- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
sizde iyi cesaret varmış ben bunların hiçbirini yapamam direk kzarırım tebik ediyorum sizi:):)
Evet arkadasim hakli, bende taktik degistirerek cektim kendime. Hic ilgilenmiyormus gibi davran, ama heryerde karsisina cik. caktirmadan takip et yani. o'da karsisina cikmalarinin tesaduf oldugunu dusunmeye baslarsa.... kus kafeste demektir.
Canim valla ise yariyor ben boyle yapmistim. ama gercekten cok cok dikkatli olmalisin, hatta arkadaslarina bile caktirma derim ben. Eee yerin kulagi var nede olsa!
Yaptıklarınızı tasvip etmesem, kendinize haksızlık ettiğinizi düşünsem de rumuz "on numara", ifade tarzınız çok sevimli...
canim elini korkak alistirma uzun uzun yaz yaa. boyle taksit taksit olmuyor =))
tamam canım o zmn bu son yazdıgımda bıtırırım ama uzun surer gıbı
sürsün sürsün :) sonucu merak ettim bende :):)
tamam canım o zmn bu son yazdıgımda bıtırırım ama uzun surer gıbı
olsun canim onemli degil
bu arada ben de 17 yaşındayım:):)
Benimde vardı geçen sene bi platonik aşkım :)
Aynı okuldaydık onun sınıfına gizlice çıkıp defterinin arasına kendi yazdığım şiirleri falan koyardım :)
ben 20 yasindayim. 17 yasima kadar dolandim bende platonik askimin arkasinda. Su an baskasiyla beraberim ve 3 hafta sonra evleniyorum. cok mutluyum cok seviyorum nisanlimi. yani platonik askin olurda ulasamazsa sakin uzulme.
Daha iyileri kesinlikle cikar karsina.
Sevilmek sevmekten daha guzelmisplatonikte hersey karsiliksiz.
ama canim biz sana yardimci oluruz sen kavusursun ins sevdigine.
sen bendende catlakmıssın :) (iltifat olarak soyledım alınmaa sakın :))
ben 20 yasindayim. 17 yasima kadar dolandim bende platonik askimin arkasinda. Su an baskasiyla beraberim ve 3 hafta sonra evleniyorum. cok mutluyum cok seviyorum nisanlimi. yani platonik askin olurda ulasamazsa sakin uzulme.
Daha iyileri kesinlikle cikar karsina.
Sevilmek sevmekten daha guzelmisplatonikte hersey karsiliksiz.
ama canim biz sana yardimci oluruz sen kavusursun ins sevdigine.
ALLAH tamamına erdirsin inşallah :)doğrusunu öylemek gerekirse şimdiye kadar hoşlandığım kişiler oldu kimisiyle konuşma fırsatım oldu kiisiyle olmadı ama kafamda su vardı teklıf edersede çıkmıcam dıye oylede oldu çıkmaıdm nedeın bılmıyorum ama aşık olmak istiyodum bir kişiye bu nedenlede şimdiye kadar kimsenın teklıfını kabul etmedım çünkü çevremde görduklerımden rahatsız oluyordum 2-3 gunluk ılıskılerdı hepsi seeneye üniye hazırlanıcam artık üni.de olu bıseyler :):)
coook iyi yapmissin canim. gercekten kucuk yasta asklar iki gunluk oluyor. helede erkeklerde. ins askini bulursun ve coookk mutlu olursun. ama untma askin hic ummadigin bir zamanda cikiyor kasina, ve tum hayatini degistiriyor
Yok neden alınıyım :)
Gerçekten şimdi düşünüyorumda öyleymişim bunları yapardım ama karşı taraf hiç bişey demezdi okur okur yırtarmış hep arkadaşım söylerdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?