• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benimkini ziyarete geleceğin zaman söyle, taze yapayım.:KK53: Hepsini kayınvalideme götürdüm.:KK53:
Hayırlı gelin :KK45:İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim :KK53:

Sizin topluluğa kuymak mıhlama yetmez ki:skandal:,hep kalabalık misafir sofraların :KK53:
Arkadaş çevrem kalabalık 2-3 kişi birarada hiç oturmayız:70:Bu Cumartesi kahvaltıya davetliyiz 10 kişiyiz çocuklar hariç:KK45:

Hayırlı gelin :KK45:İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim :KK53:
İşte bu dediğini ben hiç yaşamadım, oğlu çok beğenir yaptıklarımı. Annesine metheder:KK70:kayınvalidemde gelin kaynana toprağından olurmuş, ben doğurdum der benim için.:KK70:

Sen de şimdiden kaynana olmuşsun:KK70:

Az BDV de takılmadık :KK70:Gelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona :skandal:oğlumun yuvasını dağıtacaklar :skandal:
:KK70::KK70::KK70:
O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başla:sus:Oğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi:deli:Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor:70:

O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başla:sus:Oğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi:deli:Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor:KK70:
Akıllı, senin gelin sana kaynana olacak desene :KK70::KK70: Bdv yolları görünüyor nevoş:KK70::KK70:

O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başla:sus:Oğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi:deli:Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor:KK70:
Doğru diyorsun ,oğlum yemeği ben daha güzel yaparım ,karın güzel yapmaz ama yine de belli etme karına derim :KK53: yoksa beğenmiyorsan yemeğe zehir katar seni zehirler derim :sus:

Akıllı, senin gelin sana kaynana olacak desene :KK70::KK70: Bdv yolları görünüyor nevoş:KK70::KK70:
Vallahi görünüyor:70:
Eşim diyor ;senin hanım bize yemek yapar,temizlik yapar,biz hep gelip siz de kalırız kabul etmiyor:70:

Back