• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Pnrkrdnz & Paşasının Nişan Bohçaları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
maşallah baya varmış eşyalar gelin damat dışında başkalarına da eşyalar alınmış sanırım :1:
kimi bölgelerin öyle özellikleri oluyor da gelin ya da damadın kardeşine anne babasına da giysi alınıyor o yüzden sordum :1:

herşey bohçaya konmuş :40:
hiç bu kadar çok ve nitelikte bohça görmemiştim :nazar:

Evet nişanlık damatlık takılar herşey bohçaya konuyor bizde bana kalsa bu kadar istemezdim de anneler öyle olmuyor işte adet diye yapıyorlar bende ses çıkarmıyorum nede olsa bi kızı var istediği gibi yapsın herşeyi :69:

birşey soracagım ayıp olmassa :)) burda toplam kaç kişiye bohça yapıldu kimlere yapıldı neden bazılarında 50ytl var :)) ve son sorum hepsi ne kadara mal oldu . bu arada çok güzel emeğine sağlık canım :66:

birşey soracagım ayıp olmassa :)) burda toplam kaç kişiye bohça yapıldu kimlere yapıldı neden bazılarında 50ytl var :)) ve son sorum hepsi ne kadara mal oldu . bu arada çok güzel emeğine sağlık canım :66:

Burda asıl bana ve sevdigime ama birer tepsi anne ve babalara nine ve dedelere de tek tepsiye kondu :52:
50 TL olanlar biri benim cüzdanımda biride paşamın cüzdanında uğur parası deniyomuş :66:
Ne kadar tuttuğunu bi konuda yazmıştım ordan kopyalayayım :37:

Takım elbise ayakkabı kemer 450 TL
Gömlek 35 TL
kozmetik malzemeleri 300 TL
Traş Makinası 260 TL
Pijama Takımı 100 TL
Eşofman Takımı 80 TL
Spor Ayakkabı 150 TL
Kot Pantolon Gömlek Tişört Vs.. 200 TL
Cüzdan Takımı 100 TL
Terlik 50 TL
Saat 1.200 TL

Aklıma gelmeyen ıvır zıvırla 3.500 TL tuttu

Benimki 6.000 TL civarında tuttu

maşallah:nazar: gözüm korktu....

Biraz özendik sevdiğimle :1:

papyonlu damat kutusu çok hoşmuş nerden buldunuz? türkiyede yok diyorlar? kendiniz mi yaptınız?

Papyonlu damat kutusunu kendim yaptım canım
Ham ahşap kutu alıp boyadım sonrada damat süsü verdim :6:
Damadın da makyaj kutusu olsun istedim çokta hoş oldu herkes bayıldı :16:
Ben nette görmüştüm bi foto ordan esinlerek yaptım :nazar:

Canım bohçaların süper olmuş, bu arada şu damat kutundan bende yapmıştım. Siyah bir kutum vardı, süsledim. Aynısı oldu. Henüz bohça yapmadım, düğünüm yakın olduğundan o zaman vereceğim, ama şimdiden herkes bayıldı. Seninkide süper olmuş, ellerine sağlık:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
damat kutu çok güzel olmuş çok beğendim emeğine sağlık hepsi süper olmuş Allah tamamına erdirsin iyi günlerde kullan.. :nazar:

Oyy pınarımm herşeyy harikaa olmuşş 41 kere maşallahh :nazar::nazar: herşeyy çok detaylı çok özenli hazırlanmışş, damat kutusunu bende burda görmüştümm seninkide harika olmuş ellerine sağlıkk iyi günlerdekullan arasıra bizim topiğide uğraa cnm öpüldünn :69:

Maşallahhh:nazar::nazar:
Şuana kadar gördüğüm en güzel bohçalardan biri... :nazar::nazar:
Herşeyin özenle yapıldığı belli gerçekten...
Mutluluklar dilerim

Canım bohçaların süper olmuş, bu arada şu damat kutundan bende yapmıştım. Siyah bir kutum vardı, süsledim. Aynısı oldu. Henüz bohça yapmadım, düğünüm yakın olduğundan o zaman vereceğim, ama şimdiden herkes bayıldı. Seninkide süper olmuş, ellerine sağlık:29:

Çok sağol canım benimmm :69:
Evet damat kutusunu her gören bayılıyo nerden aldın diye sordular hep :52:
Bende çok severek yaptım aşkımda bayıldı bakıp duruyodu o gün :66:

damat kutu çok güzel olmuş çok beğendim emeğine sağlık hepsi süper olmuş Allah tamamına erdirsin iyi günlerde kullan.. :nazar:

Çok teşekkür ederim canım amin inşallahh :nazar:

Çok güzel eksiksiz olmuş , Allah tamamını erdirsin

Aminnnnnn :69::nazar:

Oyy pınarımm herşeyy harikaa olmuşş 41 kere maşallahh :nazar::nazar: herşeyy çok detaylı çok özenli hazırlanmışş, damat kutusunu bende burda görmüştümm seninkide harika olmuş ellerine sağlıkk iyi günlerde kullan arasıra bizim topiğide uğraa cnm öpüldünn :69:

Çok teşekkür ederimmmm canım benimmmmmm :71:
Elimden geldiğince yapmaya çalıştım inşallah sevdiğimde mutlu olmuştur :69:
Uğrarım canım sizin topiğide öptümm kocamann :21::69:

Maşallahhh:nazar::nazar:
Şuana kadar gördüğüm en güzel bohçalardan biri... :nazar::nazar:
Herşeyin özenle yapıldığı belli gerçekten...
Mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederimmm :nazar:

canım herşey çok güzel gözüküyor Allah nazarlardan saklasın :nazar: ne kadar güzel süslemişsiniz herşeyi, damatlık şeklindeki kutu çok değişik ilk defa görüyorum böyle bir kutu, herşey dört dörtlük olmuş canım:69: Allah güzel güzel geçinmeyi nasip etsin inşallah hepimize :66:

ay maşallah çok güzel hepsi

Teşekkür ederim canım
:nazar:

canım herşey çok güzel gözüküyor Allah nazarlardan saklasın :nazar: ne kadar güzel süslemişsiniz herşeyi, damatlık şeklindeki kutu çok değişik ilk defa görüyorum böyle bir kutu, herşey dört dörtlük olmuş canım:69: Allah güzel güzel geçinmeyi nasip etsin inşallah hepimize :66:

Aminnn canım benimm çok teşekkür ederimmmm :71::69:
Damat şeklindeki kutuyu bende netten görmüştüm :52:
Mutlu huzurlu yuvalarımızda kullanmak nasip etsin Allahım :nazar::nazar::nazar:

Back