Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey bohçaya konmuş![]()
hiç bu kadar çok ve nitelikte bohça görmemiştim![]()
birşey soracagım ayıp olmassa :)) burda toplam kaç kişiye bohça yapıldu kimlere yapıldı neden bazılarında 50ytl var :)) ve son sorum hepsi ne kadara mal oldu . bu arada çok güzel emeğine sağlık canım![]()
maşallahgözüm korktu....
papyonlu damat kutusu çok hoşmuş nerden buldunuz? türkiyede yok diyorlar? kendiniz mi yaptınız?
Canım bohçaların süper olmuş, bu arada şu damat kutundan bende yapmıştım. Siyah bir kutum vardı, süsledim. Aynısı oldu. Henüz bohça yapmadım, düğünüm yakın olduğundan o zaman vereceğim, ama şimdiden herkes bayıldı. Seninkide süper olmuş, ellerine sağlık![]()
damat kutu çok güzel olmuş çok beğendim emeğine sağlık hepsi süper olmuş Allah tamamına erdirsin iyi günlerde kullan..![]()
Çok güzel eksiksiz olmuş , Allah tamamını erdirsin
Oyy pınarımm herşeyy harikaa olmuşş 41 kere maşallahhherşeyy çok detaylı çok özenli hazırlanmışş, damat kutusunu bende burda görmüştümm seninkide harika olmuş ellerine sağlıkk iyi günlerde kullan arasıra bizim topiğide uğraa cnm öpüldünn
![]()
Maşallahhh
Şuana kadar gördüğüm en güzel bohçalardan biri...
Herşeyin özenle yapıldığı belli gerçekten...
Mutluluklar dilerim
ay maşallah çok güzel hepsi
canım herşey çok güzel gözüküyor Allah nazarlardan saklasınne kadar güzel süslemişsiniz herşeyi, damatlık şeklindeki kutu çok değişik ilk defa görüyorum böyle bir kutu, herşey dört dörtlük olmuş canım
Allah güzel güzel geçinmeyi nasip etsin inşallah hepimize
![]()