- 10 Kasım 2010
- 4.707
- 3.947
- 333
platonik aşklar...nefret ediyorum
sevınce oyle olmuyo ama sevse nolur dımı sankı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
platonik aşklar...nefret ediyorum
Onu sana bakarken gördüğünde sen de ona bak. Ama hoş bir ifade ile. :97:
Bön bön bir bakış olmasın ya da çok havalı ve sinirli gibi...
Bu kadar kasma kendini. Sevmek çok güzel bir şey.
Eğer bir ışık varsa değerlendirebilirsin.
Ama elbette bir bakışa çok büyük anlamlar yüklememeye devam et.
Sadece sen de ona bakışlarınla karşılık ver, eğer senden hoşlanıyorsa açılır mutlaka.
yorum ıcın tesekkur ederım ama benımkıne bakma ısı ters tepio o yuzden bakmamayı onu unutmus oldugumu dusunmesını ıstıyorum :)
olaylar bıraz karısık yada bana gore oyle saol tekrardan :)
bbncede o bakıosa sen de bak. bakışlar önemli ve işe yarıo ciddden. denedim gördüm yani :))
hepiniz çok tatlı çok şekersiniz. yüzümde gülümseme oldu sizi liseli aşıklar sizi... pisluq Allah kalbindekini hayırlıysa sana yazsın sevgin karşılık bulsun inşallah.ama şunuda belirteyim yaşın ufak önünde üniversite ve üniversite ortamın var bambaşka biryer,belki platonik aşık olduğun kişiyi nasıl beğenmişimki bile diyebilirsin
ben platonik aşık hiç olmadım ilk eşime aşık oldum ve evlendik ama banada platonik aşıklar çoktu hatta çoooooktu o yüzdeen kimseyi sevmek içimden gelmemişti ama eşimin gayret ve çabalarıyla 2yılın sonunda aşık oldum hemde sırılsıklam...senin vermeyi planladığın kutu gibi biri baana mektup yazmış aklıma o geldi şimdi.. bende onu anlatayım düzgün yazılmış 92 sayfalık mektup içinde kurutulmuş gül, benim elimi sildiğim mendil, kancası kopmuş tokam, basmalı kalemimin kapağı ,silgimin kopmuş parçası, saçımdan bir tel daha birsürü şey hepsinde etiketli tarihler yazıyordu dershane klasörümün içine dershanenin son günü diye dşünüyorum çünkü dershane bitti benim için klasörün işi bitti hiç açmadım açmadığım içinde görmemiştim yaklaşık 5 sene sonra dolaplardaki eski kitaplarımı vereceğim zaman buldum şok oldum okudum bana demişki mektubunun başına iliştirilmiş notta " bu mektubu okuman için sana gün veriyorum bir hafta sonra cts günü saat 2 de xxx kafede olursan kendimi sana daha iyi ifade edebilirim lütfen kırma beni gel istemezsende yüzüme söyle unutmam için ilaç olur gelirsen senden sana ait biriktirdiğim emanetlerimi geri alaıp ölene kadar saklayacağım inşallah senden aldığım hatırları şimdi sana verdiğim için pişman olmam ve inşallah gelirsin ama gelmezsen sana yemin ediyorum bir daha asla senin karşına çıkmam bu ilk ve son olur." (tam böyle değildi daha uzun daha romantik daha güzeldi aklımda kaldığı kadarıyla yazdım )evet öyle biri karşıma çıkmadı kim onuda bilmiyorum mektubu okumadığım için buluşma yerinede gitmedim ama o bulduğum dönem kim olduğunu çok merak etmiştim..
eğer karşındakinin sana bakmasını istiyorsan aylarını alsa dahi ilgilenme ona bakma başkalarıyla sohbet et için acısa dahi ggeldiği anda senin bulunduğun yere hemen arkanı dön as suratını çık oradan rahatsız olmuşsun gibi davran inan işe yarıyor eşim bana uygulamıştı işe yaradı içim içimi yedi ne oldu benle neden ilgilenmiyor olmuştum sonra bakmışım aşık olmuşum..
çok teşekkür ederim benım ıcın uzun uzun yazmıssınsın :) amin hayırlıysa gelsın :) mutlulugunuz hep daim olur inşallah :) özellikle kırmızılı yeri uyguluyacagım zaten bnmde yapmak ıstedıgım buydu :) bırınde işe yaraması guzel
oooo canim hikay edevam ediyor =D
Cok guzel yapmssin canim ama dikkat et bu durumlar kisiden kisiye farkedebiliyor. Bazi erkekler korkaktir, kadinlar gibi cesur degildir. Bakislarindan korkup yanina yaklasamazsa kotu olur. Simdilik boyle devam et tepkilerine bak, ona gore biseyler ayarlariz. Devamini dort gozle bekliyorum
canım benim yine ben :) ya şuanda hikayem sonlanldığı için ben biraz dertliyim hemen senin kısmını görüncede bugünkü tecrübemi yazıyım dedim. Ben bugün kötü br karşılık aldım ve sonsuza dek bitti diyebilceğim durumdayım yani karşımdaki insanda okuldan mezun oldu artık onu görmemde birbirimize bakmamızda çözümsüz bi hal aldı zaten son konuşmamızdaki nezaketsiz davranışıyla bu gece bende kendini bitirdi gibi bişi :/ neyse sana geliyim kesinlikle bakışlara anlamlr yükleme onlar bizim gibi değiller öyle duygulu falan bakmıyolar ölesine bakıyorlar çoğu zaman kimseyede bişi söyleme devam et bırak kimse bilmesin canının ne kadar yandığı çünkü çözümsüzlükle başbaşa kalıyorsun sonunda bilenler bile yanında olmuyor. Ve sakın sana bakarken korkma daha cesaretle git üstüne dik dk bak sende unutma o telaşlansın heyecanı ona bırak . eli ayağına dolaşsın azcık. Seni görünce şaşırsın az napcağını bilemezsin kontrolü sakın ona verme o senin peşinden gelsin. Ağzınla bişiler söylemene gerek yok bu yüzden tavırlarınla koştur peşinden. Ama dediğim gibi cesaretli ol ve unutma senin ona verebilceğin sevgiyi kaç insanda bulabilir ki Ben başaramadım kontrolü sonuna karşı tarafa verdim o bana bakan çocuk bu gece ona atar yaptım diye bana gider yaptı ve kaldım böle şimdi çaresizce tepemdeki insanlardan bıkmış bi şekildeydim ama sen başarabilirsin zamanın var daha onu göreceğin kocaman bir yılın var önünde bnu değerlendir ve mutluluğu kap
sağol ablam ya en cok senın yazmana cok sevındım :) fazla yapcak bıseyımde kalmadı bunu bı deneyım :) arada bakıslarını yakılıorum ama kendımı umutlandırmak ıstemıorum ablacım zaten persembe gunu benım arkadaslar onu otobuste gormuslerde dershane cıkısı bana dedılerkı bıze baktı ya yanımızda senı arıyordu yada baska bısey var dıe anneme anlattım olayı oda o kızlardan bırındende hoslanabılır dedı altust oldum boyle bıseyı kaldıramam kı ben
Benimkide bana bakardi, arkadaslarima bakrdi. Onun arkadaslari bana bakardi. Bayaa bi bakismali gecti benim olayda. Mutlu sonada ulasacaktimda arkadaslarim saolsunlar aramiza girdiler.
Ama ben hep bakardim, sevdigimi belli ederdim ama hep sessiz kalirdim. Oda geri bakardi.
Aaayy canim bana eski gunlerimi hatirlattin valla heycanlandim sanki bireden. onla gozgoze gelince kalbim duracak gibi olurdum nefes almayi unuturdum.
Ondan sonrada kimsede kendimi oyle hissedemedim. =((
Ama Allahima sukurler olsun kocami cok seviyorum hatta asigim. Uzulmuyorum yinede kotu bitmesine. Allahim daha guzelini cikardi karsima
Wbu bakma olayı normal dıyorsun yanı cok sevındım opmek ıstıorum senı bugun ıkı defa karsılastık dershane saatlerımız aynı saatlerde bıtıo nolcak ablacım bılmıorum ıns mutlu sonla bıter Ablacm mutluluklar dılerım
W
Cok tskr ederim cnm.
Evet canim normal ama eskisi gibi fazla umit baglamamaya devam et nolur nolmaz erkek milleti bu. Sen bide arkadaslarinada dikkat et bakalim. Benimkiler okuzun trene baktigi gibi beni izlerdi. Bakip bakip gulerlerdi bana. Yani biseyler varsa arkadaslarina anlatmis olabilir.
rıca ederim :)
ben zaten bu sene umıtlenmıyecegım dıe telkın ettım zaten kendımı aynısı onun arkadaslarındada var zaten en yakın arkadasları bılıo :S
Himm, canim yeni gelismeler oldukca yazarsin artik takibindeyim =))
aynen benımde lisedei platonik aşkım aklıma gelmişti. sabah sırada bakışırdık 3 sanıyte kuralını yapardım ( ne salakmışım yaaa güya çekici görunuodum ) bı defa 4 sanıye baktım cocuk elıyle bişii mı var demişti üstüne doğum gününde hedıye alıp kart alp yollamıştım tabii geri geldi çok sevimli mum da almıştım en çok ona üzülürüm hala saklıyorum :))) benım kı baterı çalıyordu rock grupları vardı artık nasıl bezdırdıysem cocugu aynı yerden bende ders almaya başladım benı gorunce dersleri bıraktı ahh ahh :))))