En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Benimkini ziyarete geleceğin zaman söyle, taze yapayım. Hepsini kayınvalideme götürdüm.
Hayırlı gelin İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim

Sizin topluluğa kuymak mıhlama yetmez ki,hep kalabalık misafir sofraların
Arkadaş çevrem kalabalık 2-3 kişi birarada hiç oturmayızBu Cumartesi kahvaltıya davetliyiz 10 kişiyiz çocuklar hariç

Hayırlı gelin İnşallah benim gelin de bana poğaça yapıp getirir,oğlum da der ki annemin poğaçası daha güzel oluyordu,gelin de desin ki beğenmiyorsan git anan yapsın sana ,ben de kıs kıs güleyim
İşte bu dediğini ben hiç yaşamadım, oğlu çok beğenir yaptıklarımı. Annesine methederkayınvalidemde gelin kaynana toprağından olurmuş, ben doğurdum der benim için.

Sen de şimdiden kaynana olmuşsun

Az BDV de takılmadık Gelin de eşim yaptığım poğaçayı beğenmedi diye konu açar ,buradakiler de boşan derlerse Ona oğlumun yuvasını dağıtacaklar

O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başlaOğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibiBen oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor

O zaman oğlunu şimdiden tembihlemeye başlaOğlum senin hanım herşeyi benden güzel yapar gibiBen oğlumu tembihliyorum.Gerçi benim ki sen yaparsın biz yeriz benim karım birşey yapmayacak diyor
Akıllı, senin gelin sana kaynana olacak desene Bdv yolları görünüyor nevoş

Doğru diyorsun ,oğlum yemeği ben daha güzel yaparım ,karın güzel yapmaz ama yine de belli etme karına derim yoksa beğenmiyorsan yemeğe zehir katar seni zehirler derim

Akıllı, senin gelin sana kaynana olacak desene Bdv yolları görünüyor nevoş
Vallahi görünüyor
Eşim diyor ;senin hanım bize yemek yapar,temizlik yapar,biz hep gelip siz de kalırız kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…