• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik Sevdam :(

Yaptıklarınızı tasvip etmesem, kendinize haksızlık ettiğinizi düşünsem de rumuz "on numara", ifade tarzınız çok sevimli... :34:

Evet arkadasim hakli, bende taktik degistirerek cektim kendime. Hic ilgilenmiyormus gibi davran, ama heryerde karsisina cik. caktirmadan takip et yani. o'da karsisina cikmalarinin tesaduf oldugunu dusunmeye baslarsa.... kus kafeste demektir.

Canim valla ise yariyor ben boyle yapmistim. ama gercekten cok cok dikkatli olmalisin, hatta arkadaslarina bile caktirma derim ben. Eee yerin kulagi var nede olsa!

evet kesınlıkle oyle benımde peşimde bir çocuk vardı ama hc konusmadı fakat çocuk hep benım cevremdeydı kafamı cevırdığım her yerde o vardı benı mı takıp edıo falan dedım kend kendıme sonra e tarafa bakıyor hep kestrmek ıstedım belllı etmeden bakıyodum gozu ep benım ustumdeydı bende hıc bellı etmedım.ve bunun gıbı bı cok sey daha evet akadaslarına bıle soyleme benım bu cocugun gzunun bende oldugunu arkadası sayesınde anladım oun snıfının onunden gecıodum arkadası benı runce hmen onu cagırdı dısarı bunlar farkedılıyor bende cin ibi kızmışım herşeyi çaktım:):)

Baya saşırmıştı ama benim kadar sasıramazdı. neyse durağa geldik indim arabadan elim ayağım titriyordu. sınıfa geldiğimde
arkadaşlara anlattım tabıkı kimse inanmadı bana artık hergün o otobüse biniyordum onu görmek için ve uzun uzun onu izliyordum
kolidorda falan bakısarak geçti ikinci dönem tatilde karne günü bir güzel hazırlanmıstım onu son kez göreceğim diye
ama göremedim herzamanki gibi tatilde arkadaslarımla takılıyordum birgün arkadaş aradı onu konustular dediki arkadasım Hülya seni çok seviyor mesaj falan atıyor niye cevap vermiyorsun niye böyle yapıyorsun falan diye benimkide dediki işte benim sevdiğim var o
da benim yüzüme bakmıyor hem biz çıksak o uzulcek ben uzulcem dedi o konusmadan sonra ben mafoldum eve aglayarak nasıl gıttıqımı bılmıyorum
neyseki tatil bitti benimkinin yakın bi arkadası var benim ayrıca komsum olur onunla konustum dedımkı benimki böyle böyle dedi sevdiği falan varmış die
o arkadasta dedıkı saçmalama hülya yok öyle sevdiğide çıktığıda falan dedi bana cesaret geldi sevindimde ama bir yandanda tedirgindim niye böyle birşey yaptı die Sonra öğrendimki sınıfını bölümünü değiştirmişti ve ben kendimi suçluyordum kaçırdın çocugu diye :( ama o sınıfta ortak arkadaslar fazla olduqu ıcın baya rahat sınıfa qırıp cıkıyordum :)

Yaptıklarınızı tasvip etmesem, kendinize haksızlık ettiğinizi düşünsem de rumuz "on numara", ifade tarzınız çok sevimli... :34:

sanılda bende boyLe yapmak ıstemezdım ama olan oldu pısman mıyım dersenız hayır deqılım ayrıca cok teşekkur ederım okuldakı lakabım :D :P

bu arada ben de 17 yaşındayım:):)

ben 20 yasindayim. 17 yasima kadar dolandim bende platonik askimin arkasinda. Su an baskasiyla beraberim ve 3 hafta sonra evleniyorum. cok mutluyum cok seviyorum nisanlimi. yani platonik askin olurda ulasamazsa sakin uzulme.
Daha iyileri kesinlikle cikar karsina.
Sevilmek sevmekten daha guzelmis :69: platonikte hersey karsiliksiz.

ama canim biz sana yardimci oluruz sen kavusursun ins sevdigine.

Benimde vardı geçen sene bi platonik aşkım :)
Aynı okuldaydık onun sınıfına gizlice çıkıp defterinin arasına kendi yazdığım şiirleri falan koyardım :)

Benimde vardı geçen sene bi platonik aşkım :)
Aynı okuldaydık onun sınıfına gizlice çıkıp defterinin arasına kendi yazdığım şiirleri falan koyardım :)

sen bendende catlakmıssın :) (iltifat olarak soyledım alınmaa sakın :))

ben 20 yasindayim. 17 yasima kadar dolandim bende platonik askimin arkasinda. Su an baskasiyla beraberim ve 3 hafta sonra evleniyorum. cok mutluyum cok seviyorum nisanlimi. yani platonik askin olurda ulasamazsa sakin uzulme.

ALLAH tamamına erdirsin inşallah :)doğrusunu öylemek gerekirse şimdiye kadar hoşlandığım kişiler oldu kimisiyle konuşma fırsatım oldu kiisiyle olmadı ama kafamda su vardı teklıf edersede çıkmıcam dıye oylede oldu çıkmaıdm nedeın bılmıyorum ama aşık olmak istiyodum bir kişiye bu nedenlede şimdiye kadar kimsenın teklıfını kabul etmedım çünkü çevremde görduklerımden rahatsız oluyordum 2-3 gunluk ılıskılerdı hepsi seeneye üniye hazırlanıcam artık üni.de olu bıseyler :):)

sen bendende catlakmıssın :) (iltifat olarak soyledım alınmaa sakın :))

Yok neden alınıyım :)
Gerçekten şimdi düşünüyorumda öyleymişim bunları yapardım ama karşı taraf hiç bişey demezdi okur okur yırtarmış hep arkadaşım söylerdi :)

Allah mutlu etsın ablacım :) inş. zamanı geldıqınde bizi sevecek bırını buluruz :)

ALLAH tamamına erdirsin inşallah :)doğrusunu öylemek gerekirse şimdiye kadar hoşlandığım kişiler oldu kimisiyle konuşma fırsatım oldu kiisiyle olmadı ama kafamda su vardı teklıf edersede çıkmıcam dıye oylede oldu çıkmaıdm nedeın bılmıyorum ama aşık olmak istiyodum bir kişiye bu nedenlede şimdiye kadar kimsenın teklıfını kabul etmedım çünkü çevremde görduklerımden rahatsız oluyordum 2-3 gunluk ılıskılerdı hepsi seeneye üniye hazırlanıcam artık üni.de olu bıseyler :):)

coook iyi yapmissin canim. gercekten kucuk yasta asklar iki gunluk oluyor. helede erkeklerde. ins askini bulursun ve coookk mutlu olursun. ama untma askin hic ummadigin bir zamanda cikiyor kasina, ve tum hayatini degistiriyor :69:

Yok neden alınıyım :)
Gerçekten şimdi düşünüyorumda öyleymişim bunları yapardım ama karşı taraf hiç bişey demezdi okur okur yırtarmış hep arkadaşım söylerdi :)

en azından bana geri dönüyodu :(

Back