Platesçiler Buraya

Canım benim pltesi bırakma inan faydasını görürsün ben bile az da olsa değişlikliği olduğunu hissediyorum yada bilinç altı ama bırakma platesden önce kalhvalti yapılacakmış ebru ablamiz dedi :) hep birlikte sikilasacagiZ

canım son sürat devam ediyorum hiç merak etme,ama bacaklarımda ağrı var hamladım yapmam uygun mu sence,dinlenmem gerekir mi ?

canım son sürat devam ediyorum hiç merak etme,ama bacaklarımda ağrı var hamladım yapmam uygun mu sence,dinlenmem gerekir mi ?
Ebru şallı videolarında yapıyorum ben o hamlamaliriniz geçecek dedi inan ben de oturup kalkarken çok sıkıntı yaşıyorum bu iki gün bayağı acıma var bırakırsak gene aynısı olacak sanırım ben öyle düşünüyorum ama istersen dinlen biraz

canım esneyemiyorum ya ondan oluyor,sen nasılsın esnek misin yoksa zorlanıyor musun benim gibi ?

Keten tohumu mu daha iyi yoksa chia tohumumu bilemedim ciddi anlamda on kilo vermem lazım benim

Chia tohumu kurubaklagil yerine tüketebilirsin, keten tohumu yerine olmaz.

Ekmek yerine galeta tüketebilirsin ama ha ekmek yemişsn ha galeta. Bir farkı yok. 1 dilim ekmek yerine 2-3 galeta yiyebilirsin. Ama bütün bir gün boyunca 3-4 galeta yiyorsan sıkıntı olmaz.

Meyve de evet şeker var. Günlük meyve hakkımız 2-3 porsiyon olmalı. Örneğin 3 adet kuru kayısı = 1 porsiyon meyve. 1 küçük boy elma = 1 porsiyon meyve gibi. Meyve çeşidine göre porsiyon miktarı farklılık gösterir.

Asitli içecekler tamamen yasak. Ayda yılda bir belki. Asitli içecekler mideyi genişletir.

Yemekle beraber su içmiyoruz. Yemekten 15-20 dk önce 1-2 bardak su içip, sofraya öyle oturmalıyız.

Çok teşekkürler ya çok iyi bilgiler ben yemekte su içmiyorum ama normalde iki litre su içerim fazlası ile bugün plates yaptım 400 kalori yaktım sporla

Kızlar size sorularım olacak. Pilates ya da benzeri egzersizleri sabah mı yapıyorsunuz? Aç karınla mı tok karınla mı yapıyorsunuz? Egzersiz öncesi yemek yiyorsanız ne tarz şeyler yiyorsunuz ve kaç dakika yada saat spor yapıyorsunuz
Ben düzenli bir şekilde yapamıyorum henüz önümde sınavlar var onları atlatınca bir kaç gün sonra düzenli bir spor programı oluşturacağım kendime ama yine de dün akşam youtubedan bakıp bir şeyler yapmaya çalıştım bu akşam da yapacağım.

Canım ben işten sonra sonra yapabiliyorum,başka zamanım pek olmuyor malesef

Sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yapıyorum Çarşamba'ları hariç günde 1 saat plates bir günde Step yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…