• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. cano ben önumuzdekı hafta adalara gidicem orda küçük bir piknik yapıcaz.
Senın şu poğaçadan yapsam soguk yenır mı ?
Veya aksamdan hazırlasam sabah fırına atsam nasıl olur ?
Yenir canım, ama sucuk ve kaşar donabilir. İçini farklı tutabilirsin ya da domates ve biber ekleyebilirsin.
Akşamdan hazırlarsan da, buzdolabında bekletmen lazım hamuru. Yoksa ekşir.

Hakkaten, hamaratlığın üstünde:KK57: bende mi sarma sarsam:KK70:
Ben haftaya sarcam :D
Şimdiden plan yapıyorum . Belki bu pazar biyere gtmezsem pazar gunu sarıp dolaba atarım .
Sarcağım küçük tencere çaktırma :sus: Sonuçta doymaya gelmedik tadımlık olsun :D :D :D

Ben haftaya sarcam :KK70:
Şimdiden plan yapıyorum . Belki bu pazar biyere gtmezsem pazar gunu sarıp dolaba atarım .
Sarcağım küçük tencere çaktırma :sus: Sonuçta doymaya gelmedik tadımlık olsun :KK70: :KK70: :KK70:
Olsun, sonuçta o iç hazırlanacak. :KK66: İçi hazırlamaya üşendiğim kadar, sarmaya üşenmiyorum.:KK70:

• Beğen
Reactions: H E
IMG-20180420-WA0034.jpg
IMG-20180420-WA0035.jpg

Sarıyer poğaçası
Tarif için teşekkürler C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.

:KK57::KK57::KK57:
Aman Allah ım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Kızlar harikasınız.Tariflerin çeşitliliği ve poğaçaların güzelliği bu ne muhteşem bir kategori olmuş böyle.:nazar::nazar::nazar:Öylesine güzeller ki bayıldım.Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin..:KK36::KK36::KK36:Nasıl karar vereceğiz vallahi bilmiyorum :KK64:

Back