• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik Sevdam :(

Of ya seninki de benim gibi canım
Ne yaptığı belli değil
birde benim arkadaş bozuntum var platonik aşkım yetmezmiş gibi
Oda benimkine aşık (mış :P )
bugün sabah sırada rahat görebilmek için yer değiştirdim oda bana bakıp karşıma geçti bana baktı sürekli
öğlende kapının önünde görünce bizi (o arkadaş bozuntusuyla bir kaç kişi daha vardı) kapıyı kapatın demiş
dengesizler biraz bunlar sanırım :52:

Bende acaba hiç onların sınıfa gitmesem mi?
Çok zor işimiz yaaa :14:

Of ya seninki de benim gibi canım
Ne yaptığı belli değil
birde benim arkadaş bozuntum var platonik aşkım yetmezmiş gibi
Oda benimkine aşık (mış :P )
bugün sabah sırada rahat görebilmek için yer değiştirdim oda bana bakıp karşıma geçti bana baktı sürekli
öğlende kapının önünde görünce bizi (o arkadaş bozuntusuyla bir kaç kişi daha vardı) kapıyı kapatın demiş
dengesizler biraz bunlar sanırım :52:

Bende acaba hiç onların sınıfa gitmesem mi?
Çok zor işimiz yaaa :14:

senın iş benmkınden betermıs ben doverdım o kızı :@ dengesiz bunlar ya hemde ne dengesız bıgun tam gosterıyor kendını sonra hıcbısey yapmamıs gıbı davranıo bnmkınınde bı yakın arkadası var ya kızdan bana cay ısmarla dedı o kızı gozumde pek tutmuo :/ gıtme bakalım sınıfına neler olacak hıcbısey kaybetmezsın bence belkıde bıseyler kazanırız fena mı olur :) :)

Son düzenleme:
uzun zamandan berı gıremıyodum :)
cumartesı dershaneye gıtcektım o gun suslendım puslendım makyaj falan :D (içimden geldı :D )
neyse saatım geldı otobuse bındım kulagımda kulaklık muzık dınlıyorum
otobus bnmkının hep bındıgı durakta durdu vee karsımda o gordu bnı bende gordum kafamı cevırdım :16:
otobusten ınene kadar 4-5 kere baktı bana :)) (tabı bnm gorduklerım bunlar :))
o 40 dk dursun ıstedım ama durmadı :/ ama o gunden bugune gormedım onu :((

eklemeyı unuttugum bı kac bısey daha var hatırladım onularıda yazıyım :)
10 kasımda toren vardı okulda neyse asagıya ındık toren yapıldı ben bnmkını baya bı gordum tabıkıde o bnı gormedı sonra zaten zıl caldı kantıne ındık bız yemeklerımızı aldık yanımdakı arkadasımla bu yanımdakı arkadasıma m... dıyım :D benmkının en yakın arkadasınada k... dıyım :) m... ve k... cok ıyı arkadaslar zaten bu kızla karsılastık kantınle ıste onlar konustu sonra kantıne benmkı ındıı dıyalogu aynen yazıyorum :/
benımkı : k.... kantıne ınıyosunda bızı neden cagırmıyosun hadı ceza olarak çay ısmarla bana bakıyım :/
k... : ben sıze dedım kantıne ınecegımı ...
bu k...la bnm arkadas konusmaya daldılar konustukları konularla alakam yok :D 5 dk falan sonra konusmayı bıtırdıler bız gıderken
benımkı o kıza hadi k... nerde benm cayım :/
benm saf arkadasımda k...la senınkı cok yakınlar kardes gıbıler dıyıp durdu bn tabı onları duyunca kotu oldum ama :( ne bnmkıne bellı ettım nede yanmdakı kııza :/

Son düzenleme:
senın iş benmkınden betermıs ben doverdım o kızı :@ dengesiz bunlar ya hemde ne dengesız bıgun tam gosterıyor kendını sonra hıcbısey yapmamıs gıbı davranıo bnmkınınde bı yakın arkadası var ya kızdan bana cay ısmarla dedı o kızı gozumde pek tutmuo :/ gıtme bakalım sınıfına neler olacak hıcbısey kaybetmezsın bence belkıde bıseyler kazanırız fena mı olur :) :)

Şaka niyetine pat küt dalıyorum bazen rahatlıyorum
Yanımda deme aşkım falan diyorum ama yok.
Arkadaşlığımı kesicem diğer arkadaşlarım bi çocuk için değer mi diyolar
ama uzakta duramıyorum ki ondan görmek istiyorum napiyim :16:

Şaka niyetine pat küt dalıyorum bazen rahatlıyorum
Yanımda deme aşkım falan diyorum ama yok.
Arkadaşlığımı kesicem diğer arkadaşlarım bi çocuk için değer mi diyolar
ama uzakta duramıyorum ki ondan görmek istiyorum napiyim :16:

dısını sıkcaksın bnm suankı durumumu bı ben bıde Allah bılır :( 1 hafta falan dene resmı varsa ona falan bak bn oyle yapıorum :)

bugun bnmkını okulun kantnde gordm ama nasil .d biz bska okula gitcektik konferans vardı dısari soguk oldugu icin kantine indik bn yemek aldm yiyodum bizim grupla snra ben disariya bakiyodm o ara benimki kantine inmis ben gormedm işte bizimkiler gordu bn disarı ya bakiodm hulyaaaa dedıler bnde efendm dedm sagina bk baktim iste oda bana bkti ya bızımkıler bagırınca :/
Okulun cıkısındada 4-5 kızla gordum :/ Beni kıskndırmaya mı calısıyor acaba :/

Son düzenleme:
boş işlerr bunlarrr sev-mezz incitir, kırar üzelen hep biz bayanlar oluruz .

boş işlerr bunlarrr sev-mezz incitir, kırar üzelen hep biz bayanlar oluruz .

Gerçekten katılıyorum, zaten ıkımızde baska şehırlerde oldugumuz için birbirimizi artık hiççç gormeyecegız inş :)
Yorum için tşk ederim bu arada :)

Back