• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Pnrkrdnz & Paşasının Nişan Bohçaları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepsi çok güzel ama o takım elbise ve sizin nişanlığınız sanırsam nası o şekile getirdiniz daha sonra durdukça buruşmazmı onlar

Maaşallah.. Allah mutlu etsin.. Hayırlı ugurlu olsun..

Teşekkür ederimm :nazar:

hepsi çok güzel ama o takım elbise ve sizin nişanlığınız sanırsam nası o şekile getirdiniz daha sonra durdukça buruşmazmı onlar

Yok canım hiçbir şey olmadı kutularla o şekilde durdurduk :6:
Tepsiler bozuldu her ikiside gayet normal şu an buruşma falan olmadı
:21:

Yok canım hiçbir şey olmadı kutularla o şekilde durdurduk :6:
Tepsiler bozuldu her ikiside gayet normal şu an buruşma falan olmadı
:21:[/QUOTE]

çok deişik bişey olmuş valla iyi bozulmamasına sevindim herşeyiniz çok güzel herşeyi almışsınız ne mutlu size Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:16::16:

çok deişik bişey olmuş valla iyi bozulmamasına sevindim herşeyiniz çok güzel herşeyi almışsınız ne mutlu size Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:16::16:

Çok teşekkür ederim canım :71:
İnşallah Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip eder :nazar::69:

Ben bişey sorcam, bu bohçaları ne zaman erkek tarafına götürüyorsunuz kızlar? ben nişanlıyım, şimdimi götürmem uygun düşer, yoksa düğün zamanımı:40:
Siz nasıl yapıyorsunuz:26:

Ben bişey sorcam, bu bohçaları ne zaman erkek tarafına götürüyorsunuz kızlar? ben nişanlıyım, şimdimi götürmem uygun düşer, yoksa düğün zamanımı:40:
Siz nasıl yapıyorsunuz:26:

Nişanım 14 Temmuzda normalde 3 Temmuzda oğlan evi, 10 Temmuzda da biz götürecektik ama sevdiğimin kursundan dolayı 26 Haziranda sabah onlar getirdiler öğleden sonrada biz götürdük
Senin nişanın olmuş canım düğünlede arası pek yoksa düğün zamanı damat bohçanı götürürsün

Nişanım 14 Temmuzda normalde 3 Temmuzda oğlan evi, 10 Temmuzda da biz götürecektik ama sevdiğimin kursundan dolayı 26 Haziranda sabah onlar getirdiler öğleden sonrada biz götürdük
Senin nişanın olmuş canım düğünlede arası pek yoksa düğün zamanı damat bohçanı götürürsün

İşte onda emin olamadık, düğün yakın, annem düğün zamanı bir daha bohça yapmayalım, o zaman götürelim diyor. Sizleri merak etmiştim, nasıl yapıyorsunuz diye. Teşekkürler:29:

Rica ederim canım senin içinden nasıl gelıyorsa öyle yap sonuçta bir kere oluyor boşver sefan olsun :66:

Canım ben sana bişey daha soracağım, isimleriniz yazan kol düğmelerini nerde yaptırdın ??

Hepsi güzel olmuş, iyi günlerde mutlulukla kullanın inşallah...
Bişey soracağım nerelisiniz canım siz?

$Pınar & Emin.jpg

Kol düğmelerini Berk Kuyumculukta yaptırdım canım internet siteside var Gitti Gidiyor üstünden de satış yapıyorlar yerleri İzmir'de. Biz çok beğendik tavsiye ederim canım :69:

Pınarr balım, nişan resimlerini ne zaman görücezzz, meraktayızz haberin olsunn :16:

Back