En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
Rabbimin mucizesi canım, sizin adınıza çok mutlu oldum.

Evet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine

İnşallah bebişin müjdesi olarak da sana bir poğaça yaparım ben

Maşallah çifte mutluluk ikinci teyzelik ve annelik
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım benim Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok dikkat et kendine
Amin, inşallah canım çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah

Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm

Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Seni de tebrik ederim ablaa @EmiraSalih

Amin, inşallah canım çok teşekkür ederim. Gerçekten çifte mutluluk oldu elhamdulillah

Poğaçanı da dört gözle bekliyorummm
Ayyy ayyyy bu gözler neler görüyor...Canım hamile misin sahidenÇok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…