• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bende sabah kalktim ilk isim tatli yemek oldu cok yedim ya basim agridi :@
Tadim yok iyi degilim :47:
Bu gün herkes aynı sanırım benim de hiç enerjim yok gece uykularımız yok oğlumdan dolayı işler güçler de bitmiyor başım zonkluyor bi tatsız tuzsuz bu gün

Şeker yiyorum :KK70::KK70:
Birşey yaptığım yok canım benim, kahvaltı hazırlayacağım. Uyanamadım bugün :KK36:
Senden n’haber?:KK60:
Afiyet olsun canım tadını çıkar valla bebiş olana kadar inan nasıl özledim yatakta uyanıp yuvarlanıp keyif yapmayı tekrar uyuyup sonra tekrar geç kahvaltılar yapmayı :D

Afiyet olsun canım tadını çıkar valla bebiş olana kadar inan nasıl özledim yatakta uyanıp yuvarlanıp keyif yapmayı tekrar uyuyup sonra tekrar geç kahvaltılar yapmayı :KK70:
Ben artık yorgunluktan geceleri uyuyamıyorum:KK70: normalde eşim 12/8 vardiyasından döndüğünde kapı sesine uyanırdım, bugün ses mes duymamışım :KK70: bir an evvel Ramazan gelsin diyorum :confused:
Evlat büyük bir nimet, yine dönersin keyif alacağın günlere canım.:KK15:

Ben artık yorgunluktan geceleri uyuyamıyorum:KK70: normalde eşim 12/8 vardiyasından döndüğünde kapı sesine uyanırdım, bugün ses mes duymamışım :KK70: bir an evvel Ramazan gelsin diyorum :confused:
Evlat büyük bir nimet, yine dönersin keyif alacağın günlere canım.:KK15:
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin çok kıymetliler

Bu gün herkes aynı sanırım benim de hiç enerjim yok gece uykularımız yok oğlumdan dolayı işler güçler de bitmiyor başım zonkluyor bi tatsız tuzsuz bu gün
Efeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyor :51:

Efeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyor :51:
Bende kesemedim daha 9 gün sonra 2 olacak gündüzleri çok emmiyor ama geceleri zor oluyor yaa bende nasıl yapcam bilmiyorum yemek yiyor ama emmekten de vazgeçmiyor süt de var şişecek dolacak mastit olursam yine diye korkuyorum aşıya gidince hemşireye sorcm bakalım önerecek mi bşyler

Teşekkür Ederim canım. Sağol:KK200:

Teşekkür Ederim aslım. Sen her yarışma diyorsun bana bunu ama ilk üçe bile giremiyorum :KK70:
Bu kez %100 canım bak görürsün hem kırmızı hem açık hava çimenler filan net resim açma desen maşallah süper görünüyor yumuşacık ellerine sağlık yemek isterdim valla

Bende kesemedim daha 9 gün sonra 2 olacak gündüzleri çok emmiyor ama geceleri zor oluyor yaa bende nasıl yapcam bilmiyorum yemek yiyor ama emmekten de vazgeçmiyor süt de var şişecek dolacak mastit olursam yine diye korkuyorum aşıya gidince hemşireye sorcm bakalım önerecek mi bşyler
Kiyamiyorum ben bu yavruya napicam bilmem :(

Kiyamiyorum ben bu yavruya napicam bilmem :(
üzülme canm yaa ömür boyu emecek değil ya illa kendiliğinden bırakır yada unutur takma çok boşver bende boşverdim artk uğraşmıyorum etrafımda ayy bıraktır artık diyorlar ama boşverdim :D

üzülme canm yaa ömür boyu emecek değil ya illa kendiliğinden bırakır yada unutur takma çok boşver bende boşverdim artk uğraşmıyorum etrafımda ayy bıraktır artık diyorlar ama boşverdim :KK70:
Seninki daha 2 olmamis ne istiyorlar cocugun sutunden :@

Seninki daha 2 olmamis ne istiyorlar cocugun sutunden :@
9 gün kaldı canım sende üzülme bence en fazla 3 yaşına kadar emer okula başlar filan unutur gider eşim 6-7 yaşına kadar emmiş kendi bırakmış oğlumuz da öyle olacak heralde

9 gün kaldı canım sende üzülme bence en fazla 3 yaşına kadar emer okula başlar filan unutur gider eşim 6-7 yaşına kadar emmiş kendi bırakmış oğlumuz da öyle olacak heralde
Ayy Asli 6 7 cokk degilmi :D

Cnm azar azar keseceksin ... mesela ilk iş say günde kaç kere emiyor.. 10 mu 9 a düşeceksin sonra 8e.. her istediğinde vermiceksin.. dikkatini dağıtacaksın.. sonra sen diceksin emmek ister miisn diye.. birden kesmediğin için sütünde azalıcak.. bişi olmaz o zmn...

Back