Yeni kategorimiz hayırlı olsunÖnemli yeni kural ;
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü ''Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeyecektir.
- Tatlının son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.... Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Bu kategoride sponsor istediğimiz gibi mi olacak :)Yani Dr oetker maya-Pınar Süt-İçim tereyağı vs....Nevreste eksik varsa düzeltelim lütfen ....
Beni etiketlemeyi hep unutuyordun bu sefer sen etiketlemeden ben geldim hem de ilk geldimYeni kategorimiz hayırlı olsunÖnemli Yeni Kurallara dikkat edelim
Bu kategoride sponsor istediğimiz gibi mi olacak :)Yani Dr oetker maya-Pınar Süt-İçim tereyağı vs....
Hoşgeldin canımBeni etiketlemeyi hep unutuyordun bu sefer sen etiketlemeden ben geldim hem de ilk geldim
Yaşasın dost sütevet diğerin de deneme yapmıştık acaba becerebilecekmiyiz diye.... Bunda serbest
Tamamdır:)evet diğerin de deneme yapmıştık acaba becerebilecekmiyiz diye.... Bunda serbest
Komşuda pişirYeni Kategori hayırlı olsun bu sefer sanirim katılamayacağını çünkü firinim yok
Özelden konuşalımNevroş poğaça diyorlar, diyet poğaça yapsak olur mubundan da eksik kalmayayım
Bizim burada ekmek fırınlarında bile pişiriyorlarYa da anneme gidip pişirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?