- 10 Kasım 2010
- 4.707
- 3.945
- 333
En iyisini yapiyorsun canim. Neyse bekle bakalim zamanla hersey belli olur
inş hayırlısı olur
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisini yapiyorsun canim. Neyse bekle bakalim zamanla hersey belli olur
ve yeni gelişmeler
bugun ılk tenefus karnımızı doyurmak ıcın arkadaslarla kantıne ındık
benımkıde kantındeymıs neyse yanımdan gectı umursamadım bızımkılerede banane falan dıyordum :44:
herzaman olan bısey buda gelelim onemlı gelişmeye
bizim sınfa ayak basmayan adam bugun bızım sınıfa geldı nolduysa
neyse bızımkıler basladı noluyo falan demeye ben tabı takıldım kaldım :78: yanındada bı cocuk vardı
ona bakıodum tiptip Allahtan tanıyorum yanındakı cocugu eliyle byby yaptı onume donup test cozdum
bırını arıolardı galıba kımı arıyolarsa
Hahaha acaba kimi ariyorlaarrr :44:
Bakalim eger biseyler varsa daha cok gelip gecer yanindan
senin için dua edeceğim canım inşallah çok çok daha güzel haberler alırız senden. Hikayen çok güzel ve samimi.
Helal olsun valla .
Nerelerdesin kiz yokmu yeni gelismeler =))
Evet arkadasim hakli, bende taktik degistirerek cektim kendime. Hic ilgilenmiyormus gibi davran, ama heryerde karsisina cik. caktirmadan takip et yani. o'da karsisina cikmalarinin tesaduf oldugunu dusunmeye baslarsa.... kus kafeste demektir.
Canim valla ise yariyor ben boyle yapmistim. ama gercekten cok cok dikkatli olmalisin, hatta arkadaslarina bile caktirma derim ben. Eee yerin kulagi var nede olsa!
Bende aynısını yapıyorum şuan sevdiğim çocuğa benimkide platonik galiba..Peşimde 2 yıl gezdi teklif etti ama ben kendi gelip teklif etmedi diye kabul etmedim ama pişman oldum şimdi çok seviyorum.Ama hayırlısı diyorum.Umursamaz gibi davranınca dikkatimi çekmek için sınıfıma bile geliyor,yanlışlıkla vurur gibi yapıyor omuz atarak sonra sırıtıyo falan.Geçen yanından geçerken hastayım dedi Geber dedim oda sana hastayııım dedi utandıım bi kızardıım hala bi umut bekliyorum sıpamı gelirse ne güzel olur gelmesede canı sağolsun.O'nun varlığıda bi hediye gibi bana. :)
şimdi butun haftayı derleyerek yazıyorum
ilk önce benımkı okul cıkısı arkamdn gelıodu bnm arkadaslardan bırıde bagrdı işte hulya dur orda kal falan die bnde yok hayır gıbı seyler soyledım bagırarak buyuk ıhtımalle oda duydu
sonraki gun ıse ben onu umursamıyorum ya kantınde gordum arkadasım gordu onu bak bak dedı baktıgımda bnmkı ordaydı bende uff gene mı falan dedım
sonra bı arkadasım bunu durakta gormus iyice bi bakısmıslar o arkadasımın deyımıyle ben senı tanıorum tarzı delircem ya
bi diğer arkadsımda dershane cıkısı bunu otobuste gormuste bana dıokı senınkı bu aralar cok gozume batıo dıo
bu arkadas cevresı benı oldurecek
bu olanlardan sonra benımkınıde 3 gundur goremedım :18:
Bende aynısını yapıyorum şuan sevdiğim çocuğa benimkide platonik galiba..Peşimde 2 yıl gezdi teklif etti ama ben kendi gelip teklif etmedi diye kabul etmedim ama pişman oldum şimdi çok seviyorum.Ama hayırlısı diyorum.Umursamaz gibi davranınca dikkatimi çekmek için sınıfıma bile geliyor,yanlışlıkla vurur gibi yapıyor omuz atarak sonra sırıtıyo falan.Geçen yanından geçerken hastayım dedi Geber dedim oda sana hastayııım dedi utandıım bi kızardıım hala bi umut bekliyorum sıpamı gelirse ne güzel olur gelmesede canı sağolsun.O'nun varlığıda bi hediye gibi bana. :)
Bosver onlar daha cok ugrasir benim arkadaslarda oyleydi.
Ben onlari takmiyodum.
Benim sevdigim cocuk bi kere bildigim bi oglanin yanindaydi.
Bizde yanina gittik hani ona yakin olim diye.
Bizim salaklardan biri onu sevdigimi soyledi.
Allahimmmm neyapacagimi sasirdim.
Neyaptim biliyonmu?? Hic bisey olmamis gibi durdum orda oyle.
Sonrada salak arkadaslarimdan biri beni kacirdi ordan ne duruyon, ne cesaret var sende felan dedi.
Dedim neyapim sizden kac kac nereye kadar, sonra geri dondum yanlarina..
Sende oyle yap, aldirma arkadaslarinin dedigini, sen kactikca kizardikca dahada ustune gelirler
bundan sonra oyle yapcm zaten uzerıne gelıp gelıp duruyolar birgun kavga cıkcak ama ne zamn merak edıorum
bide su varkı ben bnmkıne 1 hafta once kantınde "gene mı bu burda" tarzı turunden bısey soyledm o gunden sonra dahada goremedım cocugu
goremıorumda sozde umursamaz gıbı davranıyorum ya abarttım galıba
Korkuttunmu neyaptin cocugu,
Uzme kendini sizin karsilasmalariniz hep tesadufen oluyodu zaten.
Cikar karsina merak etme =))