Ay heyecan yaptım
Daha yarışma başlamadı bile.
Kalp dayanmaz yahu nasıl üstüste katılabiliyorsunuz?
Başlangıcın pazara denk gelmesi iyi oldu.pazar kahvaltısı hazırlarken aradan çıkıverir
Evet kızlar müjdemi isterim elhamdulillah bu sabah kan testiyle öğrendik.. Daha çok minnoş teyzeleri ama çok mutlu etti bizi. Binlerce kez şükürler olsun
Canımm ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim nazardan saklasın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah nasip etti ne güzel. Ablanla beraber ay çok hoş
Darısı yasminsay
ve CocoChanelmademoiselle
canlara inşallah
Ay heyecan yaptım
Daha yarışma başlamadı bile.
Kalp dayanmaz yahu nasıl üstüste katılabiliyorsunuz?
Başlangıcın pazara denk gelmesi iyi oldu.pazar kahvaltısı hazırlarken aradan çıkıverir
Galiba öyle olacak :)
Evde 3 erkek olunca kahvaltılar düğün yemeği tadında geçiyor
Allah'tan sadece pazar günleri bu kadar detaylı oluyor. Yoksa can dayanmaz :)
Galiba öyle olacak :)
Evde 3 erkek olunca kahvaltılar düğün yemeği tadında geçiyor
Allah'tan sadece pazar günleri bu kadar detaylı oluyor. Yoksa can dayanmaz :)
LezzetliCipetpet
hayırlı olsun canım çok sevindim vallahi Allh kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı zamanlarda teyze olacaksınız ne güzel maşallah darısı yasminin coconun ve tüm anne olmak isteyenlerin başına
Canımm ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim nazardan saklasın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah nasip etti ne güzel. Ablanla beraber ay çok hoş
Darısı yasminsay
ve CocoChanelmademoiselle
canlara inşallah
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım
Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun
Evettttt ben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillah inşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur