Platonik Aşk

zorlamayla olmaz bu işler..
pes edin..erkek milleti peşinden koşan kızı sevmez..

Açıkcası haklısınız. Ya ben onun peşindem koşuyorum evet. Şu sıralar konuştuk. Ama ben onun peşinden belirgin koşmuyorum. Artık aynı şehirdeyiz ama ben onu umursamasam da o bunun farkında olmayacak. Hani beraber bi ortamımız yok. Dışarda karşılaşmıyoruz. Telefon üzerinden. Arama sorma diyeceksiniz ben aramadan sormadan 2 yılımın 1.5 yılını geçirdim zaten. Yani ben onun peşinden koşsam da farkında değil koşmasam da.

Kizi kirmamak icin oyle diyo oglan. Biraz takilmis hosuna gitmeyince muhatabiyeti kesmis. Birileriyle gun gecirmek sevmek degildir her zaman. O yuzden karsiliksiz ask bu. Konu sahibi dogru okuyamiyor sadece

Size bu konuda hak veriyorum ama dedim ya bir yazdıysam on katın. Biz yalnız kalınca öpüşüyorduk. Sadece gün geçirmek değil. Ne biliyim sanki kullanmış gibi, ama kullanılacak bi durum yok.

demekki herkese ederi kadar değer vermek lazım..
sallayın gitsin..g.tü kalkmış belli..

çocuk seni istemiyor,kısa ve net..

İstemiyor evet. Bazen de dile getiriyor. Ama bazen de istiyormuş gibi yapıyor. Zaten benim kafamda burda karşıyor. Ben buna desem ki sen bana umut verdin, yoo vermedim dicek. Ben desem ki beni tersledin, istemiyorsun, yoo öyle bi şey yok dicek. Açık açım konuşmak istiyorum ama bi vasfım yok. O yüzden açık açık konuşamıyorum.

sonraki öpüşmeye kadar seni kırmıyor işte..

Yüz yüze gelince de aynı olacak. Yani yan yanayken iyi olacak her şey belki ama ayrılınca yine aynı.
Bence kendine eziyet etme unutmaya çalış

AKLINDA BAŞA BİRİ VARDIR.SENİ görünce karşı koyamıyordur sadece .farkılı şehirlerdesiniz üniv.çocuk vardır okulundan beğendiği

Karşı tarafın işi çok açıkça gönül eğlendirmek.
Sal gitsin aklından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…