Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenir canım, ama sucuk ve kaşar donabilir. İçini farklı tutabilirsin ya da domates ve biber ekleyebilirsin.yasminsay cano ben önumuzdekı hafta adalara gidicem orda küçük bir piknik yapıcaz.
Senın şu poğaçadan yapsam soguk yenır mı ?
Veya aksamdan hazırlasam sabah fırına atsam nasıl olur ?
İçine domates biber mi koycamYenir canım, ama sucuk ve kaşar donabilir. İçini farklı tutabilirsin ya da domates ve biber ekleyebilirsin.
Evet, içine domates ve biber eklersen pizza tadına dönüyor. Sucuğun ve kaşarın tam donmasını engelliyor.İçine domates biber mi koycam
Çeşit Çeşit ypam bari . Zeytin li . Çikolatalı . Normal peynırlı ve dediğini gibi de yaparımEvet, içine domates ve biber eklersen pizza tadına dönüyor. Sucuğun ve kaşarın tam donmasını engelliyor.
Evet canım, hepsi olur.Çeşit Çeşit ypam bari . Zeytin li . Çikolatalı . Normal peynırlı ve dediğini gibi de yaparım
İnşallah senın kı gibi çok güzel olurEvet canım, hepsi olur.
Hakkaten, hamaratlığın üstünde bende mi sarma sarsamİnşallah senın kı gibi çok güzel olur
Bide sarma sarcam . Of çok hamaratım
Ben haftaya sarcamHakkaten, hamaratlığın üstünde bende mi sarma sarsam
Olsun, sonuçta o iç hazırlanacak. İçi hazırlamaya üşendiğim kadar, sarmaya üşenmiyorum.Ben haftaya sarcam
Şimdiden plan yapıyorum . Belki bu pazar biyere gtmezsem pazar gunu sarıp dolaba atarım .
Sarcağım küçük tencere çaktırma Sonuçta doymaya gelmedik tadımlık olsun
ben içi çiğden sarıyorum sen nasıl yapıyosun ?Olsun, sonuçta o iç hazırlanacak. İçi hazırlamaya üşendiğim kadar, sarmaya üşenmiyorum.
Genelde çiğden yapıyorum, daha lezzetli geliyor bana bol sumaklı, nar ekşili ve acılı. Offf canım istedi şimdi.ben içi çiğden sarıyorum sen nasıl yapıyosun ?
Hele çiğken yemeyi çok sevıyorum
Beni kışkırttı derim Nevreste abeeee yönetimin bu kadını atinPolemik çıkarıp banlanabilirsinBizim için hiç sakıncası yok
Yedin mi
Yemedim tadına baktım sadece iki lokmaYedin mi
Ellerine sağlık, afiyet olsun canım
Teşekkür ederim. Ben çok beğendim. Harika bir tarifim oldu benim de.Ellerine sağlık, afiyet olsun canım
Bak şimdi benim de canım çekti, cok leziz gözüküyor. Kilo da yapmasaTeşekkür ederim. Ben çok beğendim. Harika bir tarifim oldu benim de.