Bu ara yediğim çorba ve salata, çok tatlı istiyorum alan yokPink dünyaları yemiş
teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ara yediğim çorba ve salata, çok tatlı istiyorum alan yokPink dünyaları yemiş
teşekkür ederim.
Hayatta inanmamSeninki mutlaka alırBu ara yediğim çorba ve salata, çok tatlı istiyorum alan yok
hala tatlı yiyemedim diyorYarasın
Biz yiyemiyoruz o yesin
Çok şükür Nevoşum şimdilik bir sıkıntı yok. Dakikam dakikamı tutmuyor. Buna da şükür gerçi. Sen nasılsınİyiyim Pinko'm sen bugün nasılsın
Yemiş mi yoksahala tatlı yiyemedim diyor
Neyli tatlı istiyorsun Allah bilir de eşin bulamıyordurBu ara yediğim çorba ve salata, çok tatlı istiyorum alan yok
Allah iyilik versinBen de iyiyim çok şükürYorgunum dinleniyorumÇok şükür Nevoşum şimdilik bir sıkıntı yok. Dakikam dakikamı tutmuyor. Buna da şükür gerçi. Sen nasılsın
Bak bu olabilirNeyli tatlı istiyorsun Allah bilir de eşin bulamıyordur
Alıyor da dün almadı mesela çok yedin diyeHayatta inanmamSeninki mutlaka alır
Dün almadı diye mi bunlarAlıyor da dün almadı mesela çok yedin diye
Günahımı alma be, çikolatalı pasta istedim :) Her gün yenilmezmiş. Ne alakası var? Kim dedi yenilmez diye?Neyli tatlı istiyorsun Allah bilir de eşin bulamıyordur
Biz pötüyle yaptığımız pastaları poğaçaları tatlıları sana gönderelim en iyisi :))Alıyor da dün almadı mesela çok yedin diye
O zaman başka birşey isteGünahımı alma be, çikolatalı pasta istedim :) Her gün yenilmezmiş. Ne alakası var? Kim dedi yenilmez diye?
Ama bak çikolatalıysa haklısın hergün yenir bence deGünahımı alma be, çikolatalı pasta istedim :) Her gün yenilmezmiş. Ne alakası var? Kim dedi yenilmez diye?
Ne zamandan beri yemiyorsundurAma bak çikolatalıysa haklısın hergün yenir bence de
Çok makbule geçer Valla, çok dua ederimBiz pötüyle yaptığımız pastaları poğaçaları tatlıları sana gönderelim en iyisi :))
Hiç sorma hiiiiçNe zamandan beri yemiyorsundur
Ben de yemiyorumHiç sorma hiiiiç
Yemiyor benimki valla Yapmasını seviyor uğraşmasını:)Çok makbule geçer Valla, çok dua ederim
Bu ara ona takığım ama değiştirmek lazım baksana gözüne batıyor.O zaman başka birşey iste
Demi demi, size mi yerleşsem ben bir süreAma bak çikolatalıysa haklısın hergün yenir bence de