• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bu sıralar yoğunum kuzumm, görümcem doğum yapacak koşuşturmalar bana kaldı. Sonrasında da taşınma işlerim için toparlanmam başlayacak.
Artık yetebildiğim kadar katılacağım aranıza.:KK74:
Sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canım:KK60:O koşuşturmaları Rabbim senin içinde nasip etsin inşaallah:dua:
Ben de iyiyim çok şükür.Ben de senin gibi bayağı yoğunum sadece akşamları boşum diyeyim:)

Allah kolaylık versin canım:KK60:O koşuşturmaları Rabbim senin içinde nasip etsin inşaallah:dua:
Ben de iyiyim çok şükür.Ben de senin gibi bayağı yoğunum sadece akşamları boşum diyeyim:)
Amin canım benim, inşallah. :KK36:
Sağlık olsunda, yeteriz herşeye, her yere.:KK66:

Unsuz poğaça mı olur:skandal:Yulaf kepeği var mı:KK53:Ondan krep yap hem kilo almasınlar:KK45:
Unsuz birşeyler yap mesela kızartma,menemen ,yumurta salatası,bayat ekmek ile minik peynirli ekmekler vs:KK66:
Patates kızartsam saat kaçta gelecekleri belli değil tam olarak soğuyunca yumuşuyor pattis sevmiyorum öyle,biber patlıcan bitti,bayat ekmek yok ,tek yumurta haşlaması olur arasında,yulaf kepeği var ,kendime yapıyorum da Onlar yemez,neyse yarın ola hayrola :KK45:

Patates kızartsam saat kaçta gelecekleri belli değil tam olarak soğuyunca yumuşuyor pattis sevmiyorum öyle,biber patlıcan bitti,bayat ekmek yok ,tek yumurta haşlaması olur arasında,yulaf kepeği var ,kendime yapıyorum da Onlar yemez,neyse yarın ola hayrola :KK45:
Yakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok mu;)Ani misafir mi hazırlıksız yakalanmışsın:)
Benim buzlukta sigara böreği,poğaça var göndereyim mi:KK45:

Yakında un alabileceğin veya yufka alacağın bir yer yok mu:KK66:Ani misafir mi hazırlıksız yakalanmışsın:)
Benim buzlukta sigara böreği,poğaça var göndereyim mi:KK45:
Var da akşamdan halledeyim demiştim :KK45:
Evet akşam aradılar müsait misin ,kahvaltıya gelelim mi diye :KK45:unla dün börek yapmıştım,bittiğini unuttum :olamaz:
Sen bana gönder ,yeniden yaparsın sen :KK53:Taze yapmayı seviyorum ,şimdilik ihtiyaç olmadığından ramazan harici buzluğa atmıyorum ,seneye kızım için ben de buzluğa atarım hamurişi:KK45:

Var da akşamdan halledeyim demiştim :KK45:
Evet akşam aradılar müsait misin ,kahvaltıya gelelim mi diye :KK45:unla dün börek yapmıştım,bittiğini unuttum :olamaz:
Sen bana gönder ,yeniden yaparsın sen :KK53:Taze yapmayı seviyorum ,şimdilik ihtiyaç olmadığından ramazan harici buzluğa atmıyorum ,seneye kızım için ben de buzluğa atarım hamurişi:KK45:
Sen minik okula başlasın mecburen atacaksın canım;)Sabah erken kalkıp yapmak olmuyor:KK45:Benim kızlar 6:30 da çıkıyorlar:KK53:

Back