• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik Aşk

zorlamayla olmaz bu işler..
pes edin..erkek milleti peşinden koşan kızı sevmez..

Açıkcası haklısınız. Ya ben onun peşindem koşuyorum evet. Şu sıralar konuştuk. Ama ben onun peşinden belirgin koşmuyorum. Artık aynı şehirdeyiz ama ben onu umursamasam da o bunun farkında olmayacak. Hani beraber bi ortamımız yok. Dışarda karşılaşmıyoruz. Telefon üzerinden. Arama sorma diyeceksiniz ben aramadan sormadan 2 yılımın 1.5 yılını geçirdim zaten. Yani ben onun peşinden koşsam da farkında değil koşmasam da.

Kizi kirmamak icin oyle diyo oglan. Biraz takilmis hosuna gitmeyince muhatabiyeti kesmis. Birileriyle gun gecirmek sevmek degildir her zaman. O yuzden karsiliksiz ask bu. Konu sahibi dogru okuyamiyor sadece

Size bu konuda hak veriyorum ama dedim ya bir yazdıysam on katın. Biz yalnız kalınca öpüşüyorduk. Sadece gün geçirmek değil. Ne biliyim sanki kullanmış gibi, ama kullanılacak bi durum yok.

Açıkcası haklısınız. Ya ben onun peşindem koşuyorum evet. Şu sıralar konuştuk. Ama ben onun peşinden belirgin koşmuyorum. Artık aynı şehirdeyiz ama ben onu umursamasam da o bunun farkında olmayacak. Hani beraber bi ortamımız yok. Dışarda karşılaşmıyoruz. Telefon üzerinden. Arama sorma diyeceksiniz ben aramadan sormadan 2 yılımın 1.5 yılını geçirdim zaten. Yani ben onun peşinden koşsam da farkında değil koşmasam da.

demekki herkese ederi kadar değer vermek lazım..
sallayın gitsin..g.tü kalkmış belli..

çocuk seni istemiyor,kısa ve net..

İstemiyor evet. Bazen de dile getiriyor. Ama bazen de istiyormuş gibi yapıyor. Zaten benim kafamda burda karşıyor. Ben buna desem ki sen bana umut verdin, yoo vermedim dicek. Ben desem ki beni tersledin, istemiyorsun, yoo öyle bi şey yok dicek. Açık açım konuşmak istiyorum ama bi vasfım yok. O yüzden açık açık konuşamıyorum.

İstemiyor evet. Bazen de dile getiriyor. Ama bazen de istiyormuş gibi yapıyor. Zaten benim kafamda burda karşıyor. Ben buna desem ki sen bana umut verdin, yoo vermedim dicek. Ben desem ki beni tersledin, istemiyorsun, yoo öyle bi şey yok dicek. Açık açım konuşmak istiyorum ama bi vasfım yok. O yüzden açık açık konuşamıyorum.
sonraki öpüşmeye kadar seni kırmıyor işte..

Zaten şöyle bi durum var. Biz bununla tercih zamanı konuşurken sevgilin var mı demiştim. O da vardı, ayrıldım dedi. Gerçekten de bi zamanlar (1 yıl önce) bi kız vardı. Tabi ben bunları hep sanal takipten biliyorum. Bana hep dediği şey zaten ben böyle şeylere önem vermem vs oluyor.

Evet çaresizlik paçalardan akıyor zaten şuan. Hani 2 yıl nedir ya taş olsa çatlar gerçekten. Ama ben bu bana umut vermese de unutamıyorum ki. Ben hep bir araya gelceğimiz zaman geri döncek diye kendimi kandırdım galiba. Hani hep o is vardı bende. Yüzyüze görsem böyle olmaz hissi. Bakalım 1 yıldır görmüyorum, yakında görücem.

Yüz yüze gelince de aynı olacak. Yani yan yanayken iyi olacak her şey belki ama ayrılınca yine aynı.
Bence kendine eziyet etme unutmaya çalış

Merhaba bayanlar buraya normalde konu açmazdım ama bugün benim aklımın yetmediği bi konuda yardımınızı isticem. 19 yaşındaki kız kardeşimin ağzından aynen aktarıyorum:

2 senedir platonik olduğum biri var. 2 sene can mı dayanır demeyin nolur, dayanıyor hem de nasıl. Şöyle ki bizim bu çocukla ailevi bağlarımız var. Kan bağımız yok uzaktan bile akraba değiliz ve ben başka şehirde yaşıyorum. Kader bu ya 17 yıldır karşıma çıkmayan çocuk ben ailemi ziyarete gittiğimde karşıma çıktı. Beraber sadece 5 gün geçirebildik ama ben bu 5 günde gerçekten aşırı bağlandım kendisine. Ve bu 5 günde sevgili gibiydik, gören sevgili sandı. Tabi ki ablamda aynen öyle sandı. Ama sorun şuydu ki ben ondan uzak bi şehirdeydim.. En son ben kendi şehrime döndüm, benden numaramı istedi gitmeden, ben de verdim. Her şey mükemmeldi konuşuyorduk ediyorduk bi sonraki buluşmamız için hayaller kuruyoduk. Ama bu arkadaş birden bütün bağı kopardı, karşımda sanki tamamen yabancı bi insan vardı aşırı soğuk davranmaya başladı. Gerçrkten ben sebebini bilmiyodum ve ben bunu lisede olmama bağladım. Kendisi üniversitedeydi, ben ise 11.sınıftaydım. Ve bir bütün yıl böyle geçti. Aslında ben söz verdiğimiz gibi onun bulunduğu şehre gittim. Tam 4 ay sonra. Ama kendisi arkasından atlı kovalar gibi kaçmış meğersem, ben gelmeden halamlardalarmış ve ben gelmeden 15 dk önce kaçmış! Ben bunu duyunca iyice takıntı yaptım ama iletişime hiç geçmedim. Yüzsüz gibi davranmak istemedim çünkü ben ona mesaj atsam gayet de cevap veriyodu ama çok soğuktu çok.. Ve dediğim gibi 1 yıl böyle geçti. Ben daha sonra ona mesaj attım. Gene konuştuk ettik ve tabi ki o soğukluk.. Ben dayanamadım buna. Ve bayramda ne yapıp edip gittim. Gittim ama onunla görüşmemiz çok zordu. Çünkü halamın akrabası o, daha doğrusu eniştemin, ve ben halamlara gitsem bile görmem çok zordu. Bu sırada ben teyzemlerde kalıyordum. En son gitme kararı aldım, en azından denemel istedim. Halama gittim. Ve tahmin ettiğim gibi ordaydı... Ve her şey gene aynı.. Hiç soğuk davranmadı. Bu sırada bi takım yakınlıklarımız da oluyordu. 2 gün birlikte geçirdik. Sonra ben tekrar döndüm şehrime. Ona onu özlediğimi belirten bi mesaj attım. O ise bana açıkca olmayacağını söyledi. Nedeni falan yok, bu kadar, olmaz. Böylece ben yine o döngüye girdim. O tuhaf kanımı emen döngüye. 7 ay daha geçti, sonra ben artık dayanamadım ve ona mesaj attım. Ve ona neden benden bi anda soğuduğunu, ne olduğunu sordum. Verdiği cevap beni şok etti. Kendisi kuzenimin akrabası olmamı sorun etmiş. Bu yüzden soğuk davranmış, unutmak için. Yani beni bir zamanlar sevmiş, en azından hoşlanmış .. Ve biz 3 gün boyunca eskisi gibi olmasa da gayet güzel konuştuk. Ve bana her fırsatta ankaraya gel üniversitede diyordu. Kendisi ankarada. Belirli aralıklarla konuştuk, ben bu sorada ikinci kez sınava girdim.. Hep konuştuk ve gayet güzeldi. Sonra ben ankara yazdım. Evet yaptım bunu. Ona haber vermedim. Gittim halamlara ama onun haberi yoktu. Bana aşırı umut verici konuşmuştu ama ben tekrar umutlanıp rezil olmamak için mesaj atmadım, göremedim de onu... En son 1 hafta önce tekrar mesaj attım. Yine konuştuk. Ve bana tekrar olmayacağını hatırlattı.. Tabi ki bunu açıkca söylemiyo, ima ediyor. Aslında bazen çok umut verici bazense tamamen ümit kırıcı konuşuyor. Şimdi ben onu unutamıyorum ama gerçekten çok istiyorum. 1 yıldır da görmüyorum, asıl amacını ne demek istediğini de takdir edersiniz ki telefondan anlayamıyorum. Şuan ne anlattıysam üstüne 10 katını ekleyin. Çünkü özet geçmeye çalışsam da çok uzun oldu.. Lütfen bana yardım edin, akıl gösterin, biliyorum burda ablalarım var.
AKLINDA BAŞA BİRİ VARDIR.SENİ görünce karşı koyamıyordur sadece .farkılı şehirlerdesiniz üniv.çocuk vardır okulundan beğendiği

Karşı tarafın işi çok açıkça gönül eğlendirmek.
Sal gitsin aklından.

Back