Daha ziyaret etmedin miBen 15 poğaçayı ne zaman ziyarete gideceğim ,gittikçe çoğalıyorlar
Benimkini ziyarete geleceğin zaman söyle, taze yapayım.Ben 15 poğaçayı ne zaman ziyarete gideceğim ,gittikçe çoğalıyorlar
Sizin topluluğa kuymak mıhlama yetmez kiÖnce sen dene o zamanBenim ufukta misafir görünmüyor...
Hepsine baktım da cevap yazmadığımdan beğenmedim ,beğene beğene yazacağım hepsineDaha ziyaret etmedin miİşin zor olabilir Gün geçtikçe artacak haberin olsun Belki yarın ben de yaparım
Hayırlı gelinBenimkini ziyarete geleceğin zaman söyle, taze yapayım.Hepsini kayınvalideme götürdüm.
Arkadaş çevrem kalabalık 2-3 kişi birarada hiç oturmayızSizin topluluğa kuymak mıhlama yetmez ki,hep kalabalık misafir sofraların
Baktıysan işin kolayHepsine baktım da cevap yazmadığımdan beğenmedim ,beğene beğene yazacağım hepsine
Maşallah hayırlı gelinBenimkini ziyarete geleceğin zaman söyle, taze yapayım.Hepsini kayınvalideme götürdüm.
Çocuksuz misafir kolay ,çocuklar yaramaz olunca zorlaşıyorArkadaş çevrem kalabalık 2-3 kişi birarada hiç oturmayızBu Cumartesi kahvaltıya davetliyiz 10 kişiyiz çocuklar hariç
İşte bu dediğini ben hiç yaşamadım, oğlu çok beğenir yaptıklarımı. Annesine methederHayırlı gelinİnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim
Çocuklarda gelebilirÇocuksuz misafir kolay ,çocuklar yaramaz olunca zorlaşıyor
Sen de şimdiden kaynana olmuşsunHayırlı gelinİnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim
Az BDV de takılmadıkSen de şimdiden kaynan olmuşsun
Az BDV de takılmadıkGelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona oğlumun yuvasını dağıtacaklar
Bdv ye takılırsa, gitti zatenAz BDV de takılmadıkGelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona oğlumun yuvasını dağıtacaklar
Biz o zaman hangi konuya yorum yapacağızBdv ye takılırsa, gitti zaten
Akıllı, senin gelin sana kaynana olacak desene
O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başlaOğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor
Doğru diyorsun ,oğlum yemeği ben daha güzel yaparım ,karın güzel yapmaz ama yine de belli etme karına derim
O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başlaOğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibi Ben oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor
Vallahi görünüyorAkıllı, senin gelin sana kaynana olacak deseneBdv yolları görünüyor nevoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?