Platonik Sevdam :(

artık daha çok durakta karşılaşıyorduk ama soyle bi durum vardı bızım okulda yakın 3 durak vardı 1. yakındı ve otobus
geldıqınde o durakta daha bos oluyordu bende hep 2. durakta beklerdım otobusu ama ben hıc beklemedım zamanlarda
o hep otobuste olurdu o bakıslarıyla kendısını daha cok sevdırırdı bazende benm oldugum duraga gelırdı bende umutlanırdım
ve bırgun kendime söz verdim onu bakma ne yapcak diye
1 hafta hıc umursamamıs gıbı yaptım o gun bızım sınıfın onunden yenı sınıftan bı cocukla gecmıs kubra diye bı arkadas varda
o soylemıstı banada arkadasıyla konusurken bu sınıfta su sırada dıyınce kubrada Hülyaa seninki geldii koş sınıfa baktı senı sordu falan die herseyı anlattı
bu taktık işe yaradı :) ama ben salaklık yapıp o sevınçle onların sınıfına damladım ve bu taktıkte suya dustu cunku
dayanamıyordum onsuzluga en sonunda onu arıyacaktım herseyı soyluyecektım ilk aradıgımda hıcbırsey soylemeden telefonu kapatmıstım ama ıkıncı arayısımda konustuk
alo dedı efendm dedım sen kımsn dıe sordu halıyle bende soylesem bısey degıstırcek mı dedım oda hayır dedı sonra 1 dk sustuk bn konusamıyordum
en sonunda ben kapatıyorum ii geceler dedı bnde sanada dedim ve okulda başka umutlu bısey olmadı kıs soguklarında onu beklıodum durakta otobusle gecmesını onun olduqu
otobuse dahii binemedım ama onu uzaktan hep seyrettim ve umutlu baska bısey olmadı ...
11.sınıfın 1. donemı bıterken ona cok guzel bı mesaj attım mesajımı aynen yazıyorum "Bu gerçekten sana atacağım son mesaj
hani seni arayıp rahatsız eden sadece senın sesını duymak ısteyen seninle konusmak ısteyen bendim asılda sana soyluyecegım 2 kelımeydı SENİ SEVİYORUM keske cesaret
edıp yuzune soyluyebılseydim ama takmıyorsunkı bu yuzden 5 adımdan fazla yanına yaklasamadım hani aradıqımda kımsın dıyodun ya onuda soyluyeyım hulya ben pek hatırlayacaqını sanmıorum ama neyse sana mesaj attıqım ıcın gercekten ozur dılerım amacım senı rahatsız etmek degıldı sana soyleyemedıqım duygularımı
sana duyurmaktı galıba gene basaramadım sanırım bırdahada hıc basaramıyacaqım sanırımmm" ve cevap gelmedı 2 gun sonra karne gunu onu gordum okulun yokusu
o bnden once ınıyordu ve yanındakıyle konusuyodu benm hakkımda ve arkasına bakıyordu o gunden sonra onu ne ararım nede bı mesaj attım 11. sınıf 2.doneme geldıqımızde bırqun okulun bahcesınde oturuyoruz bunların
sınıfta okulun bahcesını goruyor yanında bı arkadası vardı kas goz ısaretıyle benı gosterdı gene sevındım cunku karsılıksızdı askım ve benı sevıyor sanmıstım ama gene yanılmısım
yenı sınıfında bı kız var onunla konustumda bana onun hoslandıgı bı kız oldugunu soyledı dunyam basıma yıkılmıstı cunku o kız ben deıldım ben olsam hemen soylerdı cunku
bnm onu ne kadar cok sevdıgımı bılıyordu sonra faceden bı arkadasını ekledım benım ıcın bnm sevdıgım çocukla konustu sonuc senı sevmıyo unutmaya bak dedı
ve bu olaylar daha taze komsum olan cocuqa sorduqumda herseyi ters anlatıo ama komsuma guvendm neden diye sorarsanız benimkının obur arkadası onu bnden uzaklastırmaya
calısıyorlardı zaten karne gunu onu son bı kez gordum onu qormek ıcın hergun otobuse bındıgı duragın ordayım ama yok işte seneye lise son ve ben onun ıcın hazırladıqım ozel bı kutum var
son senenın son gunu bu kutuyu ona vermeyı dusunuyorumkı benım buyuk sevgım altında ezılsın okudugunuz ıcın cooookkk
tesekkur ederım :)) yazım yanlısları olabılır hos gorun :)

keşke senin yaşında olsam ve aşkın öbür yüzünü hiç yaşamamış olsam.......
umarım sevdiğine kavuşursun o kadar güzel duygular ki bunlar ömür boyu bu saflıkla bu aşkı hatırlayacaksın sen çok emek vermişsin emin ol karşılığını göreceksin.

teşekkür ederim siz neler yaşadınızkı :S inş. karşılıgını alırım :)

resimlerini nerden aldın kızzzz?:):):) defterde ne var?

sağolsun bir arkadas var onun fcsınden alıyorum .) defterdede o gun onunla ılgılı ne yasadıysam onları yazdım şiirsel ıfadelerle :)

canım yazdıklarını gülümseyerek okudum ben de... bir arkadaş demş ya keşke ben de aşkın diğer yüüzünü görmeseydim keşke diye, ben de görenlerdenim. ilk aşkım platonikti. o kadar koştum ki peşinden, olmadı bir türlü, haklıydı da aramızda yaş farkı vardı (6 yaş) ve o yaş farkı şimdi olsa önemli değil; ama o zaman ortasondaydım ben de :) dolayısıyla çocuk bana kardeşim filan diyordu. neyse aradan yıllar geçti, görüşmeye devam ettik ben kabullendikten sonra; ama üniversiteye kadar da aptal aşık modundaydım yani, lisede başkasıyla birlikte oldum aslında, o da sevdiğim bir çocuktu; ama ilk aşk ya, unutulmuyor işte. daha sonrasında büyüdükçe o yaş farkı kapandı ve ben ondan vazgeçince, o peşimden koşmaya başladı... ben istemedikçe o diretti, rol değiştirdik resmen... ve ben o süreç boyunca ne kadar yanlış birine aşık olduğumu anladım ve allaha binlerce şükrettim benim bir şeyler hissettiğim zaman bana karşılık vermediği için, o zamantanıyamamışım, meğer iğrenç biriymiş... allahım korusun herkesi kötü insanlardan...

diyeceğim o ki, o kutuyla birlikte, onu bir daha asla görmeyeceğini, artık bittiğini filan yaz. en ufak bir umut varsa, ancak o zaman işler :) benim durumumda olduğu gibi, öte yandan da eğer yıllardır olmuyorsa, bir hayır vardır, şansını zorlama fazla derim ben...
mutluluklar canım benim :)

hayır diyorum ama tesaduflerde var olunca acaba dıyorum ve sacmalıyorum .d inş. hayırlısı olur yada o bnm ıcın hayırlısı olur :) ama kotu bı nıyetı olsa hemen cıkma teklıfı ederdı ya dıe dusunuyorum ve onu tanıyan herkes bana referansını verıo ii bırıdır falan dıe :| neyse hyırlısı olsun :) bu arada ucuz atlatmıssın :)

Kaçan kovalanır hesabı:) keşke mutlu bitseymiş.

seni çok takdir ettim canım.aşkının peşinden koşuyorsun.ama ben yapamıyorum işte bu kendine güvene gidiyor heralde senin güvenin yerinde sonuna kadar git !!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…