En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canımO koşuşturmaları Rabbim senin içinde nasip etsin inşaallah
Ben de iyiyim çok şükür.Ben de senin gibi bayağı yoğunum sadece akşamları boşum diyeyim:)

Allah kolaylık versin canımO koşuşturmaları Rabbim senin içinde nasip etsin inşaallah
Ben de iyiyim çok şükür.Ben de senin gibi bayağı yoğunum sadece akşamları boşum diyeyim:)
Amin canım benim, inşallah.
Sağlık olsunda, yeteriz herşeye, her yere.

Unsuz poğaça mı olurYulaf kepeği var mıOndan krep yap hem kilo almasınlar
Unsuz birşeyler yap mesela kızartma,menemen ,yumurta salatası,bayat ekmek ile minik peynirli ekmekler vs
Patates kızartsam saat kaçta gelecekleri belli değil tam olarak soğuyunca yumuşuyor pattis sevmiyorum öyle,biber patlıcan bitti,bayat ekmek yok ,tek yumurta haşlaması olur arasında,yulaf kepeği var ,kendime yapıyorum da Onlar yemez,neyse yarın ola hayrola

Yakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok muAni misafir mi hazırlıksız yakalanmışsın:)
Benim buzlukta sigara böreği,poğaça var göndereyim mi

Yakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok muAni misafir mi hazırlıksız yakalanmışsın:)
Benim buzlukta sigara böreği,poğaça var göndereyim mi
Var da akşamdan halledeyim demiştim
Evet akşam aradılar müsait misin ,kahvaltıya gelelim mi diye unla dün börek yapmıştım,bittiğini unuttum
Sen bana gönder ,yeniden yaparsın sen Taze yapmayı seviyorum ,şimdilik ihtiyaç olmadığından ramazan harici buzluğa atmıyorum ,seneye kızım için ben de buzluğa atarım hamurişi

Sen minik okula başlasın mecburen atacaksın canımSabah erken kalkıp yapmak olmuyorBenim kızlar 6:30 da çıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…