Habibte öyle dediSeni gören neden kaçsın ki
Allah kolaylık versin canımBu sıralar yoğunum kuzumm, görümcem doğum yapacak koşuşturmalar bana kaldı. Sonrasında da taşınma işlerim için toparlanmam başlayacak.
Artık yetebildiğim kadar katılacağım aranıza.
Sen nasılsın?
Unsuz poğaça mı olurSabah kahvaltıya misafirim gelecek,poğaça yoğurayım akşamdan dedim un bitmişNevreste un yerine başka malzeme koysam olmaz mı?
Amin canım benim, inşallah.Allah kolaylık versin canımO koşuşturmaları Rabbim senin içinde nasip etsin inşaallah
Ben de iyiyim çok şükür.Ben de senin gibi bayağı yoğunum sadece akşamları boşum diyeyim:)
Mısır unun varsa, kuymak yap.Sabah kahvaltıya misafirim gelecek,poğaça yoğurayım akşamdan dedim un bitmişNevreste un yerine başka malzeme koysam olmaz mı?
Patates kızartsam saat kaçta gelecekleri belli değil tam olarak soğuyunca yumuşuyor pattis sevmiyorum öyle,biber patlıcan bitti,bayat ekmek yok ,tek yumurta haşlaması olur arasında,yulaf kepeği var ,kendime yapıyorum da Onlar yemez,neyse yarın ola hayrolaUnsuz poğaça mı olurYulaf kepeği var mı Ondan krep yap hem kilo almasınlar
Unsuz birşeyler yap mesela kızartma,menemen ,yumurta salatası,bayat ekmek ile minik peynirli ekmekler vs
Aynen canım yetiyoruz çok şükürAmin canım benim, inşallah.
Sağlık olsunda, yeteriz herşeye, her yere.
Ağzının suyunun akması smileyi,mısır unu var da hiç kuymak yapmadımMısır unun varsa, kuymak yap.
Yakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok muPatates kızartsam saat kaçta gelecekleri belli değil tam olarak soğuyunca yumuşuyor pattis sevmiyorum öyle,biber patlıcan bitti,bayat ekmek yok ,tek yumurta haşlaması olur arasında,yulaf kepeği var ,kendime yapıyorum da Onlar yemez,neyse yarın ola hayrola
Mıhlama yapsanaAğzının suyunun akması smileyi,mısır unu var da hiç kuymak yapmadım
Var da akşamdan halledeyim demiştimYakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok muAni misafir mi hazırlıksız yakalanmışsın:)
Benim buzlukta sigara böreği,poğaça var göndereyim mi
Video izleyerek bile yaparsın ne olacak, çok kolay canım.Ağzının suyunun akması smileyi,mısır unu var da hiç kuymak yapmadım
O arkadaştan da yapmadımMıhlama yapsana
Sen minik okula başlasın mecburen atacaksın canımVar da akşamdan halledeyim demiştim
Evet akşam aradılar müsait misin ,kahvaltıya gelelim mi diyeunla dün börek yapmıştım,bittiğini unuttum
Sen bana gönder ,yeniden yaparsın senTaze yapmayı seviyorum ,şimdilik ihtiyaç olmadığından ramazan harici buzluğa atmıyorum ,seneye kızım için ben de buzluğa atarım hamurişi
Ben de yapmadım birgün kendimize yapalım sonra misafireO arkadaştan da yapmadım
Zaten birbirine benziyorlar ikiz gibiler
Ben kendimize hiç yapmam, kalori deposuBen de yapmadım birgün kendimize yapalım sonra misafire
Biz de az yaparız çoğunu eşlerimize yediririzBen kendimize hiç yapmam, kalori deposuancak misafirlerime yaparım, azıcık tadına bakarım.
Ya da önce misafire yapalım iyi kötü yerlerBen de yapmadım birgün kendimize yapalım sonra misafire
Önce sen dene o zamanYa da önce misafire yapalım iyi kötü yerler
Güzel yaparsak kendimize yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?