- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Neymiş tahminin gel söyle özelden bakim bana ben severim uğraşmayıYavvv jeste bak neler de düşünmüş benim kaptanım
Buldum ben olayı çözdüm bu arada beklentim çok büyük senden ama yerinde olsam o kadar ugrasmam ki ugrasmicam daaa
İnşaallah canımNevoşşş ablaaaaa
Ben varııım
Allah'ın izniylr bi aksilik çıkmassa
Biz de alırız kırmızı örtüKırmızı örtuyu unutma
Kim demiş
Akşam giremeyrum yaaa çok işim oluyoo of. Cumartesı kuzzenler toplantısı var evımı topladım . Pazar günü gezim diye
Utanacaksıınııı bu dedıklerınızzee
Bdv mıı artık Nevoşum gibi takılcam
İyi o zaman bu sefer yarışma için yapacaksınBenim için farkeden birşey yok ,ben nasılsa yapmadan önce sana yazıyordum ne yapacağımı zaten
Masummun diyet poğaça tarifi vardı,tb unundan
Ben de her hafta yapıyorum genelde ,bizimkiler de seviyor ,tabii ben de
Aynen innamış gibi yapalımSabıka kaydınıtemizledin yani, Nevreste ile inanmış gibi yapacağız.
Bende bugün çıkacağım, akşama kadar sahilde çocukluk arkadaşlarımla takılıp, birlikte sabahlayacağım.
Bu gün kafa boşaltma günü.
Oooooo poğaçalar hayırlı olsun herkeseeeeyapıp yapıp yiyemiyor olmak
Hadi çabuk yap bekliyoruz
Bundan sonra her kategoriye bekliyoruzOf ya yıllardır üyeyim buraya . Hiç heveslenmemiştim yarışmaya katılmaya . Şimdi ilk defa heves ettim şuan katılmak istiyorum ama evimden çok uzaktayım . Allahım inşallah yarışma bitmeden evimize sağlıkla gideriz de bende artık her yarışmaya katılırım ne olur allahım lütfen
Yine yaparsınTüh daha dün yapmıştım poğaçamı
Evet ya şuan inanılmaz hevesliyim kesin her kategoride varım . İnşallah çok güzel olcakBundan sonra her kategoriye bekliyoruz
Canım Nehir'de eski yarışmacılarımızdan yapar yarışmaya bir poğaça niye yapmasınnehirnil111 nehirim yavrum senin bu yarismalara katilmaman cok büyük kayıp.tariflerini paylastigin konunu gorunce agzim acik kaldi.sende yarismaya katilsana..o guzel maharetlerini bi bizde gorek
İnşaallah canım bekliyorumEvet ya şuan inanılmaz hevesliyim kesin her kategoride varım . İnşallah çok güzel olcak
İyi canım senden ne haberNeeevoooooss naabeerr
Şimdi takibe başladım herkes ne yapacak bakalım çok merak ediyorumİnşaallah canım bekliyorum
İyilik benden de. Ozlemisim seni.İyi canım senden ne haberBu kategoride var mısın
Ben de merakla bekliyorumŞimdi takibe başladım herkes ne yapacak bakalım çok merak ediyorum
Canımsın ben de seni özledimİyilik benden de. Ozlemisim seni.
Ah ben beceriksizin tekiyimseni gormeye geliyorum. Tek bir pogaca tarifim var zaten bakarsin bi ugrayiveririm be nevosum
Sekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahahaCanımsın ben de seni özledim
Tamam canım inşaallahAramızda kalsın baklavalar açarım,börekler açarım ama poğaça dediğinde orada duracaksın.O meziyet istiyor.Ben de yeni yeni mayalı poğaçalarımı tutturuyorum
Kabartma tozu ile yapılan poğaçaları tutturmak kolay oluyorSekil semal sunum ise tammm bir rezalet oluyor bende hahahaha
Buna oy veren kör oldu dedirtmeyeyim millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?