliyidim beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen tavuğu yapıp bir daha katılmayacağım demedin miOndan yapmayacağızSırf ben istiyorum diye demi sevmediğinizi biliyidim beni
Tamam takipte kalHadi insallah buradan birseyler ogrenirsem belki bende yapabilirim.takipteyim güloooo
Maymusuuuuuuumm nerdeeeeaaaa odamı beni sevmiyorHadi insallah buradan birseyler ogrenirsem belki bende yapabilirim.takipteyim güloooo
Sonlara yakın olabilirimAbla sen ne zaman sonuncu oldun, o güzel tarifler sonuncu olamaz
Tamam canim tarifini bekliyorum,musait bir zmaan bende denerim.tam ölçülü olmasi da ayri bi guzel,goz kararı olayini becermiyom pek zatiBenim tarifim tam ölçü olacak, muhakkak dene derim. Eminim çok güzel yapacaksın, tutmamasının imkânı yok.
Mezun oldum diye miAyy acaip poğaça yapasım vardı
Demek poğaçalarr hodriii meydan
Tamam canim tarifini bekliyorum,musait bir zmaan bende denerim.tam ölçülü olmasi da ayri bi guzel,goz kararı olayini becermiyom pek zati
Blof yapmış olamaz mıyımSen tavuğu yapıp bir daha katılmayacağım demedin miOndan yapmayacağız
O zaman poğaçaları bekliyoruzAyy acaip poğaça yapasım vardı
Hodri meydanDemek poğaçalarr hodriii meydan
Valla bugünde benim aklima o takildi.normalde maymuş fotosu vardi,siteye bi girdim aksam maymuş fotom kalkmis.kk nin kendi resmi vardi.sasirdim.bende sari pabuclarimi koydum kuzum.acaba yonetim maymuşumu tipsiz bulupta kaldirdi mi dedim bendeMaymusuuuuuuumm nerdeeeeaaaa odamı beni sevmiyor
Bilseydim sana oy verirdim :)Bak işte bende o da yok
Önemli olan şekil verme aşamasında benim fırın manyak köşeleri yakıyor keki iyi kabartmıyor bla bla blaTamam canim tarifini bekliyorum,musait bir zmaan bende denerim.tam ölçülü olmasi da ayri bi guzel,goz kararı olayini becermiyom pek zati
Blöfünüzü kabul ettikBlof yapmış olamaz mıyım
Üç aklım almıyor bu durumu, sen ve sonlara yakın olmakSonlara yakın olabilirim
Herkes becerikli canımÜç aklım almıyor bu durumu, sen ve sonlara yakın olmak
Sormadinmi ayyyy aşıktım ben ona nasıl ayırırlar bizi ya sevenleri ayırmak gunahhhhValla bugünde benim aklima o takildi.normalde maymuş fotosu vardi,siteye bi girdim aksam maymuş fotom kalkmis.kk nin kendi resmi vardi.sasirdim.bende sari pabuclarimi koydum kuzum.acaba yonetim maymuşumu tipsiz bulupta kaldirdi mi dedim bende
Aman sağolunBlöfünüzü kabul ettik