Platonik Aşk

Frank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
363
133
323
Merhaba bayanlar buraya normalde konu açmazdım ama bugün benim aklımın yetmediği bi konuda yardımınızı isticem. 19 yaşındaki kız kardeşimin ağzından aynen aktarıyorum:

2 senedir platonik olduğum biri var. 2 sene can mı dayanır demeyin nolur, dayanıyor hem de nasıl. Şöyle ki bizim bu çocukla ailevi bağlarımız var. Kan bağımız yok uzaktan bile akraba değiliz ve ben başka şehirde yaşıyorum. Kader bu ya 17 yıldır karşıma çıkmayan çocuk ben ailemi ziyarete gittiğimde karşıma çıktı. Beraber sadece 5 gün geçirebildik ama ben bu 5 günde gerçekten aşırı bağlandım kendisine. Ve bu 5 günde sevgili gibiydik, gören sevgili sandı. Tabi ki ablamda aynen öyle sandı. Ama sorun şuydu ki ben ondan uzak bi şehirdeydim.. En son ben kendi şehrime döndüm, benden numaramı istedi gitmeden, ben de verdim. Her şey mükemmeldi konuşuyorduk ediyorduk bi sonraki buluşmamız için hayaller kuruyoduk. Ama bu arkadaş birden bütün bağı kopardı, karşımda sanki tamamen yabancı bi insan vardı aşırı soğuk davranmaya başladı. Gerçrkten ben sebebini bilmiyodum ve ben bunu lisede olmama bağladım. Kendisi üniversitedeydi, ben ise 11.sınıftaydım. Ve bir bütün yıl böyle geçti. Aslında ben söz verdiğimiz gibi onun bulunduğu şehre gittim. Tam 4 ay sonra. Ama kendisi arkasından atlı kovalar gibi kaçmış meğersem, ben gelmeden halamlardalarmış ve ben gelmeden 15 dk önce kaçmış! Ben bunu duyunca iyice takıntı yaptım ama iletişime hiç geçmedim. Yüzsüz gibi davranmak istemedim çünkü ben ona mesaj atsam gayet de cevap veriyodu ama çok soğuktu çok.. Ve dediğim gibi 1 yıl böyle geçti. Ben daha sonra ona mesaj attım. Gene konuştuk ettik ve tabi ki o soğukluk.. Ben dayanamadım buna. Ve bayramda ne yapıp edip gittim. Gittim ama onunla görüşmemiz çok zordu. Çünkü halamın akrabası o, daha doğrusu eniştemin, ve ben halamlara gitsem bile görmem çok zordu. Bu sırada ben teyzemlerde kalıyordum. En son gitme kararı aldım, en azından denemel istedim. Halama gittim. Ve tahmin ettiğim gibi ordaydı... Ve her şey gene aynı.. Hiç soğuk davranmadı. Bu sırada bi takım yakınlıklarımız da oluyordu. 2 gün birlikte geçirdik. Sonra ben tekrar döndüm şehrime. Ona onu özlediğimi belirten bi mesaj attım. O ise bana açıkca olmayacağını söyledi. Nedeni falan yok, bu kadar, olmaz. Böylece ben yine o döngüye girdim. O tuhaf kanımı emen döngüye. 7 ay daha geçti, sonra ben artık dayanamadım ve ona mesaj attım. Ve ona neden benden bi anda soğuduğunu, ne olduğunu sordum. Verdiği cevap beni şok etti. Kendisi kuzenimin akrabası olmamı sorun etmiş. Bu yüzden soğuk davranmış, unutmak için. Yani beni bir zamanlar sevmiş, en azından hoşlanmış .. Ve biz 3 gün boyunca eskisi gibi olmasa da gayet güzel konuştuk. Ve bana her fırsatta ankaraya gel üniversitede diyordu. Kendisi ankarada. Belirli aralıklarla konuştuk, ben bu sorada ikinci kez sınava girdim.. Hep konuştuk ve gayet güzeldi. Sonra ben ankara yazdım. Evet yaptım bunu. Ona haber vermedim. Gittim halamlara ama onun haberi yoktu. Bana aşırı umut verici konuşmuştu ama ben tekrar umutlanıp rezil olmamak için mesaj atmadım, göremedim de onu... En son 1 hafta önce tekrar mesaj attım. Yine konuştuk. Ve bana tekrar olmayacağını hatırlattı.. Tabi ki bunu açıkca söylemiyo, ima ediyor. Aslında bazen çok umut verici bazense tamamen ümit kırıcı konuşuyor. Şimdi ben onu unutamıyorum ama gerçekten çok istiyorum. 1 yıldır da görmüyorum, asıl amacını ne demek istediğini de takdir edersiniz ki telefondan anlayamıyorum. Şuan ne anlattıysam üstüne 10 katını ekleyin. Çünkü özet geçmeye çalışsam da çok uzun oldu.. Lütfen bana yardım edin, akıl gösterin, biliyorum burda ablalarım var.

Platonik degil ki bu karsiliksiz ask. Cocuk istemiyo, yoluna bak artik. Erkek cok, elini sallasan ellisi

Sürekli umut verici konuşuyo asıl sınır olduğum konu da bu zaten. Olmayacaksa olmayacak de dimi. Ankaraya gel tekrar konuşalım diyo, bilmem ne diyo.

Kuzucuk daha Küçüksün en büyük derdin bu olsun diyim öncelikle .bak tüm tecrübelerime dayanarak söylüyorum sana bırak .unutacaksin. sendeki sevgi değil takıntı olmuş .bırak ne hali varsa görsün .zor biliyorum ama bak sen gururu olan bir kizsin. Mesaj atmamissin. Kendini geri çek üniversitedesin ya kimler kimler çıkacak karşına. Inan değmez .hadsiz insanda önce karakter olacak umut verip duruyor .bırak ne hali varsa görsün

Konusurken ne kadar umut veriyor olursa olsun sadece sen yazdiginda kisa bir sure konuşuyormussunz. Sadece sen ordayken yakin davranıp sonra aramiyomus. Boyle birine mesaj atmani konusmaya calismani bile anlayamazken simdi ne olacak diye dusunmedi de anlayamadim. Onune bak okuluna git guzel bi cevren ve sana deger veren erkekler olacak etrafinda. Boyle gonul eglendirme meraklisi gereksiz insanlar icin kafa yorma. Ayrica akrabalik var diye olmaz demis ya hahh işte o kulliyen yalan. Oyle dusunuyor olsa sen ordayken o yakinlasmalar olmazdi. Kullanmak gibi ne o oyle yanındayken yakinlasip sonra aramamalar. Deger verme dusunme boyle insanlari yasin daha küçük omrunu boyle seylerle torpuleme hic. Bidaha sakin arama halanda karsilasirsaniz da cok mesafeli davran sana bi abla tavsiyesi.

Çok teşekkür ederim. Evet ben de farkındayım zaten ne yaptığının ama işte yanındayken o kadar güzel ki.. Gerçekten anlamıyorum ya.

çocukluğundaki duyguların onu görünce tekrar depreşmiş olabilir onun etkisi olabilir yakın davrandığı içinse siz daha etkilenmişiniz galiba bir süre sonra geçer eger olucaksa da karşılıklı olması güzel ki olsaydı buna engel ne şehir ne başka bir sebeb olamazdı...

Platonikte karsi tarafin haberi olmaz hislerden, kendi icinde seversin. Yanlis biliyomussun demek ki.

Burda ikisi de yok o zaman. Çocuk da ilgisi olduğunu belirtmiş daha önce. Karşılıksız bir durum söz konusu değil yani. Sadece akrabasının akrabası olduğu için uzak durma çabasında belli ki. Yani arkadaş öyle yazmış

Karşı tarafın seni Ne olduğu belli olmayan bir duruma sokmasına izin verme
Gerçekten hisleri olsaydı sana karşı aylarca habersiz kalamazdı
Senin yanında olmak için can atardı bunu anlamak zor değil.
İçin acısa da soruların cevapsız kalsa da uzak durman ve unutman lazım

Evet, daha önce vardı. Yani gayet güzel vakit geçirdik konuştuğumuzda da sevgili gibiydik. Ama birden soğudu sebep olarak da akraba sayılmamızı gösterdi. Saçma. Saçma olduğunu da belirttim. Saçma olduğunu biliyorum ama o zamanlar öyle kuruntu yaptım işte dedi. Ben de platonik aşk karşılıksız aşka denir sanıyodum bu arada :)

Evet farkındayım ben de. Ne dediği belli değil. Bi yaptığı bi yaptığını tutmuyo. Resmen açık kapı bırakıyor buna o denir yani. Ama bilmiyorum o umut verdikçe ben de acaba mı diyorum. Mesela tam unutmaya başlamışım, birden fotoğraf beğeniyo yok efendim favorilerine ekliyor. Bunlar çocukca görünsede malesef farklı şehirde olunca iletişimin tek yolu bu.

İyi de böyle sonu olmayan bir şey için sadece kendini üzersin.
Bütün yolları kapatmak senin elinde ama sen bunu yapmak istemiyorsun
Onun vereceği bir umuda razısın
Dışarıdan bakınca çok çaresiz gözüküyor üzgünüm ama

Boşa zaman kaybetme. Şuraya yazıyorum, onun başka bir kız arkadaşı var.

Zaten şöyle bi durum var. Biz bununla tercih zamanı konuşurken sevgilin var mı demiştim. O da vardı, ayrıldım dedi. Gerçekten de bi zamanlar (1 yıl önce) bi kız vardı. Tabi ben bunları hep sanal takipten biliyorum. Bana hep dediği şey zaten ben böyle şeylere önem vermem vs oluyor.

Evet çaresizlik paçalardan akıyor zaten şuan. Hani 2 yıl nedir ya taş olsa çatlar gerçekten. Ama ben bu bana umut vermese de unutamıyorum ki. Ben hep bir araya gelceğimiz zaman geri döncek diye kendimi kandırdım galiba. Hani hep o is vardı bende. Yüzyüze görsem böyle olmaz hissi. Bakalım 1 yıldır görmüyorum, yakında görücem.

zorlamayla olmaz bu işler..
pes edin..erkek milleti peşinden koşan kızı sevmez..

Kizi kirmamak icin oyle diyo oglan. Biraz takilmis hosuna gitmeyince muhatabiyeti kesmis. Birileriyle gun gecirmek sevmek degildir her zaman. O yuzden karsiliksiz ask bu. Konu sahibi dogru okuyamiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…