ben sorunu anlamadım cnm...
karşılıksız olduğu için acı mı çekiyorsun yani?
helal olsun cesaretini ve bu kadar reddedilmene rağmen tekrar tekrar çaba göstermeni tebrik ediyorum
bn senin gösterdiğin çabanın onda birini yapsaydım bizim iş olmuştu valla
Amanin benim platonik ilk askim geldi aklima. kiz valla bende senin gibi deliydim, hergun yine rezil olurdum cocuga. ama yaptiklarimdan hic pisman degilim cok seviyordum
Hatta sonunda sevgili bile olabilirdik bi arkadasimla bana haber gondermis goruselim belki biseyle olabilir diye. ama benim o kiskanc kopek arkadasim bunu bana 3 yil sonra anlatti. Tabi ikimizinde baska sevgilisi vardi artik.
Resmen icimde kaldi, o kopek arkadasimida (tabi artik arkadasim degil) allaha havale ettim cezasinida buldu..
canim lutfen anlat devamini ben okurum, benim yasadiklarim canlandi sanki gozumun onunde
Kiz benmektubuda gectiydim, sevgililer gununde siir yazip gonderdiydim. neee rezilliiikkk. Oda tut sen bi guzel yirt cope at.
yaa hikayenin sonuna varmadan acaba sevgili olup olmadiginizi ogrenebilirmiyim
keşke yapsaydın inan hiçbirşey kaybetmezdin :) en azından konusamadım ama içimi ona döktüm :)
hayır ama hala umutumu kaybetmedim bekliyorum tatlım
geç kalmış sayılmam aslında. hatta daha bayaaa zamanım var. sen anlat cnm. belki okudukça banada cesaret gelir
hayır ama hala umutumu kaybetmedim bekliyorum tatlım
Benimki 3 senelik bir cabadan sonra gorusmeyi kabul etti. Aradan onun kactane sevgilisi gelip gecti. Ama sende durma cabalamaya devam et derim ben.
Tabi bende birsey olamadi, nasip degilmis artik..
taktik değitir sende artık sen ilgilenme o ilgilensin.nede olsa kaçan kovalanır:)
Benimki 3 senelik bir cabadan sonra gorusmeyi kabul etti. Aradan onun kactane sevgilisi gelip gecti. Ama sende durma cabalamaya devam et derim ben.
Tabi bende birsey olamadi, nasip degilmis artik..
taktik değitir sende artık sen ilgilenme o ilgilensin.nede olsa kaçan kovalanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?