Pnrkrdnz'nin Nişan Çekimleri ~ 14.07.2011

elbisenin rengi cok tattllii yaa,inanilmaz guzel gitmis tenine,fotolarda bi baska guzel
Allah utandirmasin bi yastikta kocansin insallahh

Fotoğraflar da, siz de harikasınız ya Allah tamamına erdirsin.
Şemsiyeli olana ben de bayıldım.

Maşallah. Mutluluklar.

Teşekkürler

elbisenin rengi cok tattllii yaa,inanilmaz guzel gitmis tenine,fotolarda bi baska guzel
Allah utandirmasin bi yastikta kocansin insallahh

Çok teşekkürler aminnn inşallahhh

Fotoğraflar da, siz de harikasınız ya Allah tamamına erdirsin.
Şemsiyeli olana ben de bayıldım.

Aminnnnn

bütün fotolar çok güzel hele bebek arabasındaki yüzüklü foto çok şirin şimdiden mutluluklar dilerim

Nişanlım evlenme teklif edeceği zaman çok aramış o kutuyu Teşekkürlerrr

çok güzeller bir ömür boyu mutluluklar

Aminn inşallahh

ne kadar güzel olmuş her şey.. Fotoğraflar gerçekten çok başarılı. sizde çok güzel görünüyorsunuz. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :)

canımmm hepsine bayıldımmm gerçekten müthişşş bişi diyicem tacını ve tokana bayıldım benimde elbisemin rengi bu renk nerden bulabilirim bu taç vce tokayı ? çok saol canm

ne kadar güzel olmuş her şey.. Fotoğraflar gerçekten çok başarılı. sizde çok güzel görünüyorsunuz. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :)

Çok teşekkürlerr
Aminnn inşallahhhh

canımmm hepsine bayıldımmm gerçekten müthişşş bişi diyicem tacını ve tokana bayıldım benimde elbisemin rengi bu renk nerden bulabilirim bu taç vce tokayı ? çok saol canm

Çok sağollll
Tacımı kuaförüm takmıştı

allah mutlu mesut etsin

Aminn inşallahhh

çok yakışmıssınız.mutlulugunuz daimi olsun...

Çok sağolunnn aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…