• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benim tarifim tam ölçü olacak, muhakkak dene derim. Eminim çok güzel yapacaksın, tutmamasının imkânı yok.:hamarat:
Tamam canim tarifini bekliyorum,musait bir zmaan bende denerim.tam ölçülü olmasi da ayri bi guzel,goz kararı olayini becermiyom pek zati :D

Maymusuuuuuuumm nerdeeeeaaaa odamı beni sevmiyor :cry:
Valla bugünde benim aklima o takildi.normalde maymuş fotosu vardi,siteye bi girdim aksam maymuş fotom kalkmis.kk nin kendi resmi vardi.sasirdim.bende sari pabuclarimi koydum kuzum.acaba yonetim maymuşumu tipsiz bulupta kaldirdi mi dedim bende:D :KK53:

Tamam canim tarifini bekliyorum,musait bir zmaan bende denerim.tam ölçülü olmasi da ayri bi guzel,goz kararı olayini becermiyom pek zati :KK70:
Önemli olan şekil verme aşamasında benim fırın manyak köşeleri yakıyor keki iyi kabartmıyor bla bla bla

Valla bugünde benim aklima o takildi.normalde maymuş fotosu vardi,siteye bi girdim aksam maymuş fotom kalkmis.kk nin kendi resmi vardi.sasirdim.bende sari pabuclarimi koydum kuzum.acaba yonetim maymuşumu tipsiz bulupta kaldirdi mi dedim bende:KK70: :KK53:
Sormadinmi ayyyy aşıktım ben ona nasıl ayırırlar bizi ya sevenleri ayırmak gunahhhh :42:

Back