• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ayy Asli 6 7 cokk degilmi :D
:D mesela dedim canım yoksa çok tabi de ben sen üzülme diye didim :D şimdikilerin o kadar bile emeceğini sanmıyorum
Cnm azar azar keseceksin ... mesela ilk iş say günde kaç kere emiyor.. 10 mu 9 a düşeceksin sonra 8e.. her istediğinde vermiceksin.. dikkatini dağıtacaksın.. sonra sen diceksin emmek ister miisn diye.. birden kesmediğin için sütünde azalıcak.. bişi olmaz o zmn...
gündüz bi kez emiyor zaten canım oda öğlen uykusundan önce geceyi kesemedik yoksa azalttık baya yapışık gezerdik önceleri gece istiyor işte gündüz oyunla filan aklına gelmiyor Sabun diyorlar süt çekilsin diye mi ağrısı için mi onu denemek istiyorum bakalım

Efeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyor :KK51:
Canım çok zor ama katlanman lazım. Kaç yaşında Efe bilmiyorum ama 2 yaşından sonra anne sütü çocuğa fayda sağlamazmış zaten. Azar azar kes , önce gündüzü kes. Gündüz hiç emmemeye başlayınca birkaç gün sonra gece azaltarak kes.
Ve asla ama asla birşey sürme. Asıl bu üzer çocuğu. Duygusal bir çöküntü yaşar. Doğduğundan beri sakinleştiği huzur bulduğu anne göğsünü çirkinleştirirsen güven kaybı yaşar. Sabırlı ol elbet bırakır ;)

Back