- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
Çocuk beni reddettiği ve onunla konuştuğu için çekindim söylemeye
İlk 100 hedefi olan birinin oturup vakit öldürmesi ilginç geliyor, derece isteyen biri iki gün kafada dinlemezGünlerdir burada değilim hanımefendi iki gündür buradayım emin olun ben sizden daha çok düşünüyorum sınavımı.Size kalmadı beni sorgulamak belki kafa dinliyorum birkaç gün olamaz mı
mutlu olmasınlar bunu istemem kimse en yakın arkadaşıyla eski sevdiği insanın mutlu olmasını istemez ama bıraktım olayları çünkü kendime zarar veriyorum ve asla değmez bunlar için.Sonra ne oldu da söylediniz, aralarında bir şey olmasın diye , bırakın mutlu olsunlar sözlük bir şey yok
Herkesin yolu farklıdır ama 1 gün fazladan kıyak çekmiş olabilirim kendime ama tamamen çalışmadım diyemem sabah 2 saat çalıştım çünkü elimin soğumaması lazım ,agresif tavrım için de kusura bakmayın mola verince kötü hisseden tek insan olarak tarihe geçmiş olabilirim :)İlk 100 hedefi olan birinin oturup vakit öldürmesi ilginç geliyor, derece isteyen biri iki gün kafada dinlemez
Çok tuhaf bir kafanız var. Adam size umut vermemiş. Sizi red etmiş. Sizinle bağı yok/mutlu olmasınlar bunu istemem kimse en yakın arkadaşıyla eski sevdiği insanın mutlu olmasını istemez ama bıraktım olayları çünkü kendime zarar veriyorum ve asla değmez bunlar için.
Çocuğun bir suçu yok zaten mutlu olsun ama ikisi sevgili olup mutlu olmasınlar ben bunu istemem niye istiyeyim benim olmamış kişi en yakın arkadaşımın olucak oldu olacak arkadaşım beni de tanıştırsın bu sevgilim diye..bırakın allah aşkınıza.Ne halleri varsa görsünler diyorum ve ikiyüzlü değilim en azındanÇok tuhaf bir kafanız var. Adam size umut vermemiş. Sizi red etmiş. Sizinle bağı yok
Kötü kalplisiniz.Çocuğun bir suçu yok zaten mutlu olsun ama ikisi sevgili olup mutlu olmasınlar ben bunu istemem niye istiyeyim benim olmamış kişi en yakın arkadaşımın olucak oldu olacak arkadaşım beni de tanıştırsın bu sevgilim diye..bırakın allah aşkınıza.Ne halleri varsa görsünler diyorum ve ikiyüzlü değilim en azından
tamam mutlu olsunlar evlensinler hatta ,ben kötü kalpliyim haklısınız aynenKötü kalplisiniz.
Şu ya benim ya kara toprağın diyen kırolardan zerre farkınız yok.
Tekrar diyorum, sizi red eden, hiç umut vermemiş, elinizi tutmamış bir insanı sahiplenip sevdiği insana karışamazsınız. Böyle kötü niyetlerde bulunursanız da dikkat edin size dönmesin.
ayrıca çocuk kızı sevmiyor sevdiği insana karışamazsınız diyorsunuz da ,ama bu sevmeyeceği anlamına da gelmez sevebilir .Beni ilgilendirmez lakinKötü kalplisiniz.
Şu ya benim ya kara toprağın diyen kırolardan zerre farkınız yok.
Tekrar diyorum, sizi red eden, hiç umut vermemiş, elinizi tutmamış bir insanı sahiplenip sevdiği insana karışamazsınız. Böyle kötü niyetlerde bulunursanız da dikkat edin size dönmesin.
ailem tarafından da çok sorun yaşıyorum kalabalığız bir yandan sınava hazırlan bi yandan yobaz ve baskıcı şiddet yanlısı aile...babam hatta bugün şiddet uyguladı bana hiç beklemiyordum çok saçma bi kardeş kavgası yüzünden dayak yedim koca kızım.En kısa sürede toparlayıp geleceğim için çalışmaya devam edeceğim lütfen daha fazla kınamayın beni, çünkü zaten üzgünüm asla kendimi acındırmak istemiyorum ama her yerden darbe yiyorum gibi hissediyorum.Hayata sinirliyim çünkü çok acımasız, umarım hepimizin karşısına hep daha iyi insanlar çıkar...sevgilerÇok genç bir kadınsınız. Arkadaşlıklara da aşklara da yaşınızın heyecanı gereği çok anlam yüklüyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz, demiyorum çünkü bu yaşlarda çoğumuz böyle hissettik. Ancak inanın hayatımızdaki en iyi arkadaşlar hep en iyi arkadaş, sevgililer hep en büyük aşk olarak kalmıyor. İnsanlar hayatımıza giriyor çıkıyor, değerleri artıyor, azalıyor, yaşamızdaki unvanları değişiyor, varlıkları yer değiştiriyor. Siz de şu an aslında arkadaşınıza ya da aşık olduğunuz çocuğa değil, hayata kızgınsınız. Ama bilin ki geçecek. Hedefleriniz, hayalleriniz var. Öfkenizi dizginlemeye çalışıp kendinize odaklanın. Umarım gelecek size kendinizi değerli hissettiğiniz ve olmak istediğiniz gibi olduğunuz bir yaşam sunar.
iyiki varsınız beni eleştirenler de iyiki var çünkü olaylara farklı pencereden bakmamı sağladılar ama ben kötü değilim.Sadece koşulsuzca sevmiştim tek suçum buyduSizi hiç kınamıyorum. En kalbi duygularımla sıkıştığınız o çemberden çıkmanızı diliyorum. Kendinizi, hedeflerinizi, hayallerinizi önceleyin. Hiçbir şey sizden daha kıymetli değil. Sevgiler..
Evet yapmadım yotubea girip bakabilirsiniz 3 K dan bile bırakan var,idealistim biraz kariyer konusunda ama aynısını aşk hayatım için söyleyemiyeceğim ahahaha
Çocuk ondan hoşlanmyor ondan daha yakın olduğu kız arkadaşı da var hoşlansa madem bu mantıkla o kızdan hoşlanırdı,ortada hiç bir şey yok yani.Ayrıca ben zaten çekildim olma ihtimaline karşılık,görmek istemiyorum çünkü ikisini bir arada bu da benim tercihim.İki insan karşılıklı birbirinden hoşlanıyorsa üçüncüye mok yemek düşer maalesef. Siz platonik takılmışsınız çocuk kabul etmemiş yani sizin hiçbir şeyiniz değil. Salça olmanıza gerek yok.