Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela dedim canım yoksa çok tabi de ben sen üzülme diye didim şimdikilerin o kadar bile emeceğini sanmıyorumAyy Asli 6 7 cokk degilmi
gündüz bi kez emiyor zaten canım oda öğlen uykusundan önce geceyi kesemedik yoksa azalttık baya yapışık gezerdik önceleri gece istiyor işte gündüz oyunla filan aklına gelmiyor Sabun diyorlar süt çekilsin diye mi ağrısı için mi onu denemek istiyorum bakalımCnm azar azar keseceksin ... mesela ilk iş say günde kaç kere emiyor.. 10 mu 9 a düşeceksin sonra 8e.. her istediğinde vermiceksin.. dikkatini dağıtacaksın.. sonra sen diceksin emmek ister miisn diye.. birden kesmediğin için sütünde azalıcak.. bişi olmaz o zmn...
Canım çok zor ama katlanman lazım. Kaç yaşında Efe bilmiyorum ama 2 yaşından sonra anne sütü çocuğa fayda sağlamazmış zaten. Azar azar kes , önce gündüzü kes. Gündüz hiç emmemeye başlayınca birkaç gün sonra gece azaltarak kes.Efeyi kesemiyorum emmeden yav cocuk surekli mahrur duruyor
Nazarın değer diye yapmiyorumOndan kkda bir sürü tarifim var.Senin 1 tane tarifin var mı
Kime değmiş sana nazarım değsinNazarın değer diye yapmiyorum
Polemik çıkarıp banlanabilirsinBizim için hiç sakıncası yokBdv gidiyim de biraz kurcalayim oraları
Farkettim canım benim, kıskançlar madalya da isterler şimdiOnlarda H E nin bardağından almışlar
Boşuna puding demiyoruzBak Dr oetker'de puding demişTıpatıp benziyorFarkettim canım benim, kıskançlar madalya da isterler şimdi
Üstelik, bisküvili puding demişlerBoşuna puding demiyoruzBak Dr oetker'de puding demişTıpatıp benziyor
Güzel siteymiş kendime tarif arayayımÜstelik, bisküvili puding demişler
Ben artık yarın bakarımGüzel siteymiş kendime tarif arayayım
Hayırlı gecelerBen artık yarın bakarım
hayırlı geceler canım benim
Dün gece sol üst panelde Dr.Oetker butonu vardı.Dava açıcam
Benım magnoliama nasıl pudıng derler
Ben niden göremıyorum
Ben görmim diye kaldırmışlarDün gece sol üst panelde Dr.Oetker butonu vardı.
Tıkladığın gibi, bisküvili puding reklamına gidiyordu.