Allah mutlu etsın ablacım :) inş. zamanı geldıqınde bizi sevecek bırını buluruz :)
seni sevdigine kavusturacaz ins canim. sen yaz bakalim, duruma gore degerlendirme yapariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutlu etsın ablacım :) inş. zamanı geldıqınde bizi sevecek bırını buluruz :)
en azından bana geri dönüyodu
seni sevdigine kavusturacaz ins canim. sen yaz bakalim, duruma gore degerlendirme yapariz
Şimdi düşününce gülüp geçiyorum bunlara gerçi yaşım 17 ama daha olgun hissediyorum kendimi...
inş. olur ablacım tüm arkadaslarım lise hayatını onun ıcın maffettın dıorlar
ona guzel bende unutmak ıstıyorum ama olmuyo
sen önüne bak artık çalış sınava gir üni.yi kazan daha kimler çıkar karşına
Sen kavuşcaksın inş olcak bunun için elimizden gelen her şeyi yaparız....
ya falan lise sonda o istese bıle ben ıstemıycem onu ama dedıqım gıbı o kutuyuda ona vercem :S
kutuda ne var?
güzel soru :) onun resimleri bide bir tane defter var
keşke senin yaşında olsam ve aşkın öbür yüzünü hiç yaşamamış olsam.......
umarım sevdiğine kavuşursun o kadar güzel duygular ki bunlar ömür boyu bu saflıkla bu aşkı hatırlayacaksın sen çok emek vermişsin emin ol karşılığını göreceksin.
resimlerini nerden aldın kızzzz?:):):) defterde ne var?
canım yazdıklarını gülümseyerek okudum ben de... bir arkadaş demş ya keşke ben de aşkın diğer yüüzünü görmeseydim keşke diye, ben de görenlerdenim. ilk aşkım platonikti. o kadar koştum ki peşinden, olmadı bir türlü, haklıydı da aramızda yaş farkı vardı (6 yaş) ve o yaş farkı şimdi olsa önemli değil; ama o zaman ortasondaydım ben de :) dolayısıyla çocuk bana kardeşim filan diyordu. neyse aradan yıllar geçti, görüşmeye devam ettik ben kabullendikten sonra; ama üniversiteye kadar da aptal aşık modundaydım yani, lisede başkasıyla birlikte oldum aslında, o da sevdiğim bir çocuktu; ama ilk aşk ya, unutulmuyor işte. daha sonrasında büyüdükçe o yaş farkı kapandı ve ben ondan vazgeçince, o peşimden koşmaya başladı... ben istemedikçe o diretti, rol değiştirdik resmen... ve ben o süreç boyunca ne kadar yanlış birine aşık olduğumu anladım ve allaha binlerce şükrettim benim bir şeyler hissettiğim zaman bana karşılık vermediği için, o zamantanıyamamışım, meğer iğrenç biriymiş... allahım korusun herkesi kötü insanlardan...
diyeceğim o ki, o kutuyla birlikte, onu bir daha asla görmeyeceğini, artık bittiğini filan yaz. en ufak bir umut varsa, ancak o zaman işler :) benim durumumda olduğu gibi, öte yandan da eğer yıllardır olmuyorsa, bir hayır vardır, şansını zorlama fazla derim ben...
mutluluklar canım benim :)
Kaçan kovalanır hesabı:) keşke mutlu bitseymiş.canım yazdıklarını gülümseyerek okudum ben de... bir arkadaş demş ya keşke ben de aşkın diğer yüüzünü görmeseydim keşke diye, ben de görenlerdenim. ilk aşkım platonikti. o kadar koştum ki peşinden, olmadı bir türlü, haklıydı da aramızda yaş farkı vardı (6 yaş) ve o yaş farkı şimdi olsa önemli değil; ama o zaman ortasondaydım ben de :) dolayısıyla çocuk bana kardeşim filan diyordu. neyse aradan yıllar geçti, görüşmeye devam ettik ben kabullendikten sonra; ama üniversiteye kadar da aptal aşık modundaydım yani, lisede başkasıyla birlikte oldum aslında, o da sevdiğim bir çocuktu; ama ilk aşk ya, unutulmuyor işte. daha sonrasında büyüdükçe o yaş farkı kapandı ve ben ondan vazgeçince, o peşimden koşmaya başladı... ben istemedikçe o diretti, rol değiştirdik resmen... ve ben o süreç boyunca ne kadar yanlış birine aşık olduğumu anladım ve allaha binlerce şükrettim benim bir şeyler hissettiğim zaman bana karşılık vermediği için, o zamantanıyamamışım, meğer iğrenç biriymiş... allahım korusun herkesi kötü insanlardan...
diyeceğim o ki, o kutuyla birlikte, onu bir daha asla görmeyeceğini, artık bittiğini filan yaz. en ufak bir umut varsa, ancak o zaman işler :) benim durumumda olduğu gibi, öte yandan da eğer yıllardır olmuyorsa, bir hayır vardır, şansını zorlama fazla derim ben...
mutluluklar canım benim :)
Kaçan kovalanır hesabı:) keşke mutlu bitseymiş.