Platonik Sevdam :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.707
3.947
333
ilk önce kendimi tanıtıyım ben bayadır bu siteye üyeyim ama hiç konu açmamıştım kilitlenir diye manyak mıyım neyim :) ben 17 yaşında lise öğrencisiyim orta derecede güzelim ama biraz şişkoyum :S Neyse konuya dönelim benm 2 seneden beri sevdiğim bir çocuk var şuan lise sona gitcem onu tanıdığımda lise 2 deydim bölüm değişikliği nedeniyle hiç tanımadığım kişilerin olduğu bir sınıfa düşmüştüm çevremde yoktu neyse 1 hafta içinde bir iki arkadas edindim sonra bir tenefüs hala sevdiğim çocukla karşılaştım Allah'ım bana bi bakışı vardı etkılenmemek mumkun değil neyse bahsettiğim çocuğun arkadaşıyla konuştum adını falan öğrendim sınıfını falan neyse arkadas getirdi bunu sınıfa bana ayarlamak ıcın "cıktıgım var" dedı ve gıttı neyse dedım unutturum herhalde dedım ama baktımkı unutamıyorum haydi Hülya kolları sıyır bu işe el at dedım ve hayatımda yapmamam gereken hatayı aynı yıl içinde 2 kez yaptım çocuğa iki kez mektup yazmıstım tabıkı sevgım gıbı mektuplarda bana geri donmustu ( neyse baktımki ben tek başıma kaldıramıyorum bu sevgiyi çocuğu görmek için hergün ve kolidorda yada onların sınıftaydım ( ne yuzsuzmuşum ben ya :) ) Artık herkez ayarlamaya çalışıyordu o çocuğu bana çocukta hiçbir tepki yok net cevabı herzamanki gibi hayır dı ama birgün hiç beklemediğim biranda bizim sınıfa gelmeye falan başladı normalde ayak basmazdı ne olduysa :) sonra bi arkadaşım vardı bunların sınıfta çocuğun numarasını verdi bana :)) telefondan arayıp sesini dinliyorum sonra bakısmalar falan sürüyordu ben dedim galıba sevmeye başlıyo ama bu his kısa sürdü çünkü 1. dönemin sonunda bana çocuğun numarasını veren arkadaşıma telefonumu verdim şarkı dınleyıp kendı telefonuna atcaktı neyse kız sarkılara bakarken benımki telefonu kızın elinden almış rehberden sen gıt numarayı bul sil o arkadaşıma da bir güzel kız telefondaki resimleri falanda görmüş ama onları silmemişti o gece hiç durmadan ağladım ben onun sesını nasıl duymak falan diye ama benim saftırığım arananlardan kendi numarasını görmemiş Allahtan o yüzden numarası bende hala duruyordu ve çok sevinmiştim sonraa tatil girdi araya taşınma kararı aldık sadece mahalle değiştirdim :) sonra okullar tekrar açıldığında okulla gitmek için otobüse bindim neyse bi kaç durak sonra arkamda konuşmalar var seslerde tanıdık geliyor neyse arkamı dondum donmemle kafamı cevırmek bır oldu arkamda "O" vardı herşey bir tesadüf diye düşündüm benim hakkımda konusuyordu yanındakiyle işte benim arkadaşlarımla arkadaş oluyo falan die ( o olayda söyle onunla bir ortak arkadaşımız var onunla tokalaşırken benide görüp naber falan dedi ) sonra benii gördü... Devamını okumak isterseniz yazcam parça parça :))

Son düzenleme:
anlat anlat :) helal valla cesaretliymişsin bi ben yapamadım gidip tanışamadım ya ona üzülüyorum..

ben sorunu anlamadım cnm...
karşılıksız olduğu için acı mı çekiyorsun yani?

bende konuşamadımki sadece sesini dinleyip mektup yolladım :d

ben sorunu anlamadım cnm...
karşılıksız olduğu için acı mı çekiyorsun yani?

öylede demebilir sadece başımdan geçeni yazdım içimi dökmek için çünkü artık arkadaşlarım bile artık artık suss diyorlarda :))

helal olsun cesaretini ve bu kadar reddedilmene rağmen tekrar tekrar çaba göstermeni tebrik ediyorum

bn senin gösterdiğin çabanın onda birini yapsaydım bizim iş olmuştu valla

Amanin benim platonik ilk askim geldi aklima. kiz valla bende senin gibi deliydim, hergun yine rezil olurdum cocuga. ama yaptiklarimdan hic pisman degilim cok seviyordum
Hatta sonunda sevgili bile olabilirdik bi arkadasimla bana haber gondermis goruselim belki biseyle olabilir diye. ama benim o kiskanc kopek arkadasim bunu bana 3 yil sonra anlatti. Tabi ikimizinde baska sevgilisi vardi artik.

Resmen icimde kaldi, o kopek arkadasimida (tabi artik arkadasim degil) allaha havale ettim cezasinida buldu..

canim lutfen anlat devamini ben okurum, benim yasadiklarim canlandi sanki gozumun onunde

helal olsun cesaretini ve bu kadar reddedilmene rağmen tekrar tekrar çaba göstermeni tebrik ediyorum

bn senin gösterdiğin çabanın onda birini yapsaydım bizim iş olmuştu valla

keşke yapsaydın inan hiçbirşey kaybetmezdin :) en azından konusamadım ama içimi ona döktüm :)

Kiz benmektubuda gectiydim, sevgililer gununde siir yazip gonderdiydim. neee rezilliiikkk. Oda tut sen bi guzel yirt cope at.

yaa hikayenin sonuna varmadan acaba sevgili olup olmadiginizi ogrenebilirmiyim

çok üzüldüm canım ya .( uzun olunca göz korkuyo diye bölüm bölüm yazıyorum :)

Kiz benmektubuda gectiydim, sevgililer gununde siir yazip gonderdiydim. neee rezilliiikkk. Oda tut sen bi guzel yirt cope at.

yaa hikayenin sonuna varmadan acaba sevgili olup olmadiginizi ogrenebilirmiyim

hayır ama hala umutumu kaybetmedim bekliyorum tatlım

keşke yapsaydın inan hiçbirşey kaybetmezdin :) en azından konusamadım ama içimi ona döktüm :)

geç kalmış sayılmam aslında. hatta daha bayaaa zamanım var. sen anlat cnm. belki okudukça banada cesaret gelir

hayır ama hala umutumu kaybetmedim bekliyorum tatlım

Benimki 3 senelik bir cabadan sonra gorusmeyi kabul etti. Aradan onun kactane sevgilisi gelip gecti. Ama sende durma cabalamaya devam et derim ben.

Tabi bende birsey olamadi, nasip degilmis artik..

Benimki 3 senelik bir cabadan sonra gorusmeyi kabul etti. Aradan onun kactane sevgilisi gelip gecti. Ama sende durma cabalamaya devam et derim ben.

hayırlısı neyse o olsun canım inş. karşına daha iyileri çıkar :)

sizde iyi cesaret varmış ben bunların hiçbirini yapamam direk kzarırım tebik ediyorum sizi:):)

taktik değitir sende artık sen ilgilenme o ilgilensin.nede olsa kaçan kovalanır:)

Evet arkadasim hakli, bende taktik degistirerek cektim kendime. Hic ilgilenmiyormus gibi davran, ama heryerde karsisina cik. caktirmadan takip et yani. o'da karsisina cikmalarinin tesaduf oldugunu dusunmeye baslarsa.... kus kafeste demektir.

Canim valla ise yariyor ben boyle yapmistim. ama gercekten cok cok dikkatli olmalisin, hatta arkadaslarina bile caktirma derim ben. Eee yerin kulagi var nede olsa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…